אי לכך ובהתאם לזאת ש...

shmez

New member
אי לכך ובהתאם לזאת ש...

עכשיו אני המאושרת באדם(בגלל הבוטלג
אני רוצה להכיר אתכם טוב יותר...שתפו פעולה בבקשה
נשימה ארוכה ו.......... 1.שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?

love_asp

New member
אני מקווה שיהיה לי כח לענות על כל ה

מאה שאלות....! 1. יעקב 2. 17.5 3. 25/11/1985 4. יאק (זה קיצור של יעקב, אין לזה קשר לסוג של בהמה או ל"איכסה".) 5. אוהב לעזור, מתפקד טוב תחת לחץ 6. מתעצבן כשמעצבנים אותי 7. יש לי חולשה לג'ינ'יות... 8. אני אובססי לקומפוזיציה מדויקת. (דוגמא: שהסכין יהיה מקביל למזלג בדיוק) 9. אני עכשיו כותב את ההודעה הזו... 10. כאב..? לא בדיוק הבנתי מה הכוונה, אבל אני שונא שמתאכזרים לבעלי-חיים או לצמחים... 11. משיח... מחכים לך! 12. בית-הספר היסודי שלי 13. החברה הקודמת שלי 14. הייתי עונה לאנשים ששאלו "בן כמה אתה?" - "שלוש וּשלושה רבעים" 15. מתגעגע לחברה הקודמת שלי (אל תספרו לחברה הנוכחית!) 16. אני מפחד ממקומות עם הרבה אנשים 17. את הצליל שיש חול בלאגרים של הרולר...
18. אין לי קמיע, אבל אני ממש מאמין בלוגו של סלומון. 19. חנוכה....! 20. אוכל סיני... יאמי... 21. כבד. בעעע 22. ספרייט! 23. קרפ קרמל (אל גאוצ'ו)....
24. Twix 25. זאתי עם הפירורי בצק למעלה... 26. צהוב! 27. דוכיפת, זברה 28. אין לי חיית מחמד
29. רולר-בליידס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30. מספר מזל אין לי, אבל אם אתם רוצים אז 3. 31. הצוואה / ג'ון גרישם. 32. מלך האריות 2.... אל תשאלו אפילו..
33. מאטריקס - זה כמו תורה בשבילי... 34. רומי אבולעפיה 35. נו באמת.... 36. שבתות וחגים! 37. מתמטיקה 38. היסטוריה * לא התבלבלתי בין 37 ו38. אני אוהב מתמטיקה... 39. סנט מוריץ.....! 40. סקס נחשב נועז? 41. לכתוב את ההודעה הזו... 42. חולצה דקה עם שרוולים ארוכים 43. ASP !!!!!!!! 44. חורף. בהחלט חורף. 45. לא. כי אני לא אוהב את הרעיון שלמישהו אחר יש השליטה בחיים שלי. 46. כן 47. בד"כ כוס, לפעמים וופל... 48. זריחה... כי שקיעה יש כל יום, זה כבר נדוש 49. בעד! 50. סתם מכנס. 51. בעקרון בזבזן... אבל אני חוסך כשצריך 52. עגבניה. 53. קור. 54. לישון!
55. הרים... 56. וניל... דההההה 57. שאלה קשה... לא יודע. אולי בננה 58. רגילה! 59. הפי בויס אנד גירלס של אקווה 60. המנגינה של ארמגדון (לא השיר של ארוסמית', המנגינה....) 61. אל תהרגו אותי... Torn של נטלי אימברוליה... 62. Rock Your Body של ג'סטין טימברלנד... *לא התבלבלתי בשם שלו, אני סתם יורד עליו... 63. יותר מזה אנחנו לא צריכים של שלמה ארצי 64. שאלה אופטימית.... לא ממש אכפת לי.. אולי ממ.... לא יודע אוף, איזו מן שאלה זו?! 65. סבן נישונס ארמי של וויט סטרייפס 66. אין לי כח עכשיו, נו באמת.... 67. רזי 68. ריבת חלב, כאילו דההה... 69. אמינות, כנות, מודעות-חברתית 70. עזבו, אתם עוד לא נולדתם אז.... אני אחד מהלקוחות הראשונים של אינטרנט-זהב... 71. פורום אנוק של תפוז, מכירים? 72. פורום אנוק של תפוז, מכירים? 73. love_asp - אני אוהב את הטכנולוגיה שנקראת ASP. 74. בוודאי... 75. פורום אנוק של תפוז, מכירים? 76. זה תלוי אם היא אומרת לי את זה... אם לא - זה סתם גורם לי להרגיש חתיך. אם כן - אני מנסה להכיר אותה - אולי היא האחת...? לכו תדעו 77. אני מתפתה לומר חזה, אבל אני לא אהיה חזיר. אולי תסרוקת, אולי דיבור... 78. כן. 79. שלוש אחיות ואח אחד. אני הכי גדול. 80. כן. כי הם מגניבים כמוני. 81. פורום אנוק של תפוז, מכירים? 82. מסתכל מה השעה... 83. רולר-בליידס!! אופניים. סקי. ASP. אנוק. החלקה על קרח. 84. את הנוקיה שלי 85. הנוקיה שלי, מינידיסק. מברשת-שיניים נחשב? 86. איזושהיא ציפור גדולה... אולי איזה עוף דורס... 87. בוקר
... 88. שלג בארץ בכמויות כמו של שוויץ 89. ערב אולי, לא יודע... 90. אוכל סיני! 91. הנוקיה שלי 92. Angiepants, NesteaGirl אבל אף אחד אני לא מכיר במציאות... 93. לפני כמה ימים... 94. לא זוכר.. ממזמן....
95. לפני חודש חודשיים 96. לא יודע, דיי כבר עם זה... מה הקטע? את רוצה להרוג אותי או משהו? 97. עם חברה שלי על אופניים לרדת את פיץ-נאיר שבסנט-מוריץ... 98. לא יודע. שאלה קשה... אין לי מושג 99. ציריך, דההה... 100. ברור שלא... אני לא מאמין שעשיתי את זה....

