אך אתם חיים עם כל הסמים בלוד אך אני ממש מרחם על הילדים שגדלים בלוד
ג גיא מנשרוב New member 12/7/03 #2 על תרחם תודה רבה לא זקוקים לרחמים אגב חיים מצויין לא פחות טוב מי"ם באמת מסכנים הילדים כל היום מחפשים מחטים להזרקה הצלחת להרתיח לי את הדם שבת שלום לך
על תרחם תודה רבה לא זקוקים לרחמים אגב חיים מצויין לא פחות טוב מי"ם באמת מסכנים הילדים כל היום מחפשים מחטים להזרקה הצלחת להרתיח לי את הדם שבת שלום לך
ז זאת עם הכנפיים New member 12/7/03 #3 אני גדלתי כאן... לא צריכה את הרחמים שלך, כי אין על מה לרחם... לא גדלתי פחות טוב מילד בכל עיר אחרת...
ס סולידית New member 12/7/03 #7 ../images/Emo110.gifהיי טיפש! בדיוק כמו שאתה חי עם כל הסמים והפשע בנווה יעקב ושועפט...
R rzrz12 New member 12/7/03 #9 הייייייי נרקומנית רצה רצה חלק מהשכונות בירושלים אני נותן לך בחינם נרקומניתתתתתתתת
R rzrz12 New member 13/7/03 #14 ליבי עם בני משפחתו של נהג המונית אני מאוד מקווה שיחזור הבית בשלום נהגי המוניות עובדים קשה ובקושי רב מביאים פנסה
ליבי עם בני משפחתו של נהג המונית אני מאוד מקווה שיחזור הבית בשלום נהגי המוניות עובדים קשה ובקושי רב מביאים פנסה
Z zivsb New member 13/7/03 #15 נו אתה לא ילד!אז למה אתה מרגיז לי.. גולשים באתר? אנחנו אמנם לודאים אבל נורמלים בהחלט חיים לפי הסיסמה: """,חייה ותן לחיות""" רצ"ב דיוקן עצמי
נו אתה לא ילד!אז למה אתה מרגיז לי.. גולשים באתר? אנחנו אמנם לודאים אבל נורמלים בהחלט חיים לפי הסיסמה: """,חייה ותן לחיות""" רצ"ב דיוקן עצמי
R rzrz12 New member 13/7/03 #16 אני ממש לא מעוניין להרגיז אף אחד אני מוכן למיפגש פיוס ארוחת דגים מתאים לך
Z zivsb New member 13/7/03 #17 דגים מהים? קוליפורמים אתה יודע תודה תודה אפשר להזמין את "סולידית" היא גמרה בחינות ומגיע לה צ"ופר "דיוקן עצמי ללחוץ עם העכבר
דגים מהים? קוליפורמים אתה יודע תודה תודה אפשר להזמין את "סולידית" היא גמרה בחינות ומגיע לה צ"ופר "דיוקן עצמי ללחוץ עם העכבר
ג גיא מנשרוב New member 13/7/03 #18 שום ארוחת ../images/Emo19.gif בלי מנהל הפורום חכו שאני יחזור מחו"ל סולידית על תסכימי לשום ארוחה בלי המנהל zivsb אתה עוד תוכל אצלי קש בגלל זה
שום ארוחת ../images/Emo19.gif בלי מנהל הפורום חכו שאני יחזור מחו"ל סולידית על תסכימי לשום ארוחה בלי המנהל zivsb אתה עוד תוכל אצלי קש בגלל זה
ס סולידית New member 13/7/03 #20 אני לויאלית לפורום../images/Emo110.gif גיא, חשבתי שזה מובן מאליו ברור שאחכה לך ביי
Z zivsb New member 13/7/03 #22 ההזמנה היא אישית רז רז עומד על כך מנהל הפורום יצלם את הזלילה מהסולם ההידראולי סולידית רז רז לא שמן ולא מקריח הוא נהג מונית העמל לפרנסתו ואם הוא מזמין למה לא?! גיא אתה לא
ההזמנה היא אישית רז רז עומד על כך מנהל הפורום יצלם את הזלילה מהסולם ההידראולי סולידית רז רז לא שמן ולא מקריח הוא נהג מונית העמל לפרנסתו ואם הוא מזמין למה לא?! גיא אתה לא