אי שקט לא אופייני

DVenus

New member
אי שקט לא אופייני

יומיים אחרונים אני לא יודעת מה קרה ללילי בת 5 שבועות. בדרך כלל היא ילדה מאוד שקטה (טטט) ופתאום היא צורחת ומבקשת לינוק כל שעה. אני לוקחת אותה, היא עושה כמה מציצות ונרדמת. אני שמה אותה במיטה, היא תוך שעה מתעוררת והכל חוזר על עצמו. יש לציין שהיא ניראת סובלת ומתוך שינה עושה צלילים כאילו שהיא מתעמצת. ניסינו לעזור לה- עיסויים על הבטן, הרמת רגליים, אבל היא מתחילה לצרוח (שזאת פעם ראשונה שהיא עושה את זה). היא לא עשתה קקי מאתמול בבוקר, אבל היה לה מקרה שלא עשתה 6 ימים והייתה יותר שקטה. וגם כשאנחנו מנסים לעזור לה לעשות קקי רואים שהיא לא מתעמצת ורק צורחת. מה זה יכול להיות? התנהגות ממש לא אופיינית לה. ביום שני עשינו את המנה השניה של החיסון צהבת - האם יכול להיות קשר בין הדברים?

אי-שקט

כאשר תינוקות גדלים ,הם משתנים. לפעמים תינוקות מתחילים להביע את עצמם בעוצמות גדולות יותר. מה שאת מתארת זאת תופעה ידועה בגיל הזה. ההנקות מתקצרות כי הם יותר יעלות התינוקות רוצים לינוק לעיתים קרובות, לפעמים פשוט כי הם יותר ערניים ושמים לב מהר יותר שיש מקום בבטן לעוד. האם זאת יכולה להיות תופעה מהחיסון? לא שידוע לי אבל כדאי לך להתיעץ עם גורם רפואי. בנוסף לעיסויים, אפשר לנסות להרגיע אותה עם טיול במנשא. בהצלחה! אורית מדריכת לה ל'צה

למעלה