shmez

New member
וואי יאקי...

אנחנו על אותו ראש...
גם ג'ון גרישם...מינידיסק...ומטריקסלא צריך להגיד יותר
...סתם.. אם...ד"א..מה זה ASP

love_asp

New member
אוקיי, הסבר על ASP בקצרה ../images/Emo22.gif

דפים שכתובים בסתם HTML רגיל הם דפים סטטיים. כלומר מה שכתוב זה מה שכתוב בקובץ וזהו. ASP, כשמו כן הוא: Active Server Pages "דפי שרת פעילים" כשמבקשים דף HTML מקבלים את הקובץ. כשמבקשים דף ASP, השרת עושה עיבוד מסויים ושולח HTML שהמציא "על המקום". למשל, כמה רחובות לייד הבית שלי (במייןפריים של תפוז) יש מחשב גדול וחזק שיש בו קובץ שנקרא addmsg.asp זה הקובץ שאני עכשיו משתמש בו כדי לכתוב את התגובה הזו. כשאני מבקש את הקובץ הזה, אני מקבל דף שיש בו מקום לכתוב ויש בו כפתור "שלח/י". כשאני שולח, אני "שולח אותו חזרה" עם ההודעה שלי, זה נכנס לDATABASE שלהם, ואני מגיע לעמוד של הפורום, (שהוא גם קובץ ASP), ושם אני רואה את מה ששלפו מהDATABASE, מן הסתם באמצעות SQL, אבל זה כבר עמוק... לפרטים נוספים והסברים פחות מפחידים אפשר לנסות לקרוא על זה, אולי כאן באתר הרשמי...

love_asp

New member
טעות קטנה בקשר לקישור... ../images/Emo9.gif

זה קישור לASP .NET - טכנולוגיה עוד יותר חדשה ומדהימה מהASP הקלאסית... אין לי מושג מה האתר הרשמי, תנסו אולי בקישורים של פורום ASP.

shmez

New member
10x...דווקא הבנתי והחכמתי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

