אי זרימת דם לעין

שושינה

New member
אי זרימת דם לעין

הצילו!!! אמא שלי סובלת מאי זירמת דם לעין(אמרו לה שהויריד שמזרים את הדם מת) המצב הולך ומחמיר,, בנתיים כל הרופאים שהיינו אצלהם אמרו שאין מה לעשות, אני פונה אליכם פה , אולי מישהו שמע , קרא, על איזה רופא בארץ או בעולם שיכול אולי לעזור משהו, אפילו אם זה ישפר את המצב רק במעט

feitnathan

New member
בעיה ברשתית

מומלץ לפנות לדר גולשטין מרפאת רשתית איכלוב קופח מכון עניים מכבי

חסימת וריד מרכזי

שלום רב. אינני יודע אם מדובר בחסימה של וריד או עורק מרכזי של העין. בכל מקרה, מחלה זו קשורה לגיל מתקדם, יתר לחץ דם, סכרת ומחלות דלקתיות. כיום אין טיפול ידוע לחסימה, אך יש חשיבות רבה למעקב אצל רופא עיניים על מנת לטפל במהרה בסיבוכים שיכולים להווצר בהמשך ממחלות אלו. כפי שציין האופטומטריסט נתן פייט, גם יחידת הרשתית של מחלקת העיניים באיכילוב מטפלת בחולים אלו. בברכה ד'ר אורן מן

שושינה

New member
חסימת וריד מרכזי

לכבוד ד"ר אורן מן הבעיה אצל אמא שלי איננה קשורה לסוכר או ללחץ דם, אלא לוירוס שפגע לה בעין, אמא שלי טופלה אצל פרופסור משה לזר, שאמר לה שלא ניתן לעשות כלום, אבל חשבתי שמאחר והרפואה תמיד מקדמת אולי מאז חל שנוי ויש איזה משהו חדש, שיכול ולו גם במעט לשפר את המצב

המשך

מחקרים אחרונים שחקרו אפשרות לפתיחת החסימות בכלי הדם החסומים אכזבו הן מבחינת היעילות והן מבחינת תופעות הלוואי ולכן תשובתי המקורית עומדת. בכל מקרה, תמיד אפשר להבדק ולהתיעץ עם רופא רשתית נוסף. בברכה ד'ר אורן מן

למעלה