אי ספיקת לב ולב ריאתי

shalomalenu

New member
אי ספיקת לב ולב ריאתי

האים יש כאן מישהו שיכול לדבר על אי ספיקת לב ולב ריאתי לעומק (ממש קליני).יש לי בעיה עם הנושא הזה והייתי רוצה שתהיו ממש לעומק בנושא הזה כמה שיותר טכני וקליני. תודה רבה

מאמרים? עברית? אנגלית?

http://www.americanheart.org/presenter.jhtml?identifier=1486 קישור אחד ל CHF ויש עוד רבים. מאיזו נקודת מבט? סיעודית, טיפולית? אבחון? תן יותר פרטים בבקשה.

והנה עוד אחד...

אי ספיקת לב. הרשת מלאה במאמרים בכל השפות ומכל הסוגים - כולל אתר האחיות בארה"ב המדריך במדוייק דרכי אבחון, טיפול, הדרכת מטופלים וכו'. יש גם בעברית - פחות מפורט אומנם. רק תגיד מה אתה רוצה?

shalomalenu

New member
אי ספיקת לב

אני לא יודע אנגלית טוב מחפש הגדרה,גורמים,תסמינים,גורמים לבצקת הקפית,ודרכי טיפול תודה

אי ספיקת ../images/Emo23.gif

זה מה שמצאתי על אי ספיקת לב בעברית. נסה "לשים את ידך" על אחת. ניתן למצוא חומר על אי ספיקת לב גם באתרים ישראליים, אנסה למצוא יותר. לשירותי בריאות כללית ישנו מיזם על הנושא עם חוברות הסברה והדרכה מאוד מפורטות. אפשר גם דרך "כללית call " לבקש לשלוח אליך חוברת כזו. המספר (נדמה לי) 1-700-70-707 ניתן לברר במודיעין. בהצלחה.

ובקצרה מאוד:

אי ספיקת לב: מתוך אתר InfoMed מחלה בה הלב אינו מסוגל לעמוד בעומס העבודה שלו ולהזרים דם בכמות מספקת לכל חלקי הגוף. זה גורם להיווצרות גודש בריאות ובכבד. הוורידים בצוואר מתרחבים, ונוזל מצטבר ברקמות (ראה בצקת). אי-ספיקת לב יכולה להיות תוצאה של כל מחלה אשר גורמת לעומס-יתר, פוגעת או מפחיתה את יעילותו של שריר הלב. סיבות שכיחות הן פקקת כלילית, יתר לחץ דם, מחלה כרונית של המסתמים, והפרעות קצב. החולה סובל מקוצר נשימה, גם בשכיבה, ומבצקת ברגליים. הטיפול כולל מנוחה, תזונה דלה במלח, וטיפול תרופתי, כגון משתנים, נגזרות של דיגיטליס ומרחיבי כלי דם.

Daffynes

New member
רק מוסיפה לברבורה

אי ספיקת לב ימין תוביל לבצקות בכל חלקי הגוף אי ספיקת לב שמאל תוביל לבצקת ריאות..

למעלה