shmez

New member
וואי אני לא מאמינה...שכחתי לשים את

שלי
.... . שם: רוני שלזינגר 2. גיל:17 וחצי... 3. תאריך לידה:22.11.1985 4. כינוי:שמז,רונצ'י,רון רון,רירי. 5. תכונה טובה:נחמדה,חייכנית,חכמה. 6. תכונה רעה:צינית 7. חולשה:עיניים 8. אובססיות:קרח והרבה ממנו ומוזיקה
9. פאדיחה:נפילה-תבחרו אחת- אני המלכה
(של הנפילות) 10. כאב:כשחבר/ה פוגע 11. משאלה:להיות עשירה...כדי שתהיה לי טירה ענקית ושכל החברים שלי יגורו איתי 12. זיכרון רע:סרטן של אמא שלי..(היא בסדר עכשיו) 13. זיכרון טוב:כיתה ט' (גמרתי י"ב עכשיו) 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:יומולדת בגיל 3 בפארק הלאומי בר"ג 15. געגוע:לעיר הלבנה-גן שעשועים בגבול ת"א-גבעתיים-ר"ג 16. פחד:נחשים-טראומה 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את הקול של אתי שמילוביץ (המורה להרחבה שלי בהיסטוריה) 18. קמיע [אם יש]: קיווי-הברווז בובה שלי 19. החג האהוב עליך:קריסמס 20. אוכל מועדף:מקדונלדס 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:גפילטע פיש 22. שתיה מועדפת:ספרייט(עם המון קרח!!!) 23. קינוח מועדף: גלידה סורבה 24. ממתק מועדף:שוקולד למיניו-עם חולשה להרשי! 25. עוגה מועדפת:קרמשניט 26. צבע מועדף:בורדו 27. חיה מועדפת:פנדה 28. חיית מחמד [אם יש]:היו 10 חתולים ואז גילינו שפיתחתי אלרגיה אליהם.. 29. ספורט מועדף:טניס וכדורעף 30. מספר מזל:2 31. ספר:גן עדן-המינגווי וכמובן כל הספרים של ג'ון גרישם
אמממ...לבחור אחד-אני חושבת שהצוואה
32. סרט דיסני מועדף:בת הים הקטנה(זה גם הסרט הכי אהוב...בלי קשר לצמוייר או לא) 33. סרט:בת הים הקטנה...אבל כמובן שהטוב מכולם שהדיר שינה מעיניי אלפני פעמים..הזוכה הלתי מעורער לכל הפרסים מבחינתי..מטריקס 34. שחקנ\ית:אנג'לינה ג'ולי 35. זמר\ ת:אנוק 36. סדרה מעודפת:חברים/סיינפל/זינה/סקס והעיר/אלי מקביל/ 37. מקצוע אהוב:היסטוריה 38. מקצוע שנוא:מטמתיקה(אבל יש לי 93 ב-4 יח') 39. מקום בעולם:ניו זילנד 40. המעשה הכי נועז שעשית:שחיה בעירום.... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:משהו בשירותים של הקופי בין 42. פריט לבוש מועדף:ג'ינס ג'ינס ועוד פעם ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים:מוזיקה ומקפיא(קרח) 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף+סתיו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?לא-כל אדם קובע את גורלו...אבל אני מאמינה שדברים מסוימים חייבים לקרות 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לא ממש לא 47. גלידה- בכוס או בוופל?בכוס 48. שקיעה או זריחה?גם וגם-רומנטיקנית חסרת תקנה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?יש אופציה...תלוי מי אחראי לעניין 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס(ראה 42) 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה?ביחד 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לקום 55. חוף או הרים?אם יש מעלית- הרים...הנוף הכי יפה..אבל שניהם הולך... 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל (אבל בגלידה שוקולד!) 57. תות או בננה?תות, בלי בננה!!לא אוהבת ! 58. חולצה מכופתרת או רגילה? הכפתור היחיד היה בחאקי של הצופים...ובג'ינס 59. שיר שגורם לך לצחוק:טרטעטרטע 60. שיר שגורם לך לבכות:will always love u-whitney huston 61. השיר של כל הזמנים:anouk-no body's wife 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:i learnd from the best 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:לא תהיה לי חתונה..אבל אם כן תהיה..ראה 61 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:don't worry b happy 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:אני זה תמיד החבר הזה שמכיר את כל השירים.. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?היפראקטיבית...למרות שאף רופא עוד לא קבע את זה...מלאה עם חיוך על הפנים..ותמיד עם שיר בנשמה...אבל לא שיר נשמה..אם אתם מבינים למה אני מתכוונת.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך:אלעד,טוהר,שירן,שחר... 68. הגלידה הכי טעימה?סורבה בד"כ קסיס או מנגו פסיפלורה
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?אמיתיות ואהבה.. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לפני...לא זוכרת..הרבה זמן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?כלמיניישנים...תלוי במצב רוח 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?בזה,בנטלי אימברוליה ובאנג'לינה ג'ולי המלכה
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?שמז-השם משפחה שלי זה שלזינגר,תמיד קראו לי שלז...פעם מישהו שמע שמז ומאז...אני שמז.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?בטח...זו החיה היחידה! 75. באיזה פורומים אתה?ושמישהו יסביר לי מה ההבדל בין זה לבין 72? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?מנסה לא לפגוע...חוצמיזה "ביזנס אז יושואל" 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים 78. יש לך חבר\ה?כרגע לא.. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? עוד- 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?יכול להיות...אני זו שגרמתי לו (לאחי -יואב) להיות מי שהו היום...ככה שזה תלוי מאוד.. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?פותחת טלוויזיה! 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?בד"כ על המחשב ואז טלפון לחברה..ולבסוף...טלוויזיה סתם כי בלילה מאוחר זה מרדים(הערוץ המפןצל) 83. מה התחביבים שלך?צופים...וכל השאר התבטל בגלל זה..אבל בעיקרון שיחקתי טניס..אהההה....וכמובן חברים במשרה מלאה
וחוצמיזה התחביב הגדול ביותר..למצוץ קרח..וצופים 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?אנג'לינה.. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?מיני דיסק,משקפי שמש,ישראכרט. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?פנדה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב-הכי מעניין
88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?הפתעה..לא משנה מה...אני אוהבת הפתעה..|מתנה| 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]אף פעם לא חשבתי על זה... לא יודעת...זה סתם מציק כל הקטע עם האוכל.. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?מקדונלדס.. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?מבחינת חיוניות-משקפי שמש,מבחינת סמטמנטים-תמונות!!! 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?היום 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?היום 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?לפני שבוע...לפני המחנה כי חשבתי שאני עומדת למות במחנה הזה...חוצמיזה..אני אומרת את זה המון לאהובי.. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?היה טוב וטוב שהיה סתם...אמממ...שאלה קשה...הקדשה מכל חבר..כמו על גבס 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם חברה שלי...בעיר הלבנה 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?וואי...לא מאמינה שיש כזה דבר...אני לא עשיתי שום דבר רע..ונהנתי בחיים מאוד 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?ניו זילנד/קנדה. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא...אבל בשניות הייתי מתה בשבילה

