אך הבדידות..!!

אך הבדידות..!!

מה אני יגיד לכם..!! אני כבר סינגל קרוב ל.טוף כל החיים ודיי נמאס לי מזה... מה אני יגיד לכם שום דבר לא הולך ליאם המין ה"יפה" (הסליחו לי הבנות אך לא מזמן גילית צדדים מכוערים)!! אז גגה אם אני מת לצאת ממעגל הסינגליות אני כבר רוצה להוציא אלבום אבל כנראה חברת ההפקה לא רוצה אותי (סליחה על המטפורה העלובה פשוט אני עייף כבר מהכל..) שלכם בעצבות... האיש במסכת הבדיודות...

ליאן.

New member
שלום לאיש, כמה דברים לי אלייך

ראשית, אם אתה רואה בנו צדדים מכוערים, יכול להיות שאתה לא באמת מוכן לקשר עימנו כרגע. שנית, זהו פורום לבוגרים בלבד, אתה מוזמן לחזור אלינו עוד כמה שנים, בשמחה. אחרון ודי, מה לעזאזל זה "בדיודות" ?!

חיחי....

חס ושלום למה מכוערים............ פשוט אני במועדון (הצעיר) של הסינגלס ודי נמאס לי... אבל היי מי מתלונןןן.. בקשר לגיל חכם בשמש פעם אמר "זה לא הגיל זה התרגיל" אולי הייתי משקיע קצת מחשבה... ושלישית הביודות זה מילה אחרת לבדידות פשוט הניק ההוא היה כבר תפוס הייתי צריך לאלתר...חיחי האיש במסכת הבדיודות

ליאן.

New member
זה לא פורום של תרגילים ../images/Emo3.gif

פורום מתמטיקה

לאיזו רמה הגענו..

אווי ואווי לנו אם אדימניסטרטורית הגיעה לרמה כזאת....!! טוףף ניחה כשאתה לא רצוי אתה לא רצוי.....!! כל מי שמצוי לא רצוי כל מי שרצוי לא מצוי והמצוי והרצוי נשואי (משהו לא טוף אבל לא מצאתי את הטעות) האיש במסכת הבדיודות

arikאריק36

New member
ה"א" בנשואי - להוריד ומיד.....

אולי אני ישנה את הניק שלי ל"מתקן" ? (רק עוד זה חסר לי)

למעלה