אך לחשב ביוץ כשמחזור לא סדיר

אירה55

New member
אך לחשב ביוץ כשמחזור לא סדיר

הי בננות, אני חדשה כאן,
ניסינו להכנס להריון שנתיים וכשזה קרה סוף סוף הייתה לי הפלה..
עכשיו אני שלושה חודשים אחרי...
קניתי מקלות ביוץ התחלתי מיום ה11 אחרי מחזור והיום אני כבר ביום ה29
האם יש מצב שאין לי ביוץ בכלל??
פניתי לרופאה היא אמרה לי לבדוק עוד חודשיים...
האם קרה למישהי?

shirael

New member
היי אירה, יכול להיות שאת פוליציסטית?

מה הסיבה הרפואית לכך שהמחזור שלך לא סדיר?
אצל פוליציסטיות המצב מאוד גמיש, יש כאלה שמבייצות פעם בחודש, חודשיים, שלושה... וגם בכלל לא. בהחלט יכול להיות שלא בייצת כלל בחודש שבדקת בו. וגם יכול להיות שפתאום תבייצי ביום ה-50, קרה לי לא מעט, ואפילו יותר מאוחר.
&nbsp
באופן כללי יש הרבה מה לעשות בתחום הרפואה המשלימה כדי לאזן את המחזור ולהביא ביוצים סדירים יותר. דיקור, רפלקסולוגיה, הומאופתיה וכל אלה, כולם יודעים לסייע. אני כרגע מסתובבת עם קריסטל רובי עלי 24/7 ומרגישה שיפור, אבל זאת אני, קריסטלים עושים לי את זה...
בתזונה עברתי לאכול -801010 (חפשי בפייסבוק ובגוגל) וזה מאוד מאוד שיפר את המצב. (באופן כללי, כמה שפחות פחמימות מורכבות וסוכר מזוקק, עדיף).
טיפול רגשי וחיבור לצד הנשי גם מאוד מאוד עזרו.
ולימוד של השיטה הטבעית למודעות פריון, שמאפשרת לדעת בלי מקלונים ובלי אולטרסאונד בדיוק איפה את נמצאת במחזור מדי יום, וזה מאוד מחבר לקצב של הגוף.
&nbsp
אחרי כל אלה, השיפור שחל אצלי היה מלקבל וסת כל 3 חודשים בערך (ולבייץ ביום ה-70-80, אם בכלל), לביוץ ביום 17-18 כל חודש, ומחזור סדיר של 31-32 יום. בתיק שלי בקופ"ח הסירו את האבחנה של פוליציסטית.

vichy86

New member
בזכותך התחלתי לקרוא על קריסטלים!

נשמע מעניין.. אבל איך יודעים מה הקריסטל המתאים ?

אירה55

New member
וואי אולי את צודקת!?

באמת אך רופאה אף פעם לא שלחה אותי לאולטרה סאונד
הרי בבדיקה רגילה אי אפשר לאבחן פוליציסטיות נכון?
כן אני באמת סובלת מהשמנה ובל הזמן חושבת אך לאכל בריא יותר
הרי אין ספק שיש לזה קשר....כל הכבוד לך שעברת לחיים בריאים שכאלה...זה באמת אתגר:)

למעלה