Torn

New member
>>>>>>>>>>>>>>

1. שם:צחי 2. גיל:17 וחצי 3. תאריך לידה:3.11.85 4. כינוי:צוחי, צ'צה, צוקי, צחצח, צחוש. 5. תכונה טובה: בעעעע, שאלות של צו ראשון, אהמ... וואלה אין לי. 6. תכונה רעה: אני יכול להיות ממש רע לפעמים. 7. חולשה:עיניים. 8. אובססיות: אני משחק הרבה עם השיער. 9. פאדיחה:אוף יש הרבה לא עולה לי כרגע. 10. כאב:שסבא שלי נפטר ביומלדת שלי, זה באמת עצוב. 11. משאלה:לעוף. 12. זיכרון רע:ראה שאלה 10. 13. זיכרון טוב:ראה שאלה 9. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא זוכר. 15. געגוע:סבא שלי. 16. פחד: שמישהו שאני אוהב, ימות. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: אין לי. 19. החג האהוב עליך:פסח. 20. אוכל מועדף: צ'יפס עם קטשופ 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: צב. 22. שתיה מועדפת:קולה, אבל קוקה קולה, לא פפסי. 23. קינוח מועדף: שוקלד 24. ממתק מועדף: מארס|יאמי| 25. עוגה מועדפת:שוקלד. 26. צבע מועדף:כחול. 27. חיה מועדפת:כלבים. 28. חיית מחמד [אם יש]:יש לי כלב. 29. ספורט מועדף:כדורגל. 30. מספר מזל:3. 31. ספר:אנטיגונה. 32. סרט דיסני מועדף:מלך האריות. 33. סרט:אהמ... מהיר ועצבני. 34. שחקנ\ית:אנג'לינה ג'ולי 35. זמר\ ת: תנחשו. 36. סדרה מעודפת:דוסון קריק (לפני יומיים היה פרק מדהים). 37. מקצוע אהוב:מערכות תיב"מ (תיכנון יצור בבקרה ממוחשבת). 38. מקצוע שנוא:מתמטיקה. 39. מקום בעולם: עזה. 40. המעשה הכי נועז שעשית:הזמנתי מישהי שלא שמה עליי לצאת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: ראה שאלה 40 42. פריט לבוש מועדף:ג'ינס. 43. ההמצאה של כל הזמנים:פלאפון. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קייייץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן. 47. גלידה- בכוס או בוופל? אומרים גביע. 48. שקיעה או זריחה? זריחה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד, יש לי עדיין סיוטים. 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזן, אבל בטירוף. 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור. 54. לישון או לקום? לישון,(איזה שאלה מפגרת). 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל. 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה... 59. שיר שגורם לך לצחוק: השיר האוסטרי מהאורויזיון 60. שיר שגורם לך לבכות: לא לבכות, אבל הוא עושה לי משהו: Vanessa Carlton -Twilight 61. השיר של כל הזמנים:natalie imbruglia-Torn 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: וואלה לא יודע. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:שיר של ג'ורג מייקל, לא יודע איך קוראים ל אבל הוא ישן מאוד 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:השיר שהושמע שמופסה מת במלך האריות. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילו לא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך:רוצים שמות טוב אדיר, אייל, עומרי, ניב, ג'יקי אוף יש הרבה. 68. הגלידה הכי טעימה? מקופלת |יאמי| 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אמינות. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני 5 שנים. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? הפורום הזה. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? אני רושם. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?תנחשו. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כיייין 75. באיזה פורומים אתה?נטלי, הקורס, אנוק,רשתות ופס רחב ובוני אתרים. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? עצוב לי. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שיער,עיניים. 78. יש לך חבר\ה? לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?בחיים לא. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מצחצח שיניים. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה את הטלויזיה. 83. מה התחביבים שלך? וואי התעייפתי מהשאלון הזה. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את נטלי. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?דיסקמן 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אריה. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?די כואב לי הראש 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]שאר ארוחות בשמות לא ידועים. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? כלום 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? כלום 92. מי החברים שלך בפרום?רוני.... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? די כבר כואב לי הראש. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? הזהרתי מישהו לא לדרוך על חרא של כלב ברחוב. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?לפני 4 חודשים 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? דייייי. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? אני רוצה להיות באילת עם כפרה. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא יודע 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אוסטרליה. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? כיייין

