אי עדכונים לגבי רשומות

dominolog

New member
אי עדכונים לגבי רשומות

לצערי בעית העדכונים טרם תוקנה אצלי . אין עדכונים לגבי רשומות שאני מפרסמת. ובעדכונים במייל שאני מקבלת אין קישור לרשומות (כפי שהיה תמיד) הודעתי על כך לפני כיומים ולא קבלתי התיחסות. הודה לכם עם הבעיה תטופל בהקדם.

טל לוין

New member
אז ככה

בדקתי עכשיו את הבלוג שלך, פרסמתי שם רשומת ניסיון ועשיתי עליו מנוי. המנוי הגיע גם למייל וגם למסר. (את מוזמנת לבטל את הרשומה הזו - היא הייתה רק לניסיון). הרשומה שפרסמת פורסמה ב - 2 ביוני, בערך בשעות שהתחילה התקלה. אני ממליצה להעתיק אותה ולפרסם אותה ברשומה חדשה לגמרי. לגבי הקישורים שאת מקבלת למייל - בבקשה שילחי דוגמית ל- [email protected] כדי שאוכל להציץ בהם.

dominolog

New member
תודה טל

דבר ראשון תודה!!!!! על ההתיחסות המהירה ופתרון הבעיה. על הבעיה במייל עליתי בעצמי .ההודעה על רשומה חדשה מופיעה על רבוע רקע בצבע אפור. כל עוד הכתוב בשחור אני יכולה לקרוא,אבל את המילים בלבן "לקריאת הרשומה" המהוות קישור לרשומה אני לא רואה כך שלא ידעתי על קיומם. אני לוחצת על עיוור על מנת למצוא אותן.

טל לוין

New member
או קיי

בכל זאת אשמח שתעבירי לי את המייל שקיבל כדי שאראה את הצבע שקיבלת אצלי זה נראה כתום אבל... בכל זאת אם הצבע שם לא מספיק ברור אז אבקש שיתקנו זאת [email protected]

anguly

New member
גם אצלי זה ככה

בפעם הראשונה בפורמט החדש חיפשתי איפה שמתם את הקישור כי לא רואים עכשיו אני יודעת שזה בפינה הימנית התחתונה - אני לוחצת - אבל לא רואחם כי האותיות כתובות בלבן על אפור. בנוסף התקלה חזרה באופן חלקי. פרסמתי רשומה חדשה ויצא עדכון רק במייל אהל לא במסרים. גם אצל דוריתה היה ככה והיא ביטלה את הרשומה... בקיצור עדיין יש תקלות

טל לוין

New member
הסיבה היא זו

בכל תוכנת מייל ישנה אפשרות להגדיר האם את רוצה לראות תמונות או לא. זו דרכו של המחשב להגן עלייך מכל מיני קבצים מעצבנים ששולחים לך. הואיל והעדכונים מגיעים בצורה של תמונה, אז כאשר בוחרים לא לראות תמונות - הקובייה הופכת בהירה...

למעלה