אי-מייל שרץ ברשת, חשוב!!!

Shir17

New member
אי-מייל שרץ ברשת, חשוב!!!

לא משנה מה אתם חושבים על המצב בין ישראל לפלשתינאים ולשאר מדינות ערב, אפילו אם מאיזשהי סיבה אתם חושבים שהאשמה הגדולה יותר היא של ישראל, 2 המשפטים הבאים באמת אומרים את האמת כפי שהיא: 1. אם הערבים יורידו את הנשקים שלהם לא תהיה יותר אלימות. 2. אם היהודים יורידו את הנשקים שלהם לא תהיה יותר ישראל.

EverMan

New member
צריך להוסיף לזה עוד שני שורות

3.אם הערבים יורידו את הנשק - לא יהיו יותר ערבים. (ישראל לא כל כך תמימה , או מישהו פה מערער על כך?) 4.אם היהודים והערבים יורידו את הנשק - לא יהיו עוד מלחמות.

EverMan

New member
צריך כזה בשביל לשרוד פה.

אבל האמת דיי קרובה. הרי אם הערבים לא היו עם נשק - ישראל הייתה כובשת אותם. אין פה שום ספק בנוגע לזה. ואם שני הצדדים היו מניחים את הנשק - הכל היה טוב לא ? תחשוב פתאום איך 50% מתקציב המדינה עובר לרווחה ! או עבודה ! או תשתיות ! ולא לביטחון !

idoz

New member
אתה והדימיון שלך משגעים אותי ../images/Emo8.gif

Deathatred

New member
וואלה

כאילו הטנקים החלודים של סוריה זה מה שעוצר בעדינו... נו באמת, הרי ידוע שהצבאות הערבים נטחנים ובגדול ע"י צה"ל, למה אתה חושב הערבים עברו לטרור במקום מלחמות כמו 73, 67, 56 ו 48? כי פשוט טחנו אותם שם והנחלנו להם תבוסות משפילות שעד היום נלמדות בכל אקדמיה צבאית שמכבדת את עצמה (רק שתדע, האלוף ישראל טל והאלוף מוסא פלד - שני אלופי השריון הישראלי - נכללים ברשימת 4 מצביאי השריון הטובים ביותר בעולם). אז צא מהפנזטיות, לציונות אין תוכנית חובקת עולם להשתלטות על כל המזה"ת, ואל תאמר לי שטיילת באמצע הלילה ושמעת קולות של רוטשילד מבית הקברות...

EverMan

New member
הציונות גם לא הייתה מתנגדת

לכיבוש עוד קצת שטח נוסף... ואני בטוח שאם ב67 הסורים לא היו נלחמים כמו שצריך - אז הם ממזמן כבר לא היו שם.

Deathatred

New member
תפסיק לדבר שטויות

ב 67 כיסחנו את כל הצבא הסורי עד דק ובקלות רבה היינו יכולים גם לכבוש את דמשק. להזכירך, אחרי היום הראשון במלחמת ששת הימים ישראל נותרה המדינה היחידה עם חיל אוויר. הסיבה היחידה שלא כבשנו את דמשק היא שלא רצינו. אבל אתה חי בעולם שבו הקריקטורה האנטישמית הנודעת של רוטשילד עם ידי מפלצת מחבק את הגלובוס היא אמת צרופה ומאמין לכל תעומלן מבית גבלס שטוען שמטרת הציונות והיהדות היא לקשור קשר נגד העולם ולכן צריך להשמיד אותם ללא זכר. SNAP OUT OF THIS

למעלה