אך כדאי להתאבד ???

nicy2001

New member
אך כדאי להתאבד ???

באיזו דרך תמליצו לי להתאבד ??? נימאס לי לחיות

רומי1770

New member
אחי הצעיר יהודה....

לדעתי, אדם שרוצה להתאבד לא שואל את הזולת כיצד... אני חושבת שאתה רוצה שהסבל ייפסק, שיהיה לך קל יותר פחות קשה להתמודד עם הקשיים, יהודה איש יקר אתה לא באמת רוצה להתאבד... מה אתה אומר

nicy2001

New member
אני לא יודע מה לעשות

קשה לי להתמודד וזה הפיתרון הכי טוב שיש ונראה לי שאני יעשה זאת השבת פשוט נימאס לי

רומי1770

New member
רגע רגע , חכה...!!!!!

מה גורם לך להרגיש כה מנותק, כה מתוסכל,?? מה קרה? יש עליות ויש מורדות ככה זה בחיים חכה עד יעבור זעם... אני מבטיחה לך שהוא יעבור... הצעה, תעשה משהוא טוב עבור משהו אחר, זה יעשה לך טוב על ה...

nicy2001

New member
הרגשת נטישה

אני מרגיש שכולם נוטשים אותי נימאס לי לבכות כול פעם שעוזבים אותי אני כל הזמן עוזר לאנשים אבל מתי יעזרו לי מתי יבינו גם אותי

ניקי -יקר

אין סיבה בעולם ששווה בשבילה להתאבד. אין אדם בעולם ששווה בשבילו להתאבד. לא תקבל מעולם כאן המלצה איך להתאבד. מותר לבכות, לדבר, לכעוס, לצפות שיבינו. ניקי אנחנו כאן, רוצים להבין אותך, רוצים להקשיב לך, תן לנו צאנס. הרגשת נטישה-מי כמוני מכירה את ההרגשה, אבל אחרי הכאב הראשוני, אני אומרת לעצמי מי שנטש אותי, כי קשה לי או כי הוא לא מבין אותי טוב שנטש כי הוא לא שווה את הנשמה שלי. ניקי , כאן יש אנשים אוהבים ומבינים......תן לעצמך את ההזדמנות להיות לפחות בהתחלה במסך חלק מחייך ומחברייך. מה אתה אומר? באהבה רחל-נשמה

רומי1770

New member
ומה איתך??

שאלת את עצמך מה גורם לאנשים לעזוב אותך? תנסה.. חוץ מזה, אנשים נוטשים ,אנשים ננטשים, רק מתחזקים מזה... קח דברים בערבון מוגבל ! על תתן את הנשמה שלך,אל תתן את כולך,!!! שמור קצת לעצמך ועל עצמך !! אל תצפה לשום דבר כך לא תתאכזב, קח מצופים ותצטרף לבודי רפטינג, זה לא כל כך נורא אפשר להנות מזה אפילו...(ראה הודעה שלי) אז? לפני שאתה עונה בבקשה please, please, please ,תקרא שוב מה שכתבתי תחשוב חיובי,לעת עתה לפחות כל עוד אתה לא שולט בעצמך אל תחליט החלטות נמהרות טוב? רומי

nicy2001

New member
כן שאלתי

והגעתי למסקנה אחת אין לי ביטחון עצמי אני פוחד לנסות דברים חדשים , אני פוחד להגיע אולי לכלא בגלל החובות שיש לי ואני פוחד לחיות לבד לרומי ורחל הנשמה תודה על העזרה אבל אם אני לא יחזור אלכם במוצאי שבת, אתם כבר תדעו

רומי1770

New member
מבטיחה, דבר אחרון..

