אי יציבות

aviviis

New member
אי יציבות

שלום רב מזה כ-שנתיים אני סובל מתחושה של אי יציבות ( דיזינס ) , לאחרונה התופעה מחריפה ומקשה על חיי היום יום , ביצעתי בדיקות דם B12- תקינות , ברה + שמיעה - תקינות , השבוע אני עושה ENG באסף הרופא , לאחרונה הסחרחורות - אי יציבות - הרגשה שאני מתנדנד ימינה ושמאלה משלבת גם לחץ באחורי הראש , אני לא מסוגל לשבת על כסא שמתנדנד כי זה מגביר את התחושה של חוסר היציבות , כיצד ניתן להיפטר מהדבר הזה !!!!!

zs1957

New member
ברוך הבא לפורום aviviis

לפי התאור שלך אתה סובל מוורטיגו.תעשה את ה- ENG אני מקווה שהוא יהיה תקין. האם עשו לך בדיקות B1B6 והומצסאין? יש לזה טיפול ואפשר לצאת מזה. רפואה שלמה, זהבה שחם

aviviis

New member
בדיקות B1B6

ראשית תודה רבה לך על התשובה המהירה , לגביי הבדיקות B1B6 והומצסאין לא ביצעו לי אותם האם הם מצביעות על משהו ? תודה

zs1957

New member
מחסור ב- B1 B6 והומצסטהין

גורמים לסחרחורת ואובדן שיווי משקל. אנא עדכן אותי לגבי תוצאות ה-ENG / בהצלחה בבדיקה. רפואה שלמה, זהבה שחם

aviviis

New member
תשובות של ENG

זהבה שלום היום הייתי אצל רופא אאג שבדק את התשובות של ENG הוא אמר לי כי הגורם לסחרחורות : חולשה קלורית קלה (25% ) של מבוך ימין ושלח אותי לפיזיוטרפיה לחיזוק מנגנוני קומפנסציה , הוא ציין שתוך חודש מצבי אמור להשתפר . האם שמעת על הדברים הנ"ל ? הבנתי שהמצב לא יחזור להיות 100 אחוז אולם המצב יהיה סביל .

zs1957

New member
תעשי את הפיזיותרפיה ותראי אם זה

עוזר.אם לאחר מספר טיפולים תרגישי שיפור במצבך סימןשזה הטיפול. במידה ותהיה החמרה לאחר הפיזיותרפיה יש לשקול בירור נוסף. בהצלחה זהבה שחם

למעלה