אי תאימות של נתונים בעת הפעלה של רובוט לגרף

redarmy

New member
אי תאימות של נתונים בעת הפעלה של רובוט לגרף

שלום
פיתחתי רובוט פשוט שנכנס לעסקאות לפי תנאים מסויימים ואז גיליתי בעיית אי תאימות של נתונים
לדוגמא אני משתמש באינדיקטור RSI13 ומדפיס את הערך שלו כאשר הוא מבצע קניה, מה שאני מקבל ב PRINT שונה ממה שאני רואה על הגרף עצמו
לדוגמא בהדפסה אני מקבל "2011.04.15 10:00 test EURUSD,H1: RSI=48.0088: TimeCurrent=10:00:"
ואז כשאני הולך ופותח את אותו תאריך בגרף עם האינדיקטור RSI ואותם ההגדרות אני מקבל ערך אחר 45.2886

עוד אציין שאני משתמש בחשבון דמו גם של FXCM וגם של ALPARI
עם METATRADER 4

הטעות הזאת היא תמידית וכל הנתונים של האינדיקטורים משובשים בין הגרף שאני רואה לבין מה שהרובוט רואה

אשמח לעזרה

rafipips

New member
קח בחשבון שהרובוט מדייק יותר

התצוגה הגרפית במטה טריידר לא משהו . ובכלל אין להשוות בין תצוגה גרפית לרובוט שמבצע את אותה הנוסחה .
מה שהרובוט נותן לך בהדפסה אלו הנתונים המדוייקים .
המראה הגרפי נתון לשינויים , החל ברזולוציה של המסך וכמות הפיקסלים וגודל המסך ואיכות המסך וכלה באיכות הממשק הגרפי של התוכנה .
כמובן בתנאי שהרובוט משתמש באותו RSI . אם אתה מייבא נוסחת RSI מבחוץ יכול להיות שהיא לא תואמת .

redarmy

New member
שלום רפי

אין קשר לתצוגה, את הערך שאני רואה בגרף זה גם הערך שמופיע בחלון ה- DATA מצד שמאל, כך שאין קשר להטעיה אופטית כולשהי בגלל רזולוציה, כמות פיקסלים וכו

rafipips

New member
הרובוט לא משתמש בתצוגה גרפית

הרובוט משתמש בנוסחה של ה RSI
דבר נוסף חשוב שתדע , הנתון ש RSI נותן ברגע פתיחת עסקה יכול להשתנות דקה אחרי . ולמה זה ?
כשאתה קובע טווח נרות עליהם יעבוד המתנד הוא ממצע לפי המחיר של אותם הנרות , ברגע שהנר הנוכחי משתנה גם החישוב משתנה .
וכך יכול להיות השינוי שאתה רואה .
כדי לבדוק אם יש הבדל ביניהם אתה צריך לבדוק באותו רגע של פתיחת עסקה .
בזמן של נר אחד RSI יכול להיות גם מעל 50 וגם מתחת ל 40 דקה אחרי .

rafipips

New member
בגלל זה רצוי להפעיל רובוט בפתיחת נר חדש

ולא באמצע נר

למעלה