אי המתים נראה לי שהם אמצו את העונה השביעית (אי הפנינה) כך שבהמשך מיה וכל המודחים יוכלו לחזור למשחק
א איתן זון New member 16/12/07 #1 אי המתים נראה לי שהם אמצו את העונה השביעית (אי הפנינה) כך שבהמשך מיה וכל המודחים יוכלו לחזור למשחק
F Fairywitch New member 16/12/07 #2 ../images/Emo45.gif בדיוק מה שאני חשבתי. בכלל העונה מאוד דומה לעונה ההיא של התכנית (7). ואם זה הטוויסט שהם מכינים- אז חבל. כי זה היה הטוויסט הכי גרוע בתולדות התכנית
../images/Emo45.gif בדיוק מה שאני חשבתי. בכלל העונה מאוד דומה לעונה ההיא של התכנית (7). ואם זה הטוויסט שהם מכינים- אז חבל. כי זה היה הטוויסט הכי גרוע בתולדות התכנית
F Fairywitch New member 17/12/07 #4 זה לא היה בדיוק ככה בעונה 7- המודחים הפכו לקבוצה חדשה באיזשהו שלב, והם ניצחו באתגר, ואז ניתנה להם האפשרות לבחור שניים שיחזרו למשחק. זה היה מחריד ופשוט אסון, שנאתי את זה בעונה ההיא.
זה לא היה בדיוק ככה בעונה 7- המודחים הפכו לקבוצה חדשה באיזשהו שלב, והם ניצחו באתגר, ואז ניתנה להם האפשרות לבחור שניים שיחזרו למשחק. זה היה מחריד ופשוט אסון, שנאתי את זה בעונה ההיא.
ה השורד New member 17/12/07 #5 נכון. לא אהבתי. ואגב - בעונה 7 לא גילו מראש את אי המתים - זה הורס את כל ההפתעה.