אי ששפיות זמנית?או...

אי ששפיות זמנית?או...

כדור ייצוב רצונות (המשך הכותרת...) אתן באמת לא יציבות. אני לא "יורד" עליכן או משהו , באמת שלא. אתן לא יודעות מה אתן רוצות , וזו האמת. אתן "תדלקו" על הידיד שלכן , תבלו איתו לילה שמתקרב מאוד לסקס , תשמיכו ככה כמה שבועות של חיבוקים ונישוקים ו - "כמה טוב לנו ביחד" ואחרי זה תרצו קשר רציני יותר. אחרי שתקבלו את נאום "בואי נזרום עם זה" ועוד שבוע של השקעה מצד הגבר (מתנות , מתנות וחיבוקים) והתחלת קשר רציני +- , אתן תתקררו. ברגע שהגבר יתקרר מהעסק של קשר רציני - תחזרו להתחמם , הגבר חוזר להיות עם עניין של פיתוח מערכת יחסים (באמת רוצה) ואתן מתלהבות , ממשיכות עם זה , ואז שוב משחקות את זה "אין לי מושג מה קורה ...".... אני חושב - ברצינות - לאחר אינספור סקרים , שאלות ואפילו נסיון אישי -- אתן צריכות להתאפס על עצמיכן.... מה נשים רוצות?

דבר ראשון, ברוך הבא! ../images/Emo142.gif

דבר שני, נראה לי שאני אוכלת בורקס גבינה מקולקל אבל שטויות. וזה גם בטח לא מה שמעניין אותך עכשיו.. דבר שלישי, בלי הכללות. זה לא עניין של לא יציבות, אני חושבת..
זה עניין של אגו. סתם בשביל להשיג אתכם, לא כי אנחנו באמת רוצות אתכם. למה חסר בחורים שמתנהגים כמו שציינת? לי יצא להכיר כאלה. ואני עצמי עכשיו בתקופה של להיות עם מישהו ולזרוק אותו אחרי יום. למה? כי אני לא יציבה? לא, כי פשוט בא לי עליו באותו הרגע וממש לא מעניין אותי שהוא מחפש נואשות קשר או שהוא דלוק עליי מכיתה ו'... בקשר לקטע עם ידידים. אין בהרבה מקומות ידידים אמיתיים, כמו שידידים אמורים להיות, תמיד אחד ירצה יותר. והעניין הוא שתמיד אתה תשב ותדבר עם ידידה שלך על הבחורה המדהימה ההיא שהכרת אתמול באוטובוס/ במועדון/ בתור למלפפונים בשוק/ בפגישת אלכוהליסטיים אנונימיים/ וואטאבר, והידידה, עם כל כמה שהיא מאוד חשובה לך והיא יודעת עמוק בפנים [אם אתם באמת ידידים] שהמילה שלה חשובה לך ובלה בלה בלה, רוצה שגם עליה תסתכל בעיניים נוצצות ותסמיק רק מלהגיד את השם שלה, אז היא מתחילה איתך, אתה שוכח את הבחורה מאתמול [אותה אחת שהייתה מדהימה לפני רגעים אחדים] ומתעסק עם הידידה. ככה הידידה היא גם הידידה שהכרת ואהבת כל השנים וגם הבחורה המחוזרת שלך, אבל היא לא רוצה מעבר.. אין מה לעשות, קורה. ויש אותי שאין לי לא ידידים, לא חברים, ודוגלת במשפט 'טוב היות אדם לבדו, ואם לא, שיתרגל!'

leper

New member
לא על בורקס גבינה לבדו יחיה האדם

לעיתים קשה לי למצוא את הציניות והאמת בדבריך... והכל בזכות החיוכים שלך,הם מטעים אותי. ראיתי פעם חילוני מסתובב עם כיפה שכתוב עליה "חופשי זה לגמרי לבד", את באמת מוצאת שלהיות לבד זה יותר בריא? למה? נ.ב. איך הבטן?

