אי שם בבלוגיה

ליקה5

New member
היי...שלום לכולם

מוגג כתב בבלוג שלי....והביא לידיעתי את קיומו של הפורום הזה הפתעה נעימה (מתאימה לחנוכה) ככה הוא מזכיר את אותו הפלא הבוער באש ולא אכל ככה הוא עושה בבשרך כאלה חידודין בחידודי חשמל אפילו רגע קצר רק רגע זהו כל עונג השיר בשביל זה כל הטורח והיגע להאיר ענן שביר

../images/Emo145.gif../images/Emo141.gif

שלום ליקה, ותודה מוגג על שהפנית לבלוג נהדר ותודה ליקה, על מילים..שנעתרים הם פצעֵי אוהב.. קראתי וכאבתי מחדש אותי לא נשכה קרציה אני לא שכבתי בבית חולים אבל מאיר אריאל הוא אבא בשבילי (ואמא היא נתנאלה, לא לאה גולדברג). וביום שהוא מת הבנתי לראשונה שיום אחד אני אחדל.

ליקה5

New member
תודה גשם...אתמול, כל הזמן ירד גשם חקלאי

מטפטף...זרזיפי...כזה שהאדמה מקבלת לתוכה בקלות "אמנם לפעמים שומעים דיבור על חזרה אל הטבע ועל ניכור אך הטבע זה אנחנו, זאת יש לזכור, על פי המדע אין לאן לחזור... אבל אם בכל זאת מרגישים הבדל בין צחוק מעושה וצחוק מתגלגל אז ברוך השם תודה לאל" שבת שלום...הרבה אור ואהבה

משמרותי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

ובמסורת המקום את מוזמנת לשטוף את הכלים להרגשת הביתיות

ליקה5

New member
ברוכים הנמצאים

הזכרת לי... ארגוני נשים מתנפלים עלי בתוכחה שאני עוזב עלייך את עול הבית והמשפחה מה שנכון אבל מה אעשה אין לי פנאי, לא אין לי פנאי לא יכול להוריד ממך את עיני שום בעיה לשטוף את הכלים.....אבל אחרי הקפה

משמרותי

New member
הקפה עלי

איך תרצי אותו? בסיגנון מאיר שחור ועצבני(הגדרה שלו),כלומר מבושל, או נס סטנדרתי עם סוכר וחלב?

ליקה5

New member
תלוי

בבוקר נס אחה"צ שחור (אי אפשר להתחיל עם שחור...וואנס יו גו בלאק - יו קאן נבר גו באק)

למעלה