אי טי אר ישן של ישראייר

ונפלון

New member
אי טי אר ישן של ישראייר

היי, יש אצל מישהו תמונה או קישור לתמונה של הצבעים הישנים של ישראייר על ATR? לא הסכימה הנוכחית, לא זו שלפניה (השמש עם הפסים הכחולים באמצע) אלא זו עם השמש הירוקה והקרניים הצהובות (משנת 1996 בערך) ?

ונפלון

New member
לא לזה התכוונתי

לא הסכימה הנוכחית, לא זו שלפניה (השמש עם הפסים הכחולים באמצע) אלא זו עם השמש הירוקה והקרניים הצהובות

הוא כתב שהוא רצה משהו בסגנון....

כזה,צביעה של שנות ה90 ולא של היום [2005] גילה ואני הבאנו את אותה התמונה,אז מה הבעייה כאן?

רפאל היקר

אנא קרא בשנית את הבקשה שלו. הוא לא כתב על משהו בסגנון של שנות ה90 כפי שאתה כתבת עכשיו בתגובה שלך. בכלל לא זה מה שהוא כתב. הוא כתב במפורש שהוא לא מחפש את מה שאתה וגילה העליתם. ולי אין כל בעייה ורק חבל שכשרוצים לעזור ממהרים לעזור בלי לשים לב טוב טוב לבקשה. זה ממש נחמד שעוזרים רק שצריך לעזור למה שמבקשים.

e dor

New member
מוזר

חיפשתי ATR42 של ישראייר באירליינרס ולא מצאתי את זה
בכל אופן - זו הצביעה הישנה לפי מה שאני יודע אבל אם אתם אומרים שיש עוד יותר ישן ... סבבה.

Dor Xtreme

New member
יש יותר ישן...

אני זוכר אותם כמו אתמול למרת שתמיד כשהייתי מבקר בשדה דב בתקופה ההיא הייתי בן 5... אני זוכר שנורא עניין אותי לדעת מה הולך במטוסים האלה...עם השמש... למרות שבתור בן לאמא ותיקה בארקיע..אז, לא היית מרשה לאף אחד ממי שאני מכיר לעלות על ישראיר...אמרתי שזה "בגידה"..איזה
הייתי...

ארזS

New member
נראה לי שיש תמונה בסכימה שאתה מחפש

באחד הגליונות הישנים של "ביעף". רק שהתמונה שם היא בשחור/לבן. זה האתר של "ביעף". תנסה לפנות אליהם. בכל מקרה חיפשתי ולא מצאתי ברשת את מה שאתה מחפש.

למעלה