אי קבלת מנות ללא גלוטן

orlev146

New member
אי קבלת מנות ללא גלוטן

לפני שלושה חודשים התגייסתי לצהל משם שלחו אותי לבסיס בדרום הארץ.
התנדבתי עקב צליאק, והייתי אמורה לקבל דרך הצבא מנות ללא גלוטן.
במשך השלושה החודשים האלה, בקושי קיבלתי את המנות את המנות ללא גלוטן
לפני חודשיים התקשרתי למדור מתנדבים והתלוננתי על המצב,אחת הבנות השאירה הודעה לקצינה ,ואמרה שתחזור אליי
מה שלא קרה.
מה שיצר מצב שהמון פעמים הייתי נוסעת לבאר שבע וחוזרת באותו יום,בגלל שהמנות לא הגיעו לבסיס.
ובעקבות זה החלפתי בסיס ,אבל עדיין המנות לא הגיעו.
אני חייבת לציין לטובה את הצוות,שתמיד דאגו לקנות לי לחם ללא גלוטן,ולהכין לי אוכל בנפרד.
המצב הבריאותי שלי הדרדר ,וירדתי המון במשקל.
בעקבות זה הרופא הפנה אותי למרפאת מיתר,לקבלת פטור לינה
אני לא יכולה לתאר אפילו כמה אני מאוכזבת מהמדור ,ומהמערכת הזאתי
יצרתי קשר עם גורם מוסמך משח"מ ,בשביל לעבור מצה"ל למשטרה כחולה
ממה שאני זוכרת כאן מהפעם האחרונה שנכנסתי לפורום ,יש כאן נציג מהמדור
מה אני צריכה לעשות כדי לקבל אישורים לעבור מצה"ל לשח"מ בהקדם האפשרי
ואני מקווה שמהעוול שנגרם לי, שיסיקו מסקנות וידאגו למתנדבים שיבואו אחריי .

בר דותן

New member
כולנו מתאכזבים ברגע שאנחנו מתגייסים ..

לכולנו הבטיחו מליון דברים ליפני , ועל כולנו אמרו מלא דברים ליפני .. אבל ברגע שהתגייסנו . הכל אחרת .. לא סופרים אותנו , זה אל משנה עים אנחנו מתנדבים או לא , את היחס שההינו אמורים לקבל מתא מתנדבים אנחנו לא מקבלים וגם לא את ההבטחות שלהם

נ ו ע ה 12

New member
לא מסכימה, אבל כמובן שכל אחד והתחושה שלו...

לא שוללת את ההרגשה שלך חס וחלילה.

בר דותן

New member
יחד איתי בבסיס יש יותר מ 70 מתנדבים

99 אחוז מהם חושבים כמוני .. לא סתם ..

נ ו ע ה 12

New member
70 מתנדבים בגל"צ?!

ובמה זה מתבטא? יש לך פטורים שלא אוכפים אותם? מה "הבטיחו" לך ולא קיבלת?

בר דותן

New member
כן יש בערך 70 מתנדבים בגלצ

יש לי פטורים שאמרו לי ליפני בטירונות שנאי אקבל בטירנות אמרו לי שרק בסדיר ועד היום לא קיבלתי ..
ועוד כמה עיניים שאמרו לי ולא קרו .. זה כבר לא משנה נישאר ליפחות משנה ואני משתחרר.. אבל .. שהמלשבים ההאחרים שלא יבנו על לקבל כל מה שמבטיחים להם ..

נ ו ע ה 12

New member
אף אחד לא יכול להבטיח לך פטורים

כי אף אחד לא יכול לתת אותם, רק רופא המתנדבים ד"ר ירון אביב (או ד"ר אדם דלאל, הרופא דאז). מה עשית בעניין? פנית אליו בבקשה לבחינת הצורך בפטור?