על בורקס גבינה ופטריות

ושמונה כאלה שאכלתי כל היום. בטטה שכמותי!
חיוכים הם כוח
תראה, אני לא אכחיש שכיף ביחד, ולפעמים צריך את זה שיחבק, את זה שיעריך, את זה שהוא רק שלך [ואם אני אמשיך לתת פה סיבות דומות, אני עוד אצא לרחוב ואקח את הגבר הראשון שאני רואה לבעל! אז די!], אבל הבנתי שמהלך השנים האחרונות שמה לעשות, מסתבר שמערכת יחסים ומחוייבות לא מתאימים לכל אחד, או אחת, שלם הדיון והפוליטקלי קורקט. ויקומו הצדיקים ויאמרו שזה בגלל שאני לא מאוהבת, וברגע שאני אתאהב לא ישנה לי כלום ואני כן אהיה בנויה לזה ובלה בלה בלה, לא חסרים לי כאלה סביבי, אבל אני כן מאוהבת, או יותר נכון, אוהבת ולמה אני לא עושה עם זה כלום. כי אני רוצה להשאיר את האהבה שלי כמו שהיא, טהורה שכזו, בלי צלקות. והצלקות יגרמו לה בגללי, כי אני לא בנויה לזה ולא צריכה את זה ולא רוצה את זה ובלה בלה בלה [הוסף דברים שליליים כאוות נפשך..] נ.ב. הבטן בסדר. ממשיכה לטפוח

voguemaster

New member
סקארלט my dear!

אמרת דבר אחד מאוד נכון לגבי הידידים, אין כמעט ידידים אמיתיים. ידידות אמיתית בין גבר לאישה קיימת כששני הצדדים יודעים שהצד השני הוא לא מה שהם רוצים וצריכים במערכת יחסים. בכל אופן, הציק לי כשאמרת "כי פשוט בא לי עליו באותו הרגע". בסדר, לא ממש אמור לעניין אותך שהוא מחפש קשר או שהוא דלוק עליך, זאת לא הבעיה שלך, אבל דחילק, מה זה "לא בא לי עליו באותו רגע ?"
. זאת גישה מוטעית לדעתי, יותר מדי קל לאנשים להגיד NEXT ולעבור הלאה בלי שהם טרחו בכלל לבדוק אם יש משהו או לא. תתרצי את זה כמה שאת רוצה, שאת בחורה של לבד (אגב, גם אני בחור של לבד, אז ?) ודוגלת בטוב היות האדם לבדו וכו' אבל זו גישה בריאה רק כל עוד היא במינון סביר, לא חושב שזה בריא בתור דרך חיים
.

../images/Emo9.gif 'My Dear'. אני אסמיק...

לאו דווקא. ידידים אמיתיים זה לאו דווקא כששני הצדדים יודעים שזה לא מה שהם רוצים או צריכים במערכת יחסים. יכולה להיות משיכה בלי שום קשר. אבל זה לא הנושא. מה זה 'לא בא לי עליו כרגע'? זה - היה בא לי אותו הרגע ולא בא לי עליו למערכת יחסים. ברור שצריך לבדוק, אבל אם מלכתחילה הוא לא נראה לי בתור בן זוג פונטציאלי, אז מה לעשות? NEXT! הגישה שלי היא במינון מאוד סביר. לא אמרתי שאני אשאר עד עולם רווק זקנה עם 80 חתולים ותוכי. פשוט, כרגע, אני לא רואה את עצמי במערכת יחסים. אני לא חושבת שיש לי יותר מידי לתרום למערכת יחסים כעת וטוב לי ככה, כמו שאני, בלי דין וחשבון לאף אחד חוץ מלעצמי. וסתם דרך אגב, יש אנשים שלא מתאימה להם מחוייבות לאורך כל שנות חייהם. מי יודע, אולי אני אחד מהם..?

voguemaster

New member
שניה

לא אמרתי שידידות אמיתית לא יכולה להכיל משיכה מינית, רק אמרתי שכל עוד הם יודעים שלהיות ביחד לא יעבוד, אז המשיכה יכולה לחיות לצד הידידות. בד"כ ידידות וחברות כנה ואמיתית לא מתפתחת במצבים של "בן זוג פוטנציאלי", זה פשוט לא הבסיס הנכון. עכשיו שאלה, למה את מתכוונת כשאת אומרת "אבל אם מלכתחילה הוא לא נראה לי בתור בן זוג פונטציאלי" ?? לפי מה הקביעה ? היכרות מעמיקה או משהו ??? (כי אני די בספק לפי מה שאמרת עד עכשיו).

voguemaster

New member
זה לא חוסר שפיות בכלל

זאת אפילו התנהגות הגיונית לחלוטין, קראתי על זה מאמר לא מזמן. זה שזה לא נראה לך הגיוני זה כבר משהו אחר
. האמת, קרה לי לילה כזה של "כמעט סקס" ודווקא היא לא רצתה קשר רציני יותר, ואני כן (כן, זה קורה לי פעם בכמה שנים
). זה בסה"כ "משחקי כוחות" כאלו בין המינים, אין פה שום דבר לא יציב.

