אך התסכול...

2ndskin

New member
אך התסכול...

כן, אז אני בן 21. עמוק בארון. רק החברים הקרובים יודעים. ההורים לא יודעים ואני לא מתכוון לספר להם לעולם. פשוט לא מרגיש צורך. העניין הוא שכרגע, אני עדיין חי עם ההורים, בחדר פרטי משלי, אבל הקשר בין החדר הפרטי לפרטיות הוא מקרי בהחלט... זה לא כמו אצל אחי שאין לו בושה להכניס כל יום מישהי אחרת לחדר שלו.. אצלי גם אם יהיה מישהו אחד אני אצטרך להתחבא, אין סיכוי שאני אנסה להבריח אותו אליי לחדר שלא לדבר על לנעול אותו.. חשבתי על להשכיר דירה.. הרי זה חלום מאוד נפוץ שאתה לפני צבא ואתה חושב שזה דבר פשוט שמגיע אוטומטית אחרי הצבא. רחוק מהמציאות לצערי הרב.. נכון לעכשיו אני יודע שאין לי מצב להשכיר למרות שאני עובד וחי לא רע. אבל התסכול בלדעת שלפחות לשנה הקרובה לא תהיה לי הפרטיות והיכולת להיות עם מישהו לבד ובשקט זה דבר שאוכל לי את הלב ומתסכל עד השמיים.. סתם רציתי לפרוק...קשה לשמור תסכול בלב.. ממש קשה..

Deeper Boy

New member
זה חיבוק וירטואלי :)

מדהים כמה אנשים לא מכירים את הסימן הכביכול מוסכם הזה... :(:

TwelveEyes

New member
סימן מוסכם?!

בחיים לא ראיתי מישהו שהשתמש בזה.. חוץ ממך, איי מין. אההה. תראה, מי אומר שאתה חייב להביא את החבר שלך דווקא אליך הביתה? תמיד אפשר להיפגש אצלו, לא? ואצלך בבית סתם תשבו או משהו..

2ndskin

New member
בתאוריה הכל טוב ויפה...

אבל גם לצד השני יכולה להיות אותה בעייה בדיוק..

TwelveEyes

New member
פאק, התקלת אותי...

אז אממ... *חושבת*.. אולי תשכרו חדר במלון? תמצאו בטח איזה פתרון...

Deeper Boy

New member
אתה יכול

לעשות מה שאני עשיתי תקופה ארוכה מאוד - לבקש מחברים מקום אצלהם, רצוי כאלו שגרים לבד או שההורים שלהם לא בבית בתכיפות גבוהה. או שאתה יכול להכניס אנשים מהחלון כשכולם ישנים, כמוני, אבל לי יש יחידה חצי-נפרדת אז זה לא אותו דבר... לא יכול לעזור מעבר לזה... אה, וכן, זה סימן מוסכם :)

2ndskin

New member
הממ...

לגבי לבקש מחברים מקום אצלהם, כל החברים שלי גרים עדיין עם ההורים שלהם.. לגבי להכניס מהחלון , זה קצת קשה מהקומה הרביעית... :) אבל אתה נורא יצירתי אני חייב לציין.

טל קר

New member
אז ככה:

א. אם אתה עובד וחי לא רע, למה אין מצב להשכיר? תחשוב טוב, אולי אפשר להתגבר על המגבלות שאתה מציין. ב. למה להניח מראש שאצל הצד השני יהיה גם כן אותו מצב, ולהתבאס מראש? ג. אני מקווה שיש לך מנעול לחדר. אם לא, תפסיק לקרוא ברגע זה, ותשיג לעצמך אחד. השגת? יופי. תמשיך לקרוא. כל אחד מביא אליו חברים. אני בטוחה (נו טוב, כמעט, אבל זה ניחוש מושכל) שגם לאחיך שמביא אליו בנות זוג, מגיעים אליו גם חברים. אז תביא חבר, כמו שאלי כסטרייטית הגיעו חברות בזמנו, בלי להבריח, ובלי דרך החלון, ובלי מנהרה מתחת לריצפה. אני מקווה שאין לך קירות מדיקט, וגם אם כן, אז שים מוזיקה בפול ווליום. בקיצור, אין עדין סיבה לאכול ת´לב, ואין עדין סיבה להיות מתוסכל עד השמים.

2ndskin

New member
אחותי זה לא הכי פשוט.

קודם כל עצם זה שאני עובד וחי דיי בסדר זה בגלל שאני חי בבית עם ההורים. זה לא מספיק לדירה. ותאמיני לי שחשבתי על כל המגבלות שאולי ניתן להתגבר עליהן. ובקשר ללמה להניח שגם לצד השני יהיה אותו מצב, צודקת זה אולי קצת שגוי. אבל בהחלט מצמצם את האפשרויות. בקשר ללהביא חברים, הבעייה היא שההורים שלי יותר מדיי חברים של חברים שלי.. ולכן על כל "חדש" אני יתוחקר למוות.. וזאת נוכח העובדה שלעולם לא באו אליי ידידות "חדשות"... אני מקווה שהבנת את הכוונה שלי. ובקשר לתסכול, הוא נובע גם מהרבה מקומות אחרים.. תודה בכל אופן על העצות !

טל קר

New member
לא שחלילה אני דוגמא טובה לבעלות

על מרשרשים, ההפך הוא הנכון. אבל אפשר לצמצם את זה לעלות מול תועלת. אם אתה מרגיש שבריאותך הנפשית בסכנה, אז לומר משהו להורים על עצמאות, לבקש מהם קצת תמיכה כספית אם יש באפשרותם, ולגור באיזה חור קטן עם שותפים שיכול לעלות גם בסביבות 250 ואף פחות דולר לשכירות בתל אביב. ואם זה לא אפשרי, אז תתוחקר למוות, אז מה? הם הרי לא ישאלו אק/פס, אז שיסבול קצת למען מטרה נעלה, ויגיד נניח שאמא שלו רואת חשבון והכרתם באיקון מדע בדיוני בסינימטק. לא מתים מזה. זה יותר פרנואידיות שנובעת מרצון להסתיר בכל מחיר. הרצון כמובן לגיטימי, רק שהפרנואידיות מעט מופרזת. אז כמו שאתה מביא את רועי החבר מהפלמח, אז תביא את משה החבר מהאגודה. אתה לא חייב לומר שהוא מהאגודה, והוא לא חייב לשלוף כדי להראות להם אם הוא נימול או לא P: תן את אותם פרטים טריויאלים שאתה נותן על אחרים, וזהו, זה מאחוריך. ובנוגע לתסכול ממקומות אחרים, כשתדבר על מקומות אחרים אז אני אתן עצות אחרות P: ....

בונבוני

New member
היי אנחנו באותו מצב

גם אני עמוק בארון וגם אצלי ההורים מתחקרים....אנשים חדשים עד מוות.... ובקיצור בא לך לדבר באי סי קיו..... ?

sarah

New member
../images/Emo24.gif בהצלחה לך

אם העצות יכולות לעזור לך במשהו
יום נעים
, שרה

למעלה