אם אתה חושב שאין מוצא, והדרך היחידה שלך היא לברוח מהחיים, הרי, שאין מה להפסיד, נכון? אז אל תהיה אתה! צא מתוכך! תעיז!! תנסה דברים חדשים!! הרי אין לך מה להפסיד, ואין ממה לפחד... אל תפחד!! המוות הוא סופי!! הוא מפחיד הרבה יותר.. אין דרך חזרה... אז מה אכפת לך עד מחר לעשות דברים משוגעים שלא אופיינים לך, בשבילי... נדבר מחר בערב, כי אני חייבת לנסוע... ביי, שיהיה לך רק טוב, באמת. רומי

nicy2001

New member
לרומי

השבוע עשיתי את הדברים הכי משוגעים שעשתי בחיי אבל הבריחה הזו לא עזרה לי , שלושת הימים האחרונים נוא נהנתי אבל זה נגמר ושוב חזרתי לנקודת מוצא עד מתי זה ימשך תמיד אני יחזור למצב שבו אני נמצא עכשיו. אם יש משהו שאני צריך לשקול זה ואולי זה מה שיציל אותי : האם לחזור בשאלה??? עכשיו אמא שליקראה לי לאכול אבל אין לי חשקאז פשוט הלכתי לנגב את הדמעות ואמרתי לה שאני אוכל אבל לא הרבה כי אין לי חשק. ממני יהודה תודה רבה לך רומי ומי יודע אם נדבר מוצאי שבת בייי

לניקי

הי ניקי אתה יודע מה הרבה פעמים בחיים שלי רציתי להתאבד. אבל דחיתי את זה שוב ושוב כי חשבתי על עיסוקים שאני אוהב, שלא אוכל לעשות אותם יותר. אני מבין שאתה דתי ולכן - הקדש את השבת הזו - לכל מה שאתה אוהב ויכול לעשות בשבת. מה יש ?? מגיע לך חיזוק מעצמך לא? מקווה שתצליח. שבת שלום מיורם (האיש מהצפון)

nicy2001

New member
לאיש מהצפון

תודה על החיזוק יורם יש הרבה דברים שאני אוהב לעשות הבעיה שאסור לעשות אותם בשבת , כמו למשל: לדבר בטלפון , לנסוע או סתם לטייל. המקום שבו אני גר אין הרבה אפשריות מה לעשות, מה שכן אפשר לעשות זה רק לדבר עם ההורים או אחותי שהשבת היא לא נמצאת (היא נשואה)הם נמצאים אצל ההורים של גיסי. וזהו זאת השבת שלי אין לי עם מי לצאת כי אין לי חברים יש לי ידידה אבל היא לא גרה בעיר שלי. נשתדל לחיות. וכמו שציינתי לרחל הנשמה מצאתי אור קטן בקצה המנהרה. ממני יהודה ושבת שלום

ניקי לא הבנתי אתה יכול לפרט?

מה זה לא תחזור במוצאי שבת? איפו תהיה ...? כבר אתה נוטש אותי כל כך מהר, ואני חשבתי שהנה הגיע לכאן חבר. רחל-נשמה

nicy2001

New member
כן אני יפרט

לרחל הנשמה שמי הוא יהודה נייסי זה רק הכינוי שלי פה ובכל האתרים שאני רשום בהם. אי מתכנן להתאבד השבת , אז עכשיו את בטח גם יודעת איפה אני יהיה. אבל לפני כחצי שעה פתחתי את העיתון במדור דורשים ומצאתי כמה עבודות. לכן התנקתי מהאינטנרט ושלחתי להם קורות חיים. וזה רק ידחה את ההתאבדות בתוך כמה זמן מצאתי לי תקווה חדשה. אם לא יחזרו אלי עד יום שני לפחות שוב תתחיל לשרות עלי תחושת העצב והדיכאון ושוב אני יחילט פתאום להתאבד. כמו שתמיד אמרתם לי יש עליות וירידות , וכולי תקווה שאני ימצא משהו כי המצב שבו אני נמצא לא יכול להמשך הרבה זמן. אני לא רוצה לנטוש אף אחד רחל ואם תרצי נמשיך להתכתב כאן בכייף ממני יהודה שכרגע יש לו אור בקצה המנהרה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
היי נייסי, טעית בכתובת. ../images/Emo42.gif