Torn

New member
זה אני^^^^

בטעות רשמתי מהניק של שני, אין לי מושג למה זה!!!!.

love_asp

New member
שתי הערות:

בקשר למאכל שאתה לעולם לא תאכל. אמרת "צב". צב?! מי בכלל חושב לאכול צבים?!? דבר שני: בקשר לזמר/ת שאתה הכי אוהב - אמרת "תנחשו". לא הצלחתי לנחש. אתה מנהל פורום נטלי אימברוליה, ומשאיר הודעה בפורום אנוק. מצטער, אבל ממש לא ניחשתי. נ.ב. יש לך טעם טוב בקשר לשאלה מס' 61...

Torn

New member
זה מה שקורה שעושים ../images/Emo6.gifCOPY

אצלי אנוק שלישית, ונסה קרלטון שנייה, ואנוק 3.

Angiepants

New member
shmez תשובותי:

1.נטלי 2. 13 (14 בספטמבר) 3. 3.9.1989 4. אין לי ממש כינויים, חוץ מאנג'י... 5. יצירתית 6. ביקורתית 7. אני מצפה ליותר מדי, ואני מחשיבה את לחולשה אישית... 8. יש לי מספר אובססיות בחיי, אבל ברגעים אלו, העיקרית היא-באפי! 9. אמממממ: היה לנו יריד בבי"ס והיה שם דוכן ציפורניים, ילדה מבחילה שאני מכירה שאלה אותי מה דעתי על הציפורניים ה*מהממות* שלה, אמרתי שהן נראות נהדר, וכשהיא הסתובבה, עשיתי פרצוף דוגמנית (הקאה) לחברה שישבה לידי, בדיוק בשנייה שהמבחילה הסתובבה אליי.... אוקיי, אני מאוד מצטערת, אבל אני ממש לא אוכל לענות על כל השאלות, חלק בגלל שבאמת אין לי תשובה לזה, אז אני אבחר כמה שאלות ואענה עליהן: 30. מס' מזל-3 31. ספר אהוב- בינתיים-הכובען המטורף ואייזק ניוטון. 33. סרט אהוב-"רקורד חזק" תרגום מפגר, סרט מופלא ומשובח! 36. סדרה אהובה- באפי. 37. מקצוע אהוב-אנגלית-זה כ"כ קל! 38. מקצוע שנוא-מדעי כדוה"א-ציון טראומתי.... 39. מקום בעולם-לונדון. 42. פריט לבוש מועדף- אוקיי, זה לא ממש שלי, אבל יש לי תוכניות אליהן- הנעליים הכי מושלמות בעולם:נעליים וורודות (אני בד"כ לא טיפוס של וורוד, אבל זה רק מראה לכם כמה הנעליים האלה נהדרות)עם עקב לא גבוה מדי, לא נמוך מדי, יציב, אבל לא שמן עם רצועות. 43. ההמצאה: מזגן! 44. עונה אהובה: חורף 45. מאמינה בגורל: לא 46. מאמינה האלוהים: לא 47. גלידה-בוופל, בטוח! 69. תכונות בחברים הכי טובים: נאמנות, חוכמה וחוש הומור. 72. פורומים: באפי, אנוק, טלוויזיה. 73. כינוי ברשת: angie an=n=natalie gie=g=goldshtein 74. כנראה, אבל אני מפקפקת בזה. 75. פורומים: אמרתי כבר... 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך: מביך אותי. 77. עיניים- שחורות, לפחות כהות. 78. לא 79. 1-אחות 80. כן, כי יש לנו אותו טעם בערך, וחוש הומור, ואנחנו מבינות אחת את השנייה די טוב... 81. בודקת את הפורומים שלי. 82. זה משתנה מיום ליום. 85. יומן, מברשת שיניים, מסרק, פלאפון ועט. 88. כרטיס טיסה למקום לפי הבחירה שלי, לזמן בלתי מוגבל. אוקיי, וזהו!