בר דותן

New member
עזבי לא נישאל לי עוד הרבה .. אז כבר לא אכפת

לי , אבל מודיע לאחרים שלא יבנו על כל מה שאומרים להם .. צהל זה חרא.. בסופו של דבר ודואג לאינטרסים של הדרגותה גבוהות

נ ו ע ה 12

New member
בכל זאת מעניין אותי לשמוע אם תרצה לספר

גם אם לא יקרה כלום בנושא... לדעת על מה אתה מדבר פחות או יותר, איזה סוג של הבטחות ואיפה בדיוק הבעיה.

נ ו ע ה 12

New member
אופן מעבר תפקיד - מצורף קישור למאמר בנושא

מתנדבים אכן יכולים לשרת במשטרה הכחולה, אני רק לא יודעת האם המעבר הוא כמעבר לכל תפקיד אחר או שיש משהו שונה בתהליך. ממליצה לך לא להתייאש, עד כמה שזה קשה, ולפנות שוב למדור מתנדבים, דרכי יצירת הקשר המעודכנות נמצאות בראש הפורום. תתקשרי ותבררי ספציפית לגבי משטרה כחולה. כמו כן, תספרי את הסיפור שלך, שיכירו, שידעו, שילמדו להבא. בכל אופן בריאות שלמה ובהצלחה.

ד"א, איפה בעצם הייתה הבעיה? באיזה שלב האוכל נעצר? ולמה?

Run for a Fall

New member
היי

את מתארת מצב ממש אבסורדי בעיניי, שהרי המטרה בהתנדבות היא לוודא שהמתנדב משולב במערכת הצבאית תוך כדי תמיכה בבעיה הרפואית והתחשבות בה.

אני לא חושב שאת צריכה להתחיל להעסיק את עצמך בלעבור בסיסים, אני חושב שצריך לפנות לתא מתנדבים, עדיף אפילו דרך מפקדים שיוכלו לדבר ישר עם הקצינה... לא צריך לחכות שיחזרו אלייך, להתעקש - זו הבריאות שלך בסופו של דבר. את צריכה לדרוש את מה שמגיע לך - ומזון זה אחד הדברים הבסיסיים שעל הצבא לספק לך (ואם הם התחייבו לספק לך מזון מתאים כשהתנדבת - אז כן, מחוייבים לספק לך אותו)
צריך לעשות משהו בנידון, נראה לי לא הגיוני שתישארי רעבה.

מעניין מה היה קורה אם איזה קבוצת חיילים "רגילים" לא הייתה מקבלת אוכל בתדירות גבוהה כזאת... כבר ממזמן היו קובלים. אל תוותרי על מה שמגיע לך.

בהצלחה ורק בריאות!

only12

New member
בהמשך אלייך

אני חושבת שאפשר לשקול כאן ברצינות קבילה נגד תא המתנדבים.
תעדכני אותנו בהתקדמות הדברים, מעניין אם התא יפנה אלייך בעקבות ההודעה הזאת.
ואני חושבת שעם כמה שההתנדבות לצה"ל חשובה, היא לא חשובה יותר מהבריאות שלך ואסור לך להתפשר על זה!

Run for a Fall

New member
לא יודע מי האשם

לא חושב שזה בהכרח תא מתנדבים.

בסופו של דבר תחומי האחריות שלהם רחבים מאוד וקשה להם לוודא שדברים כאלה מתבצעים כפי שצריך.

ובכל זאת, אני כן מאמין שיש מקום לבירור בכל מקרה. אולי כדאי לפנות למקרפ"ר ושוב לתא מתנדבים לפני שהולכים על הליך של קבילה (שנכונה לפי דעתי רק באמת במקרים שאין אופציה אחרת).

מישהו צריך לדאוג שתקבלי את המגיע לך.

עדכני אותנו.

נ ו ע ה 12

New member
מעבר למשטרה הכחולה

כמעבר תפקיד בצבא - פני למדור מתנדבים והם יבחנו את בקשת מעבר התפקיד.

למעלה