../images/Emo20.gifמה האני שלי רוצה

אני מאמינה שהבסיס של הרעיון שלך ההכללה של "נשים" היא מוטעה לגמרי למרות שדרך הטבע אכן ברא נשים בצורה מסויימת אך..עם זאת כל אחת והאינדבידואל שלה. אני פשוט חושבת שהייתה לך חוייה לא כל כך נעימה עם משהי שאולי באמת צריכה עוד זמן לברר "מה היארוצה. שתדע לך שרק בני אדם חזקים נפשית יכולים להיכנס אל תוכחם ולגלות ולהבין או לעשות מאמץ בכל אופן להגיע אל החדרים הקטנים: הסודות, והפחדים. אז בקיצור הנקודה היא: השאלה היא לא "מה נשים רוצות" אלא "מה האני שלי רוצה" בכל אחד מאיתנו.

kinky the girl

New member
אולי אתם תתאפסו על עצמכם....

יש לי משהו אחד להגיד לך על הענין הזה: א. חוסר קומוניקציה. ב. זה לא זה. כשאתה נמצא עם מישהי שאתה רוצה והיא רוצה אותך אתה רוצה להיות איתה כל היום. ואולי אתה זה שנותן לה רמזים לא מובנים פוגע בה ואז היא נעלבת ו"מתקררת" כמו שאתה אומר. אולי תחלחט אתה מה אתה רוצה קודם לפני שאתה שופט אותנו!

Terminal Frost

New member
טוב אז חשבתי על זה, ויש לי תיאוריה

יש שני סוגים של גברים ושני סוגים של נשים בעולם: גברים שרוצים רק לזיין - הם לא הרוב, ההתפלגות היא בערך 50% לכל כיוון. לא אכפת להם מנשים, ומתייחסים אליהן רע, והדבר היחיד שיש להם בראש זה סקס. גברים שלא רוצים רק לזיין - אכפת להם מנשים, והם אוהבים להרגיש קרבה ואהבה, ואוהבים לרצות את בנות הזוג שלהם. כל זאת לצד זה שהם חרמנים, כמובן (אבל זאת תכונה שירשו כל בני האנוש, אז אין מה לבוא אליהם בטענות). נשים שלא סגורות על עצמן - לא הרוב. כאלו שלא יודעות מה הן רוצות, אפילו באיומי אקדח. מתגלגלות ממערכת יחסים אחת לשנייה, מחליטות שהן לסביות ואז מיד סטרייט, מחליפות בני-זוג בלי להתקשר למישהו ברצינות, ובתכ'לס - גברים לא מעניינים אותן כהוא זה, הדבר היחיד שחשוב זה שיהיו בגדים יפים, וגברים (או נשים) יחשבו שהן חתיכות כשהן עוברות בסך. נשים שסגורות על עצמן - הרוב. לא יודעות מה הן רוצות, אך נוטות להתקשר לבני-זוגן, ומנסות לרצות אותם ולא מפחדות להתאהב ולאהוב. כן ירבו, אמן. אהה, כן, יש גם את המכוערים/ות. הם דרגה נמוכה יותר של בני-אדם, אז לא מצאתי סיבה להתייחס אליהם. סתאאם. צוחק איתכם. :)

אז אני, מסתבר, חלק

מאותן בחורות שלא סגורות על עצמן. מתגלגלת מבחור לבחור [אפילו לא נותנת לזה זמן להגיע למצב שזה יקרה 'מערכת יחסים'...], דו מינית [עובד?], לא נקשרת לאף אחד, אבל טעות היא בידייך, הדבר היחיד שמעניין אותי זה לאוד ווקא בגדים יפים ושאנשים [גברים ונשים] יחשבו שאני חתיכה. למרות שזה מעסיק את כולם, בשני הצדדים.

smartstar

New member
נשים נשים נשים נשים../images/Emo140.gif

הם יציבות פשוט המצב היום שיגע אותם. אין מפגש חברים ב 8 בערב ומדברים עד 11 בלילה ויש זמן לעשות קצת סקס אחר כך עד 4 בבוקר היום נפגשים ב קצת אחרי חצות מדברים קצת ומייד מגיע הבוקר לעשות סקס אין זמן כי בוקר וזה מתחיל לשגע אותם סקס טוב כבר מזמן הגברים לא יודעים מה זה הבילוי נהיה משעמם ומוזר הרוב לא יודעים מה הם רוצים מהאשה והיום להתחתן זה אונש או להרגיש פריר וזה מה שמביא את הנשים לכתבה הזו.
הפגישה הבאה ב

למעלה