אך להיות פגאן

magicard15

New member
אך להיות פגאן

יש לי שאלה מקווה שתנו לי עצה מן החיים אני חדש בפגאן ויש לי שאלה 1}אם פגאן צריך להיות מכשף? 2} יש לי ספרים שאני לומד אך להיות פגאן כישוף וקסם של ק'אמבר מאגיה מדריך מעשה קבלה באור יום סוד אנרגיה איזה ספרים אתם ממליצם על מסיטיקה כישוף ופגאניזם

כמה תשובות:

1) לא. 2) עצה קטנה. אף ספר לא יכול ללמד אותך להיות פגני. ספרים יכולים ללמד אותך על פגניות, אבל לא על איך להיות פגני. זה משהו שצריך לבוא מבפנים. ולגבי הרשימה שנתת - מצטער, אף אחד מהספרים האלה לא מדבר על פגניות. אני גם מקווה מאוד שאלו לא הספרים שבעקבותם החלטת כי אתה יודע הרבה על כישוף - כי אם זה המצב, אז אתה טועה. ספרים מומלצים: אתה מוזמן להכנס לדפי בקורות הספרים הבאים: באתר של כרמית (ספרים בעברית ובאנגלית). באתר wicca-israel ובאתר israpagan

מיכל328

New member
המממ

לא כל פגאן הוא מכשף - לא כל מכשף הוא פגאן. אני ממליצה לך שלפני שאתה מוציא המון כסף על ספרים - קודם כל תגלוש לאתרים שהוצעו לך בתגובה הראשונה, וגם אני ממליצה פשוט לחפש בגוגל אתרים למינהם על פאגאניזם. יש המון המון חומר באינטרנט ולפעמים, מידע וטיפים של פאגאנים באתרים האישיים שלהם יכול להיות פי 10 יותר טוב מספר כלשהו... אני מדברת מנסיון אישי :) בהצלחה, וכל שאלה - אל תהסס לשאול כאן בפורום! מיכל

magicard15

New member
עוד שלאה

תודה על התשוב ראשית לא אמרתי שספרים שאני נתתי מרשימה הם פגאנים אמרתי שאילו ספרים שאני לומד גם אם אינו פיגאני או שיש לו צד פיגאני הספרים הם התחלה שממנה אני לומד על פיגאניזם וכישוף ומיסטיקה גם לא אמרתי שספרים האילו אני יודע כישוף רק נתתי רשימה חוץ מי זה תודה כן גם הבקר הרבה בפורם זה ואני ישאל הרבה שאלות שיעזרו לי תודה מראש MAGICARD

למעלה