אי הרזיה בזמן הנקה...

1975m

New member
אי הרזיה בזמן הנקה...

או יותר נכון-אי הרזיה בזמן הנקה... אני לא שמנה מטבעי... עליתי 20 קילו בערך בהריון, ירדתי 15, נשארו 5 שכל כך תקועים לי... אני אוכלת מסודר ובריא, אפילו דיאטטי ולא מצליחה לרדת! הציצים שלי כל כך גדולים וכל החלק העליון ממש לא ירד, כל הבגדים של "לפני" נראים עלי מגוחכים... אפילו הטבעות לוחצות לי! הדבר היחיד שאני לא עושה זה ספורט שתכננתי להתחיל עוד מעט... אני ממש בדיכאון מזה, עכשיו אפילו קצת בכיתי... זה יכול להיות קשור להנקה, השומן הזה שלא יורד? ואם כן-זה יירד אחרי ההנקה? אני מתכננת להניק מלא לפחות עד שהוא יהיה בן חצי שנה-עוד 3 חודשים... האם נגזר עלי להיות מלאה + בזמן ההנקה?? ולי בכלל אמרו שנורא קל לרדת כשמניקים...

אתי אתי

New member
הי מותק, לאן את ממהרת...../images/Emo13.gif

המספרים שלך ממש מעוררים קינאה, קצת סבלנות והכל ייעלם, את רק 3 חודשים אחרי לידה, לקח הרבה יותר זמן להעלות את כל המשקל, נכון? ותהני מהציצים הגדולים, זה נשי וסקסי, ובעיקר זמני...
). לגבי הדיכאון והבכי, אל תלחצי. ככה זה כשלא ישנים כל כך הרבה לילות, כשההורמונים משתוללים וכשאת צריכה 24 שעות להיות בכוננות מלאה. גם חייל מארינס היה נכנס לדיכאון. רק שלנו יש בטעות נטיה להכנס בעצמנו. אז תני לעצמך
ענק, את אמא עכשיו, זה לא פשוט, אבל בהחלט נהדר, ותשארי בקשר, ספרי מה קורה

אפשר להישתמש במישפט שלך על

בדיכאון של חייל המארינס? אהבתי וחייכתי

1אורניתה

New member
קשור ועד איך

לצערנו יש קשר בין הקושי לרזות בהנקה-למרות שכל המומחים אומרים אחרת הנסיון מראה שלא. אני חייבת לציין קשה ולא בלתי אפשרי אז רק התכונני לכך ושנסי מתניים ודווחי כאן על כל שבירה כדי שנתמוך .

גם אני חושבת שאין ממה להילחץ

קחי את הזמן, אע"פ שאני חושבת שאם תוסיפי התעמלות קלה (חצי שעה הליכה מהירה ביום), תראי תוצאות. אם קשה לך לשלב את זה, אז עזבי וחכי לזמן רגוע יותר. בסוף זה ירד.

למעלה