אי שם בקריות

o a k y

New member
אי שם בקריות

יש כיש שנכנס לקריות ונכנס לקרית ים וקרית חיים (אני מקווה שאני לא טועה) בכל מקרה, הכביש הזה משאיר אותך קרוב להדר ואתה ואני חוסך את כל הפקקים כשאני נוסע למשחק בקרית אליעזר. בכל מקרה, בכביש הזה באיזור תעשייה שם, יש מן איצטדיון נטוש (?) שנראה כאילו שיחקו בו עד לא מזמן. הוא בצבע אדום-שחור ככה ששיערתי שהוא של הפועל חיפה.. אבל בדוגרי האיצטדיון סתם מטמוטת שם.. מישהו יכול לתת לי קצת מידע על האיצטדיון? מי משחק בו? מה עוטשים בו? וכו'... תודה רבה רבה רבה!!!!!

MiToOsH

New member
ניראה לי.... ../images/Emo104.gif

ניראה לי שאתה מדבר על האיצטדיון שליד המזרקה בקרית חיים. בכל מקרה, אם כן, האצטדיון הזה משמש כמגרש משחקים של הפועל חיפה, נוער ונערים וניראה לי שגם בוגרים אבל אני לא בטוחה.

o a k y

New member
אבל האיצדיון נראה נטוש כזה..

כאילו היציעים עומדים להתפורר ממש... לא ידוע לי לגבי מצב הדשא והמלתחות.. מה המצב שם?

אטא6טט

New member
משחקים שם רק קבוצת הנוער של הפועל

חיפה .... הקבוצה הבוגרת משחקת בחיפה פעם המרגש היה המרגש הביתי של הפועל חיפה לפני בערך משהו כמו 15 שנים הם עברו לקרית אליזער בחיפה ...... המרגש עם אני לא טועה מכיל 8 אלף איש ..... המרגש נראה מוזנח משום שלא מטפלים בו .... בעבר היו דיבורים שיבנו שם שכונת מגורים יוקרתית עד עכשיו לא עשו כלם העניין די תקוע מכיוון שהשטח היה שייך בחלקו לרובי שפירא ז"ל ועכשיו אני לא יודע מה יהיה עם ההמגרש ......

למעלה