אי לי שום דבר נגד ךןמפ ביזקיט ...

downtown14

New member
אי לי שום דבר נגד ךןמפ ביזקיט ...

אבל רציתי לישאול אם לינקין פאקר מישתמשים בסמים ואם לימפ ביזקיט מישתמשים בסמים(ואני דוורא מעריץ את לימפ ביזקיט)

HandsomeDevil

New member
בבקשה....

אל תשתמש במילים: מעריץ, גרופי, שרוף על.., חולה על.. וכל זה- זה גורם לי להרגיש כמו ילדה בת 12 שמתקשה להחליט בין הדיסק של בריטני לדיסק של כריסטינה כשהשיקולים שלה הם מי לובשת בגדים יפים יותר על העטיפה.... ואני יודע על לינקין פארק שהם כן, לימפ אני לא בטוח- אבל, נוו זה פרד אז נראה לי שכן...

HandsomeDevil

New member
אני לא מנסה לעצבן-

אני מנסה להביע את דעתי! ואם היא לא נראית לך, אתה יכול להביע דעה נגדית, ולא ללכת ולהגיד שאני מנסה להרוס- זה רקמ מראה על כך שנשארתה בלי מילים!

TheXK

New member
תעשה טובה

לינקין לא יודעים מה זה סמים.. הם "הילדים הטובים של הרוק" אפילו הבסיסט (נראה לי) אוהב את בריטני ספירס.. (שאלו את אלכס.. הוא קרא עליהם)... ובכלל... שהם מבקרים במלונות הם היחידים שלא עושים רעש ובלאגן (לפי מה שאלכס סיפר לי ממה שהוא קרא).. אגב.. הם חולים.. אסור אצלהם לאונן באוטובס.. ככה אמר הגיטריסת (שנקע ת´רגל באמצע המופע :) ) אם אתם שואלים אותי מאיפה אני יודע את זה, אז לא רק בגלל אלכס אלה אני רואה לפעמים MTV2.. ואני לא כמוכם מרובעים.. אני גם מתענין מה קורה גם בלהקות אהבלות אחרות (רוק כמובן)

HandsomeDevil

New member
הם כן...

לינקין פארק (עם כל מה שאני יורד עליה) היא אחת הלהקות הכי טובות שיש. וכן, בכתבה שנערכה עליהם האמ טי וי 2 הם אמרו שהם מעשנים סמים.נקודה. "ואני לא כמוכם- מרובעים".. " אני גם מתעניין מה קורה בלהקות אהבלות אחרות (רוק כמובן)" ?! אממ... מה אני אעשה שלא נולדתי כמוך.. תמיד יש תקווה. ואני לא מתעניין בלהקות שאני לא שומע. בשביל מה?! רוק כמובן?!- גבררר

TheXK

New member
....

אני לא אתחיל להקשיב לראיונות של להקות פופ וראפ (כי אני ממש מתעב ת´מוזיקה הזאת) ואני רוצה גם לדעת מה קורה עוד בעולם הרוק.. אולי אני אתחיל לאוהב ת´להקות האלה או משהוא כזה.. וסתם לידע כללי אני מתעניין.. ותגידו.. מה העיניין של MTV2 לשים ת´קליפ של אמינאם כל היום?? זה מעלה לי ת´עצבים וסתם שאלה.. לינקין פארק הומואים, לא?

HandsomeDevil

New member
צ´סטר נשוי,

אבל אני בטוח שהוא וכל שאר הלהקה קפצים לאיזו אורגיה קצרה לפני כל הופעה. רואים את זה בראיונות שלהם- איך כל הזמן מתחבקים ונוגעים אחד בשני.. דיקסטינג.......

™chester

New member
קודם כל רושמים "נשארת"

דבר שני, אתה מתנהג כמו תינוק לפי המשפט האחרון שלך ולכן אני לא מתכוון להתווכח איתך

יאאאא...

אם לינקין פארק ולימפ מישתמשים בסמים אז אני גם אתחיל....!!! אחחח אני מרגישה קשוחה!

למעלה