אי חמד של פינות באחריות שגיא

avivh

New member
בדיחה בת ימית=גן הנופלים

הכותרת נכונה והיא בדיחה היכולה להתקים רק בבת-ים מול הקאנטריקלאב המפואר קיימת חורשה מוזנחת עם טינופת,חוסר גינון,ללא שבילים,ללא ספסלים,אבל שלט גדול מפאר אותה - גן הנופלים בושה למשפחות הנופלים על מערכות ישראל שאת הזבל הזה נותנים להם בקרוב אצרף צילומים תפעילו את המחאה שלכם בעיריה על ידי טלפונים ותגלו שכולם שמים קצוץ ואומרים שאין להם כסף = אז יופי שיורידו את השלט החורשה היא בצד הדרומי של תיכון רמות במשכנו החדש ובצד השני נמצא הקאנטריקלאב וזה ליד מגה

hayonkoby

New member
בדיחה ???

אני ממש לא בטוח שזה בדיחה , לצערי אני עובר משם הרבה פעמים בחוזרי מהעבודה , וכל פעם אני מתרגז מחדש על החורשה. בושה לאותם שאחראים על הנצחת הנופלים מעירנו. ראש העיר מבייש את עברו בצבא אם זה היחס שהוא מעביר

al-x

New member
אתה צודק. בושה לעיר ויותר מכך בושה

למי שעומד בראשה, גם כאזרח וגם כאיש צבא. אני לא בדיוק יודע על עברו של יהושוע שגיא אבל ידוע לי שהוא שירת ביחידה מובחרת והשתתף במבצע אנטבה (מבצע יהונתן).

one1

New member
גן הנופלים ../images/Emo42.gif

ראש העיר יהושע שגיא הודיע כי הבעיה של גן הנופלים ידועה לו והוא מעוניין לשפץ את הגן בשנה הקרובה; החל מניקוי יסודי של האיזור וכלה בנטיעה של עצים חדשים והקמת מדרכות חדשות. הגן, שמטרתו להנציח את זכרם של חללי מערכות ישראל תושבי בת ים, באמת הוזנח מאוד לאחרונה ומצבו מאוד לא מחמיא.

horshi

New member
קשקוש מחנפני שגיא

לא היה ולא נברא שגיא לא אמר שום דבר כזה ראש עיר שלא מתפקד וקיבל דוח ביקורת קטלני ממבקר העיר לא אמר שישפץ את הגן ואם אמר אין לדבריו שום כיסוי לפני כשנה אני אביב חורשי הייתי אצל סגן ראש העיר אלי יריב יחד עם אשתי והוא הבטיח לי את אותן הבטחות ללא כיסוי כולם יושבים עם משכורות שמנות ולא איכפת להם ממשפחות הנופלים אחרת מחר היו מביאים צוות שישפץ את הגן כמו בחולון כמו בראשון לציון

iron fist

New member
שגיא צריך להתפטר

רק לחיאני לראשות העיר תשכנעו את ההורים שלכם ואם אתם יכולים להצביע בעצמכם שבבחירות הבאות שגיא לא יבחר הבנאדם אפילו לא גר בעיר הזאת הוא גר באיזו ווילה באיזה עיר אחרת לא זוכר את השם כרגע

avivh

New member
אי חמד של פינות באחריות שגיא

הדוגמא המגעילה היא גן הנופלים אני מצרף את הצילום הראשון ובמשך השבוע נוספים מקום הנמצא מול הקאנטרי של בת ים היפה שיש בו מדשאות ומים במימון העיריה ומולו חולות עם לכלוך ,עם עצים נטועים בבלאגן ללא ספסלים ללא שבילי גישה,ללא מדשאות אבל יש שלט גדול האומר שזה גן לנופלים בושה למשפחות באדיבות שגיא וסגנו יריב ממועצת הפועלים בושה בושה אביב חורשי

למעלה