אי-יו-יה אי-יו-יה אי-יו-יה אי-יו-יה

g i l 1 7 8

New member
אי-יו-יה אי-יו-יה אי-יו-יה אי-יו-יה

חברים, אני לא כזה ותיק בפורום אבל אני כבר מזהה אופי באר שבעי טיפוסי אפילו פה באינטרנט, ואני אסביר: עד לפני שבועיים כשהיינו על הפנים כל יום אוהדים הגיבו, באו בטענות וקיטרו. פתאום באר שבע משחקת יפה ומנצחת ומה קורה? אין הודעות, אין תגובות... מה? קשה כלכך להיות אוהד באר שבעי ולהחמיא? לא לשנוא את המאמן? לא לרצות לפטר אותו כבר? חברה, אני מאמין שאנשי הפורום פה הם יותר האיכותיים מבין הקהל שלנו, אז אם אני צודק אז קדימה, להחיות את הפורום ( גם כשלקבוצה הולך קצת, מה יש! ) אם בכל זאת בא לכם לקטר אז קחו סיבה מעולה: אורוות וסרמיל שלכם גיל

מוצארט

New member
חחחחחחחחחחחח

נתקעת חזק עם הקטע של "יש לנו חרא של אצטדיון", אה? וסתם ככה, אני עדיין לא אוהב את שיטת המשחק של גוטמן.

בהחלט למרות גוטמן!!!

שימו לב לפנים החמוצות שלו למרות הנצחונות: הקבוצה מנצחת בעקבות שימוש בטקטיקה שהפוכה למה שהוא מאמין, פשוט אין לו ברירה אם הוא רוצה לשרוד בב"ש עד סוף העונה. אני מקווה שהוא לא יחזור לסורו לאחר שהוא ירגיש בטוח בכיסאו.

g i l 1 7 8

New member
הלוואי כולם היו תקועים כמוני

הלוואי כולם היו תקועים כמוני בנושא האיצטדיון, אז אני מבטיח לך שהיית רואה בב"ש איצטדיון איכותי ( ועד כמה שזכור לי הסכמת איתי על כך עד לא מזמן ) אבל אנו כולה בארשבעים שמוכנים שיאכילו אותנו חרא ... אני מקווה שאתה וכל אוהדי ב"ש יתעשתו וימרדו עד להחלפת האורווה. תראה, העונה המשחק שמשך הכי הרבה קהל היה נגד סכנין - 6000 איש, לדעתי אנשים היום מבינים שמגיע להם קצת יותר ומעדיפים לשבת בבית. אנחנו נכנסים לשנת 2004 ועדיין משחקים באיצטדיון משנות ה-50. שיהיה לך שבוע מצויין (אני יודע שלי יהיה כי שער בדקה ה-90 עושה לי את זה) שלך גיל

מוצארט

New member
בהחלט!

גם לי היה נחמד השער ניצחון של קאקו (שחובה לציין, היה ממש ממש גרוע במשך המשחק). תשמע, כבר פינו מקום, ועשו מכרז, ויש קבלן שיעשה את העבודות לאיצטדיון החדש, שיפתח לפי הצפי ב2007. 24 אלף מקומות, ו-5 מגרשי אימונים מסביב. ומשהו אחד לזכותו של וסרמיל - ראית את הדשא בזמן האחרון?

g i l 1 7 8

New member
אתה לא רציני!

תשמע, האמת הפתעת אותי, אמנם שמעתי כבר על התוכניות עוד מימים ימימה, אבל אם לפי מה שאתה אומר זה כבר בתהליך? אני ממש שמח לשמוע , אני רק מקווה שזה לא עוד איזה טריק ו-2007 יהפוך ל-2017... בכל מקרה, ראיתי בטלוויזיה שאכן הדשא יפה (אבל הקהל יושב על טריבונות מטונפות - טוב מספיק לקטר...) תגיד, אני אולי אצטרך טרמפ למשחק עם סכנין , מכיר מישהו שיוכל לאסוף אותי דרך תל אביב? תודה, גיל

AnakondA1

New member
מלחמהההה

שבוע הבא סכנין ניצחון ו10 רבבות אוהדים מול חיפה..

למעלה