אךךךךךךךך

אךךךךךךךך

כמה אני חולה על היהודים אךךךךךךךךךךך מתי הם מופיעים???????????????? יש למישהו מושג לא רואה הודעות בעיתונים ולא ברחובות מה הולך כאן??? ומתי כבר דיסק שלישי??????????. אני מחכה ברי
על הפורום

בריייייייייייייייייייייייי

ברייייייייייייייייייייי תודה ממיש שאמרת לי שיש פה פורום חדש!! פשוט...אני מערצה גם של היהודים... ככה ש :pPPPPPPPPPPPP בכל מכרה... הסינגל החדש!!!!! "תענה לי" של היהודים... מתוך האלבום ה-3 שהשם שלו"פחד מוות" יצא היום א´ 12.5 לרדיווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!! כולם לשמועעעעעעעע אחלה של שיר!!!! >בדוק!<

תודה תודה תודה.......

אני מקווה לשמוע אותו מקסימום נקנה את הסינגל... "מדינת ישראל היא מדינה של דיסק אחד אחד קונה כולם צורבים"

בריבריבריבריייייייייייייי

ממיש,(ברי) השיר הזה נמצא באתר הרישמי של היהודים אתה יכל להוריד אותו משם כבר עכשיו למה לחכות!?!? שיש לך אותו בכר מוכן רק תוריד בזמן! כי הורדתי אותו אחלה שיר של החיים!!

בריייייייייייייייייי

ממיש יש לך שם הורדה... תסתכל טוב טוב באתר! ותחפש הורדה של איזה קובץ מסוים ואז ת´כול להוריד את השיר עצמו!

stars

New member
אווווווווווף

די אני לא מעודכנת.. זה מה שהם ניגנו ברוק העצמאות?

בריבריברי

ודרך אגב... לא ידעתי שיש לך טעם טוב ברי, חשבתי שאתה הולך לשמוע לי מוזיקת אמ..... לא משנה בכל מכרה... טוב לדעת שאתה מעריץ את היהודים! חולית עליך+עליהם!

תשמעי ברור שברי הוא המ-ל-ך

אבל היהודים הם ---ענקיים הלהקה היחידה שלא הושמע שום שיר שלה ברדיו היגיעה לתקליט זהב והביאה לערד כ-300 איש... אךך גדולים מהחיים

אממממממממ..........ע-נ-ק-!

ברי אל תשכח שלפני 4 שנים -+ בצמח, העיפו אותם מהבמה רק בגלל שאנשים התפרעו, והתחילו לעשות פוגוים בכל הרחבה אבל אין מה לעשות זאת הלהקה! שאני הכי אוהבת! ואין מה לעשותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת הלהקההההההההה מושלמת הרכב הכי טוב ישראל! תום ושחף=אורית=טיטי איך שלא תחליטו ללקרוא להם הבחורה הכי מגניבה שאיי פעם ראיתי ופגשתי בעולם המוזיקה! שיהיה לכם יום טוב ! ותתחדשו תופזיתים על הפורום הדנדש

למעלה