that girl

New member
רק עכשיו חזרתי

משלושה ימים בת"א, אז בואו נענה קצת באיחור... 1.שם: לי ברבו (היחידה בארץ! זה ממש מגניב!) 2. גיל: 14 3. תאריך לידה:31.03.89 4. כינוי:לילוש, ללה בללה, ועוד המון המון המון... 5. תכונה טובה:אין לי... 6. תכונה רעה:יש יותר מדי... 7. חולשה: פוליטיקה... ומוסיקה... 8. אובססיות: פוליטיקה, מוסיקה, כתיבה, פעילות בנוער מרצ, לנסוע לת"א פעם בשבוע שבועיים ולפגוש חברים (ולישון אצל סבא/סבתא) 9. פאדיחה: מעדיפה לשכוח דברים כאלו. 10. כאב: לריב עם מישהו שאני אוהבת. 11. משאלה: שיאהבו אותי באמת. 12. זיכרון רע: שוב, מעדיפה לשכוח. 13. זיכרון טוב: יש הרבה. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: החדר האטום במלחמת המפרץ. הייתי בת שנתיים, ואני זוכרת את זה כמו אתמול. 15. געגוע: לפריס... יש לי שם משפחה, ואני נוסעת פעם בשנתיים-שלוש, וכל הזמן מתגעגעת... הייתי צריכה להיוולד שם... 16. פחד: להיות בורה. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את המורה שלי (לשעבר
) לחשמלטרוניקה. 18. קמיע [אם יש]: הטבעות שלי. שתיים, שאני תמיד הולכת איתן. 19. החג האהוב עליך: פסח. אני לא מאמינה באלוהים, אבל זה פשוט חג מדהים, וגם הוא קרוב ליום הולדת שלי. 20. אוכל מועדף: אין. יש לי הרבה דברים שאני אוהבת. אף פעם אף פעם אף פעם אני לא אסרב לשרימפס. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: יש כמה. 22. שתיה מועדפת: דיאט קולה לימון, ספרייט, סודה. 23. קינוח מועדף: גלידה (מכמה סוגים), טריקולד. 24. ממתק מועדף: פרלינים של שולד לבן/מעורבים/ממולאים. 25. עוגה מועדפת: טריקולד, טירמיסו. 26. צבע מועדף: אדום, שחור, ורוד ולבן. 27. חיה מועדפת: פנדות! וחתולים! 28. חיית מחמד [אם יש]: אין. 29. ספורט מועדף:לא אוהבת ספורט. שחייה, ריקוד, אף פעם לא משהו תחרותי! 30. מספר מזל: 6 31. ספר: "התפסן בשדה השיפון" של ג'.ד. סלינג'ר, שני הספרים של קובי אוז! "הנסיך הקטן", ועוד המון... 32. סרט דיסני מועדף: מולאן. 33. סרט:יו, יש הרבה... 34. שחקנ\ית: קירסטן דאנסט, אנג'לינה ג'ולי. 35. זמר\ ת: אנוק (ברור, לא?), מישל בראנץ', פי.ג'יי הארווי. 36. סדרה מעודפת: דריה, בנות גילמור. 37. מקצוע אהוב: ספרות, היסטוריה, אמנות. 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה! וחשמלטרוניקה. 39. מקום בעולם: פריס! זה הבית... 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא עשיתי הרבה דברים נועזים... אני משעממת. אתם עדיין קוראים? 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: להפיל את הדיסקמן היקר שלי לשלולית, להרוס אותו, ולאבד את הדיסק של אנוק שהיה בו (כן, קניתי את הדיסק פעמיים...) 42. פריט לבוש מועדף: אין. העיקר שיהיה שונה ומיוחד. 43. ההמצאה של כל הזמנים: דיסקמן. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף. 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? ממש לא. 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוואפל! אך ורק בוואפל! 48. שקיעה או זריחה? זריחה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אני בעד לנסות משהו פעם אחת לפחות. ביום שאני אנסה, אני אגבש דיעה. 50. ג'ינס או סתם מכנס? כל דבר שהוא מגניב וייחודי. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? משהו באמצע. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון. 53. קור או חום? קור. 54. לישון או לקום? לישון. 55. חוף או הרים? הרים. 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל! מוקה זה כפירה! 57. תות או בננה? אף אחד. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? תלוי מאוד במצב רוח...
