|אי שפיות|

Silver Fox

New member
|אי שפיות|../images/Emo82.gif

זהו טופיק שלא אני פתחתי אותו, אלא מישהו אחר בפורום ה"פ, הקרדיטים הם לא לי, ואני מודה שגם אני חליתי במחלת הטופיקים הגנובים.
הפרעות נפשיות
ג'ייק - מחלת רדיפה, פרנואידיות (עם כל הכבוד לזה שהוא מנהיג את האנימורפס... הוא חייב להיות לא שפוי...) מרקו - פחד נטישה (אמא, הו אמא...) רייצ'ל - ביטחון מופרז (לוקחת כדורי מרץ) אקס - יותר מדי תיאבון (צריך להסביר בכלל?) מרקו (שוב) - תסמונת הלב (ושוב, חוזרת האמא, הו אמא...) טוביאס - חוסר השתלבות חברתית קאסי - לא יודעת, היא נראית שפויה מדי, כל כך שפויה שאין לה שום הפרעות!!

RaistGirl

New member
לילך...

מישהו אמר בפה"פ שגם שפיות היא הפרעה נפשית... ואני חושבת ששפיות היא ההפרעה הנפשית הגדולה ביותר...

Nagini Potter

New member
הפרעות נפשיות זה עניין מסובך...

(אם מזוכיסטים נהנים לענות את עצמם, האם לא יענה (ולכן גם יהנה) אותם הכי הרבה - לא לענות את עצמם בכלל? ואם כך, האם לא כולנו מזוכיסטים?) טוב, קשה למצוא לכל אנימורפס בנפרד מחלת נפש, כי הם כולם טיפה מטורללים, הם בעצמם אומרים את זה בכל הזדמנות שיש להם.... כולם פרנואידים, הוזים, בעלי הפרעות שינה, די מזוכיסטים, וכו' וכו'... לי זה לא יקרה Nagini Potter

Blacat

New member
אולי בשבילך

שפיות בשבילך היא הפרעה נפשית קשה כי מה לעשות... את לא שפויה את עוד איזה חולת נפש.

Silver Fox

New member
מה רע באי שפיות?../images/Emo7.gif../images/Emo82.gif

חולי נפש זה טובבבבבבב!!!

Nagini Potter

New member
איזה לא מנומס! לא אומרים תזדיין מפה

אומרים "תיחנק מפה, בבקשה." לי זה לא יקרה Nagini Potter

RaistGirl

New member
*כמעט נחנקת מצחוק*

תפסת אותי לא מוכנה יעלוצ'קה!!!!! את צודקת בהחלט יעלוצ'קה! אומרים "תמות, בבקשה."