אי שייכות.מתסכל.

hadarling1

New member
אי שייכות.מתסכל.

בסוף שנה שעברה, הכרתי כמה בנות שעכשיו אנחנו חברות ממש טובות. אנחנו כמו מן חבורה של 6 בנות. אבל בזמן האחרון אני מרגישה ממש לא שייכת. כאילו הן מתחברות ומתקרבות אחת לשנייה יותר , ואני נשארת בחוץ. דיברתי על זה עם אחת מהן , והיא אמרה לי שהיא לא מבינה על מה אני מדברת. שכבר ממזמן אני נהייתי חלק חשוב בחבורה הזאת. אבל עדיין , לא משנה מה הן אומרות לי, אני מרגישה נדחפת. לא קשורה כזאת. וחוץ מזה , יש לי בעיה עם אחת מהבנות... לשתינו יש את אותו כישרון - השירה. הבעיה היא , שהיא ממש מנסה להתבלט עם הכישרון הזה , ואנשים ממש חושבים שהיא מציקה בגלל זה. כי היא לא מפסיקה לשיר אפילו לשנייה. אני מנסה לדבר איתה על נושא חשוב , והיא מתחילה לשיר. זה ממש מעצבן אותי לפעמים. וכולם ממש מנסים לרמוז לה שתפסיק. לדוגמא , במסיבת יום ההולדת של ידידה טובה , היא פשוט שרה כל שנייה, עד שמישהו אמר לה " קלטנו שאת שרה יפה , סתמי כבר. " ולפעמים זה ממש מה שבא לי להגיד לה ! אבל אז הבנתי למה היא עושה את זה .. היא עושה את זה בגלל שהיא מרגישה שאני מתחרה בה. אני לא מבליטה את כישרון השירה שלי.. היא כאילו רמזה לי , שהיא עושה את זה כדי שאנשים יגידו שהיא שרה יותר יפה ממני. היא יודעת כאילו שאני לא מתכוונת לשיר לידם , אז היא מנסה " לתפוס " את המקום של "הילדה ששרה הכי יפה אצלנו בחבורה" לפני שאני אתפוס אותו. אבל גם לפעמים בלי כוונה, אני ממש מתעצבנת עליה בגלל זה. זה משגע אותי שהיא לא מפסיקה להשוויץ בזה שיש לה קול יפה ! ואני גם נורא מתרחקת ממנה בגלל זה. עצות ?

בובית 16

New member
..

בקשר לילדה הזאת ששרה.. אל תתייחסי אליה ממש.. היא סתם דורשת צומי.. ועזבי אל תראי לה שזה מעצבן אותך ושאם היית יכולה היית מורידה לה כאפה.. וגם אל תתעצבני מזה, היא סתם טיפשה אם זה הדבר היחיד שעוזר לה להתבלט. עכשיו בקשר לבנות.. יכול להיות שזאת סתם תקופה, שתעבור.. למה פתאום את מרגישה ככה? אכפת לך לשתף אותנו? אני מאמינה שנוכל לעזור לך. ואם הן מתחברות ומתקרבות אחת לשניה יותר מתמיד, תקרבי את עצמך ותתחברי יותר איתן, אחת אחת.. תזמיני הביתה, תצאו לבלות, שתחזקי את הקשר.

ט ר י ג ר

New member
מסכימה עם (??) לא זוכרת מי כתב את זה..

ובאמת מה הסיבה שאת מרגישה שהן מתקרבות ואת מתרחקת? באמת תזמיני אחת אחת הביתה זה ממש עוזר :]

hadarling1

New member
:)

כמה מטופש שזה נשמע , אין לי מושג למה אני מרגישה ככה. אבל לפעמים אני רואה דברים שדי מפריעים לי , לדוגמא בלוגים שהן מקדישות אחת לשנייה , והשם שלי אף פעם לא נכלל בדברים האלה.. זה קצת מציק לי אבל אני לא רוצה לריב איתן בגלל כאלה שטויות .. ובדרך כלל כשאני מנסה לצאת עם אחת לבד ,גם איכשהו האחרות צצות להן משום מקום , ומבקשות גם לבוא..

בובית 16

New member
אממ..

זה ממש לא מטופש דבר ראשון... אבל באמת שאל תתייחסי לזה.. אם הן צצות משום מקום.. נגיד אחת רוצה להצטרף אליכן.. תתקשרי אליה תגידי לה שאת 'רוצה להיפגש איתה ביום אחר ולבד.. לדבר על דברים כייפים ועל החיים כזה'. ככה תגידי לאלה שנדחפות.. חחח אבל לכל אחת בגרסה קצת שונה.. :]

Cuttie Cat

New member
הממ...

אני חושבת שחשוב שלא תשמרי את זה בפנים. אם את מרגישה שאת מתחילה להיות לא שייכת פשוט תקבעי פגישות עם כל אחת מהבנות ותספרי לה על עצמך ובקיצור זמן איכות ביחד.. שתראי אם זה רק בראש שלך או לא. ובקשר לילדה הזאת.. אני חושבת שאת צריכה להתעלם ממנה,זה הקנאה שגורמת לה להתנהג ככה. אני בטוחה שאת יודעת אם את שרה יפה או לא... ותבחרי את איך יהיה הכי נכון להתייחס לזה. פשוט תהיי יותר בוגרת ממנה.

hadarling1

New member
אבל זה קצת בעיה להתעלם ממנה ,

כשהיא בעצם חברה די טובה שלי מהגן , והיא חלק מהחברות שלי . אחרי שהיא עושה דברים שמעצבנים אחרים , היא בעצם באה אליי ואומרת לי כמה היא מרגישה לא שייכת , ושכולם שונאים אותה.

בובית 16

New member
אם את חברה טובה...

אז תגידי לה את האמת גם אם היא קשה וכואבת! אני זוכרת שעשיתי פעם משהו לא טוב ואז ידיד שלי אמר לי "את מתנהגת כמו טיפשה, אני לא אשקר לך ואני אגיד לך להמשיך עם זה". כאילו אם את חברה טובה ואוהבת אותה.. אז תגידי לה בפרצוץ או בגישה רגישה וטובה או בכאילו בצחוק..

ט ר י ג ר

New member
מסכימה עם כולם!

תדברי עם הילדה הזאת.. והקטע של הבלוגים כמה שהוא נשמע מטופש.. זה לא ואני מכירה את זה.... חברות שלי עושות את זה מלא בשוקס (בעעע..) ואם הן כותבות אותי זה תמיד אחרונה.. לא יודעת איך להסביר זה גם טיפה מתבטא באיך שהן מתנהגות אליי... אבל למדתי להתעלם,, ולהישאר חמודה ומוצי פוצי איתן.. וזהו. ואני באמת חושבת שאת צריכה ללכת לדבר איתה.. :] בהצלחה מאמי..

למעלה