59. שיר שגורם לך לצחוק: כל דבר של גרין דיי. 60. שיר שגורם לך לבכות: אין. אני לא בוכה בקלות. 61. השיר של כל הזמנים: יש כ"כ הרבה... אפשר לומר ש- "stairway to heaven" של לד זפלין. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: כרגע, אני לא אוהבת רומנטית אף אחד, ולכל אדם שאני אוהבת יש שיר אחר... 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אני לא בטוחה שאני רוצה להתחתן. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אני לא רוצה למות. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: blood, sex and booz- green day 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? גבוהה, מוזרה, (יש היאמרו פריקית) די חכמה, צינית, עצבנית, פמיניסטית, יצור פוליטי, קצת כועסת. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: מריה, טליה. 68. הגלידה הכי טעימה? בטעם שוקולד קינדר (בגלידריה מסויימת מאוד!) 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות, אהבה חסרת תנאים. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? אני לא יודעת. היו לי חיים לפני? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? www.dressupgames.com 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? אנק, נוער מרצ, דה קולינג. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? יש לי כמה. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? איך אפשר לאהוב בנאדם שאתה בכלל לא מכיר? 75. באיזה פורומים אתה? ראה שאלה 72. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אף פעם לא התאהבו בי. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? גובה, עיניים. 78. יש לך חבר\ה? לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? שני אחים. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אולי. אנ לא בטוחה. אחי המבוגר ביותר הוא די שמרן, והשני קצת לא הסגנון של החברים שלי. ויש לי עם אח אחד 10 וחצי שנים, והשני 7 וחצי שנים. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פותחת עיניים? אמ... מצחצחת שיניים. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? זה לא פאקינג קבוע! שיגרה זה איכסה! 83. מה התחביבים שלך? כתיבה, קריאה, מוזיקה, נוער מרצ, נוער מרצ, נוער מרצ, נוער מרצ... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? טייס של מטוס שיעיף אותי משם! תנו לי עיר גדולה! אך ורק עיר גדולה! 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מברשת שיניים, סלולרי, דיסקמן. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתול. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לילה ובוקר מוקדם מאוד. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אין משהו ספציפי. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אני? לאכול מסודר? 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? איך לעזאזל אפשר לאכול לפני שהולכים להרוג אותך!? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אני לא כ"כ נקשרת לחפצים... 92. מי החברים שלך בפרום? אמ... אין לי כ"כ. לירי ממש מגניבה. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני שבוע בערך, עשיתי התרמת מזון עם קרן שעובדת עם נוער מרצ. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? היום, שכיוונתי מישהו למקום שרצה להגיע אליו. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אני לא רוצה למות!!! 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? בפריז, עם מישהו ששמו לא יינקב... 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אני מעדיפה לא לחשוב על זה. העבר הוא העבר. אולי-- שלא ירצחו את רבין. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? פריס! 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא. פשוט... לא.