כאן לא ממליצים בנושא. כאן מוכנים להקשיב לכאב ולייאוש ולחרדה ולחוסר הבטחון ולתחושת הבדידות שגורמים לנו לפעמים לרצות למות. כאן מנסים למצוא מילות עידוד ונחמה ותקווה שמחר או מחרתיים המצב ישתנה לטובה. אנחנו חיים בעולם שמשתנה כל הזמן וגם אצלנו משתנים דברים. גם אצלך הרגשות יכולים להשתנות בכל רגע. לפעמים אירוע קטן ולא חשוב יכול להפוך את כל היום למשהו ששווה בגללו לחיות. לא להתייאש.

nicy2001

New member
זה ידוע לי....

לסהר תמיכה אני יודע זאת באותם שעות לא ידעתי מה לעשות וגם לא ידעתי מה לומר. אני יודע שבתוך תוכי אני לא צריך לעשות זאת אבל הרצון למות רק גובר תמיד היו דברים קטנים שנותנים לך תקווה אבל אחרי כמה זמן התווה הזו נעלמת ושוב הרצון למות שוב גובר. העליות והירדיות האלו נימאסו עלי פעם אחת אני רוצה שתהיה לי עליה לתקופה של לפחות שבוע ואז אני ידע שיש תקווה , כל עוד זה לא קרה לי הרצון למות יגבר ממני יהודה ושבת שלום לכולם

agness_666

New member
יהודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עצור רגע. כתבת פעם שאתה עוסק במחשבים. אני לא יודעת באיזה תחום אתה, אבל יש כמה חברות השמה שאולי כדאי לך לבדוק. יש בזה יתרון גדול כי הרבה מקומות עבודה טובים לא מפרסמים בכלל בעיתון. אז, בבקשה בבקשה בבקשה, תנסה אותן קודם. ok? אם בא לך אז תרשום לי במה בדיוק אתה עוסק, ואולי אוכל לעזור לך יותר בקיצור נשמה, הנה הרשימה: דיאלוג http://www.dialog.co.il טריפלטק cps: www.cps.co.il APM: www.apm.co.il(חמודים!!!) דאן השמה (אין לי כתובת - יש בעיתון). שיהיה לך בהצלחה
אגנס

nicy2001

New member
היי אגנס

אני טכנאי מחשבים ולמדתי גם בניית אתרים באינטרנט. ותודה רבה על התמיכה והעזרה אגנס את גורמת לי
, ואני ירשם אצלם אל תדאגי בנתיים אני לא יתאבד. אם אני ירצא להתאבד מצאתי את הדרך הכי קלה להתנגש בעץ , נכון שזה פשוט אין דרך יותר קלה מי זה. וכל עוד אסור לי לנהוג בשבת אז עד מוצאי שבת אני עדיין יהיה חי
ואגנס עם יום אחד תרצי עזרה אני ישתדל לעזור גם לך
אוהב את כולכם יהודה

agness_666

New member
היי נשמה

אם אתה יודע לבנות אתרים, אז למה שלא תעשה לך אתר מגניב באינטרנט, מעין הוכחת יכולות, שיהווה פרסומת עצמית? יש כמה דוגמאות כאלה באינטרנט, של אנשים שמצאו ככה עבודה. למשל האתר של פרידו, ושל עוד מישהי שכתבה מדריכים לשפת html ועשתה אתר מאוד יפה, ואחרי כמה זמן היא עברה לעבוד עם איזושהיא חברה. חוצמזה תודה רבה רבה. עצם זה שאני כאן בפורום, ומדברת עם אנשים מקסימים כמוכם, כבר שיפר לי את המצב פלאים, ונתן לי הרבה כוח להמשיך ולסחוב הלאה. מקוה שאני מצליחה גם לעשות פה טוב לאנשים. ובבקשה נשמה, תחזיק מעמד, יש עוד כמה אנשים שאכפת להם, ודואגים לך, ואני אחת מהם. אז, שתהיה לך אחלה שבת. באהבה, אגנס

למעלה