(אי) התפקדות

nirush7

New member
(אי) התפקדות

סיגל היי-טק - שלחתילך אימאיל. האם קיבלת? לנועםבת - איך אני בכלל יכולה לספר עלי? אני עדיין לא מרוצה מהרופא שלי, שלא שלח אפילו את בעלי לבדיקת זרע, ואני בורחת כל פעם מטיפול, וכל חודש אומרת בחודש הבא. עד שסוף סוף הלכתי לטיפול הסתבר שיש דלקת וצריך אנטיביוטיקה ולעצור את הטיפולים. ועכשיו אני צריכה לחזור לאיקקלומין וכוריגון. זהו. מצטערת. שיהיה לכולנו צום קל והשנה תהיה פשוט שנה פוריה!! בבקשה ממך היושב במרומים, רשום את כולן כאן לחיי משפחה ולילות ללא שינה. זאת הולכת להיות התפילה הכי גדולה שלי - וזהו.

נועם@בת

New member
נירוש העתיד שלך הוא בידיים שלך

אם את עדיין מתחמקת, סימן שאת לא מספיק בשלה לכך. זה לא בדיוק שגרת חיים רגילה ללכת לטיפולים, ואף אחת מאיתנו לא הגיעה לזה מתוך רצון- רק מתוך אין ברירה. התהליך שאנחנו עוברות לא קל, וכל אחת מאיתנו נשברת לרסיסים כל פעם מחדש. הייתי מציעה לך קודם כם ללכת יחד עם בעלך למומחה פוריות. רופא שלא שולח את הבעל לבדיקות, הוא לא בדיוק רציני. אל תחמירי עם עצמך שאת לא מסתערת קדימה. אפשר להכנס להריון גם כשהולכים לאט לאט
בכל מקרה, אם תרצי לשתף את כולן בסיפור שלך, את יודעת איפה נמצאת שרשרת ההתפקדות
גמר חתימה טובה נועם

nirush7

New member
נועםבת

נועם, באמת אין כמוך. אין לי מילים יותר טובות להגיד כמה שאת והאחרות פה שכותבתות כאן - מקיסמות אחת אחת. ואני באמת צריכה להחליף רופא, אבל זה כבר פעם שנייה ואני לא יודעת, איפשהו אני חושבת שאולי אני הבעיה. הרי האחרים במרפאה אמרו שהרופאים טובים, מעולים, אז למה אני לא מקבלת יחס?? לא משנה עכשיו, היום אני עושה את חשבון הנפש שלי. היום אני יודעת כמה שאני כן רוצה רוצה רוצה להיות אימא. אז נותר רק להתחיל לעבוד במרץ בכיוון הנכון. חתימה טובה ושמשאלות הלב של כולן כאן יתגשמו תיכף ומיד.

נועם@בת

New member
אם זאת את נירוש, אז מן הסתם

תשתפרי מרופא לרופא
רק בשביל זה שווה להחליף אותם
המסע שאנחנו עושות בדרך לתינוק הוא ארוך וקשה. רופא טוב יודע ללוות גם את הנפש ולא רק את הגוף. ואולי לא נתקלת עדיין ברופא הזה. שווה להתייעץ כאן עם הבנות לאיזה רופא לפנות. ספרי באיזה קופה ובאיזה איזור, ותקבלי המלצות. אם את רוצה להיות אמא, יש לך דרך לעבור. אף אחד לא יכול להבטיח לך דרך קלה, או קצרה. אנחנו רק יכולות להבטיח לך להיות כאן, ולעודד אותך משני צידי הדרך. את המירוץ את עושה כנגד כולם- אבל בעדך
שנה טובה לך נירוש
נועם

למעלה