Ne§t£A Gi®L

New member
טא דא!:)../images/Emo108.gif

אני שמחה שאת שמחה בגלל הבוטלג
1. שם: לירי 2. גיל: 14, בסוף החודש 3. תאריך לידה: 30.7.1989 4. כינוי: LiYa בד"כ, או Nasty Girl/Gurl במחשב 5. תכונה טובה: כריזמטית 6. תכונה רעה: שתלטנית. למרות שלפעמים זה טוב. 7. חולשה: מוזיקה(:) 8. אובססיות: מוזיקה... 9. פאדיחה: מאחר ולא קיימת אצלי המילה פאדיחה [-זה כבר חלק מהשגרה...], אני לא יכולה להצביע על אחת ספיציפית "הכי גדולה"... 10. כאב: ..? 11. משאלה: הלוואי שאני אוכל להגשים את המטרות שהצבתי לעצמי. אחרת...
12. זיכרון רע: כיתה ד'. משחק מחניים. הקבוצות מתחלקות...ורבים עליי. יותר נכון-רבים מי ייקח אותי. יותר נכון-מעיפים אותי מקבוצה לקבוצה. 13. זיכרון טוב: היום...
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: יש לי זיכרון טוב...אני לא יכולה להצביע על אחד חזק במיוחד, אני זוכרת את רוב הילדות שלי. לצערי? 15. געגוע: לידיד שלי. תחזור כבר.
16. פחד: שהחלום הכי גדול שלי, לא יתגשם. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את הקול של ידיד אחר שלי. אני יודעת מה הוא הולך להגיד לי. 18. קמיע [אם יש]: שרשראות:) 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: אני מנסה לשכנע את עצמי שתפוח. בהצלחה\= 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: כבד אווז. ולא בגלל הטעם, כי זה ממש טעים. עקרונות. ובצדק. 22. שתיה מועדפת: מים!:) 23. קינוח מועדף: משהו חסר קלוריות. 24. ממתק מועדף: משהו חסר קלוריות... 25. עוגה מועדפת: משהו חסר קלוריות
26. צבע מועדף: כחול-צכלצ 27. חיה מועדפת: חתול!
28. חיית מחמד [אם יש]: יש לי...2 חתולים, ו19-21 תוכים [אני לא יודעת בדיוק, כי אין לי מושג מה עם הגוזלים שבקעו לנו...בעיקרון, יש לנו 15 בוגרים. לא יודעת כמה גוזלים יש...] 29. ספורט מועדף: ריקוד:) אחרי זה ריצה-לאיזה 2 קילומטר
30. מספר מזל: 7. או 31. או 9. 31. ספר: מלאכים נופלים/טרייס צ'בליה. 32. סרט דיסני מועדף: סינדרלה
33. סרט: לא רק בלונדינית/מעודדות צמודות [מסרטי הנעורים]. מסרטים קצת יותר נורמאליים...לא יודעת. הרדוף לבן, שבועיים מראש-אין לי שמצ. 34. שחקנ\ית: ג'ולייה רוברטס? ריס וויספרת'ון? 35. זמר\ ת: אנוק. 36. סדרה מעודפת: לא ממש רואה טלוויזיה, אז...לא נפסיק לשיר? 37. מקצוע אהוב: היסטוריה. 38. מקצוע שנוא: אנגלית. 39. מקום בעולם: הייתי רוצה לגור בהולנד:) 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת:) 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: ^ 42. פריט לבוש מועדף: מכנסיים... 43. ההמצאה של כל הזמנים: מוזיקה.
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ-חורף-סתיו-אביב. כולם
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? תלוי, אם הגורל מאמין בי:) 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן. אבל לא בתורה. 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל, דאאא?
48. שקיעה או זריחה? שקיעה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? עדיין לא יצא לי אחד כזה, אבל נראה לי שזה לא בשבילי... 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס! ג'ינס! ג'ינס! 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? משהו באמצע:) 52. מלפפון או עגבניה? חסה!
53. קור או חום? קור. 54. לישון או לקום? להשאר ערה לתמיד, בלי להיות עייפה. 55. חוף או הרים? הרים. 56. קרמבו- וניל או שוקו? שונאת קרמבו...אבל וניל, אם כבר. 57. תות או בננה? תות! עם שמנת וסוכר, או קצפת-תודה. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה... 59. שיר שגורם לך לצחוק: Something's wrong-K's Choicw 60. שיר שגורם לך לבכות: לא בוכה, לא משירים-בכל אופן. 61. השיר של כל הזמנים: אין אחד כזה. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: לא עולה לי אחד ספיציפי לראש כרגע, בעיקר כי אני לא מאוהבת. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Anouk-Nobody's Wife. אבל זה לא ייקרה
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: Anouk-Nobody's Wife 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: כל השירים של קרזיפ, או של אנוק. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? טאדא!
67. שמות החברים הכי טובים שלך: תמר, עומר. 68. הגלידה הכי טעימה? מנטה!(:) 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? לא יכולה להגדיר את זה. מישהו שאני יודעת שאני לא צריכה לשחק לידו. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מתישהו בכיתה ד', לאתר ערוץ הילדים. אבל טכנית-כיתה ז'. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אנוק:) 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? אנוק, בנות, אופנה, עבוע"ב. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? פשוט נסטי גירל. כינוי טוב וישן. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן...בטח...
75. באיזה פורומים אתה? אנוק, בנות, אופנה, עבוע"ב. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? רע. זה קרה לי פעמיים השבוע\= 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיינים, חיוך:) 78. יש לך חבר\ה? כרגע, לא. נסו עוד שבועיים. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1-הכי אחי בעולם
80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן. כי הוא הוא. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פוקחת עיינים. חושבת. חוזרת לישון
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? חושבת. 83. מה התחביבים שלך? מוזיקה [כתיבה, נגינה, שמיעה, כתיבה...הכל:)], ריקוד, ספרים, מחשב. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את עומר:) 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? בגדים, איפור, שרשראות, מוזיקה. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתול!
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. חיית לילה
88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? את המשאלה שלי מתגשמת\: אבל...מציאותי? את כל הדיסקים שאני רוצה [אנוק, קרזיפ, סקאנס...]. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] לא אוהבת לאכול. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? סעודה? דאמנ, אני לא אוהבת לאכול! נראה לי שאלכוהול. לפחות שאני אמות מסטולה וצוחקת:) 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לא יודעת... 92. מי החברים שלך בפרום? עומרי ידיד שלי, ואת השאר אני לא מכירה אישית. אבל אנשים כאן מממממש נחמדים
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא יודעת... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? יום שני...? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול. לעומר ולאסף. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "הייתי כאן" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? נמממ...|האייקון-של-המלאך-מהICQ| 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? כל עקבה לטובה, תודה על הדאגה:) אולי משהו במבחנים של תלמה ילין והגמנסיה-אבל לא בטוחה. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? הולנד!
100. את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא יודעת. לא חושבת שאני יכולה לענות, לפני שאני אהיה במצב הזה. ואני מקוה שאני לא אהיה.

למעלה