אי פעם מעדתם בהליכתכם?

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
אי פעם מעדתם בהליכתכם?

זוכרים את ההרגשה שחשבתם שיש שם מדרגה אבל אין ומשהו הרגיש לא בסדר? כאילו נבהלתם, כאילו התעוררתם מחדש לגלות שהעולם שחשבתם שהיה קיים (המדרגה) לא באמת קיים בצורה זאת? בואו נגיד לרגע שההרגשה הזאת של ה"נפילה" היא הרגשה חזקה וכל החיים שלנו חיינו את אותה הרגשה אך במינון נמוך מאד שכמעט ולא שמנו לב אליו אם בכלל אותה הרגשה שמשהו לא בסדר בעולם שמשהו לא מסתדר משום מה שאנחנו מפספסים משהו it is that feeling that brought u here

../images/Emo6.gif

עם המשקפיים האלו הכל יכול להיות... (החלפתי משקפיים ובגלל השינוי יש סחרחורות שגורמות למעידה קלה, לא רציני, עד שאני אסתגל). לחברה שלי יש תרגיל- סוכבים על הרצפה (על הגב) מרימים ידיים ואז לאט לאט מישהו מוריד לך את הידיים למטה, ואז מרגישים כאילו יש חור ברצפה ונופלים ממנו, אבל שוב- הכל אשליה!

Bassman

New member
חלמתם פעם על זה שאתם נופלים לבור.

וההרגשה הייתה אמיתית? והתעוררתם בגלל זה? או שהמיטה מסתובבת?

Master Boo

New member
ברור...

זה לא די נפוץ?... שאתה נופל מאיפהשהו, ובשניה האחרונה אתה מתעורר... או שלא!
והקטע עם המדרגה (שIC דיבר עליו) באמת קרה לי כמה פעמים! שאני מצפה שתהיה מדרגה, פתאום יש משטח חלק, ואני מרגיש שכל העולם שלי השתנה פתאום! אני מקבל סחרחורת, ואני מרגיש כאילו- "מה?! איפה המדרגה שאמורה להיות כאן?! לאאאאא!!!". מה שמוזר זה שלא קרה לי ההפך, שחשבתי שאין מדרה איפה שכן הייתה... הממ...

IC4

New member
אולי לא כולם מוכנים לזה עדיין

היקום בוחר למי שווה לסמן
מי שכבר יקלוט וישים לב לסימון אולי יעשה איתו משהו ויחיה באושר במסע אחר האושר עצמו
(או בקיצר יסבול אבל יזכור שלהכל יש מטרה)

אאוץ´ ../images/Emo67.gif

אז אני לא "הנבחרת"? חוץ מזה שאני במסע ארוך בחיפוש עצמי, אני לא זוכרת איפה איבדתי את עצמי ולכן אני מנסה לחפש דרך חדשה, יש רעיונות?

IC4

New member
אני מאד כמוך

רק העליתי רעיון , את לא חייבת לאמץ
הרעיון שאני ממציא מטרתו להשפיע עליי בלבד, על העולם שלי אולי את תקבלי בעתיד סימנים, WHO KNOWS אני אומר לעצמי שברגע שאני אהיה מוכן לדברים, אני אשים לב שהם נמצאים בעולם שלי (העומד בראש הרשימה הוא אהבה אמיתית* כמובן) אגב נראה לי שאני מתחיל את גיל ההתבגרות שלי רק עכשיו/לאחרונה כאילו החיים שלי היו און-הולד ורק ניסיתי לעבור את השלב של ביצפר וכל החרא שיש בסביבה של הגילאים האלה, כמה שאני רוצה להגיע לסוף, אני חושב שאני רוצה לדעת שתמיד יהיה עוד משהו ללמוד
אז ארצנו קטנטונת ואחרים - לעולם אל תרגישו רע לגבי עצמכם
אם כן תמיד תזכרו בחיוך המעאפן הזה
* אני אישית די מאמין שאני לא מסוגל להבין מה זה אהבה אמיתית כעת יחסית למה שאני אחשוב בגיל 34 למשל טריניטי, איה את? הנביאה הרי אמרה לך שאת תתאהבי בי...תקשיבי לה! היא עושה עוגיות טעימות

כל החיים לומדים!

קשה לי לדמיין את עצמי מפסיקה ללמוד! הרי מכל דבר לומדים, כל יום שונה מקודמיו! אהבה אמיתית... אויש
בזמן האחרון אתה מעביר סדנאות למידה על החיים?

S__A

New member
ואוווווווווווי, איזה גדול ...

דימיון טוב יש לך ... אהבתי ..

זה לא חייב להיות דמיון!

זה יכול להיות מציותי ביותר, אם את/ה לא חווית את זה זה לא אומר שזה לא קיים!

למעלה