אך מונעים את ההחלקה על המזרון?

ETZ301

New member
אך מונעים את ההחלקה על המזרון?

הי, כבר עברה שנה מאז חלצתי את נעלי האגרוף, ועברתי להתאמן בענף שבו אני מתאמן יחף. מכיוון שאני מזיע כמו חזיר (די עובר בתורשה אצלנו במשפחה), מסביבי נוצרות שלוליות של זיעה, אני כל הזמן מחליק על המזרון. אני יחסית נמוך למשקלי ונאלץ לזוז המון בספארינגים ועבודה בזוגות, ההחלקה התמידית הזאת מאד מקשה עלי, אני נופל המון, או שתם מחליק ומאבד את שיווי המשקל. מה עושים? אני יודע שזה תלוי גם בחומר ממנו עשוי המזרן, אבל ראיתי גם אנשים חובשים כמו מן גרביים כאלה, (אולי מגני קרסול?) אם אני אעמוד על בד ולא על רגל יחפה, זה יעזור לי? כל עצה או תובנה תתקבל בברכה.

muaythai

New member
תראה,

יש באפשרותך 3 אופציות : 1. לעבוד כמו שאמרת עם מגן קרסול שימנע בפניך החלקות על המזרן. אני אישית הייתי נוהג לעבוד איתו בלי שום קשר להחלקות. הוא שומר על הקרסול מפני "סיבוב" או תנועה לא נכונה ופציעות בכללי. יש אנשים שיגידו שהוא לוחץ על הרגל, ואם לא מדובר בקרב רציני, לא נוח להשים ולהתאמן איתו. 2. לעבוד עם מגבת שתהיה קרובה אליך בזמן האימון\"הספארינג". אולי זה קצת מציק, אבל הינך יכול להגיד ליריבך\בן-זוגך לאימון לעצור שנייה ולהעביר עם הרגל את המגבת על החלק בו אתה נוהג להיות בזמן מהלך האימון. 3. לעבוד עם סופגי זיעה למיניהם, על המצח, על הידיים (כמו הטניסאים), ולנגב כל מס' דק' את הזיעה מהראש, או מהגוף. אני חושב שאלו האופציות הכי טובות עבורך. אבל תחכה לעוד תשובות מאנשים, אולי יש להם מה להציע ;) בכל אופן, מקווה שעזרתי ושיהיה המון בהצלחה ;) בברכת יום ושבוע טוב, ארז שוקרון.

ETZ301

New member
מואי תאי.. לא קרטה.

לא רואה את עצמי עובד עם נעליים, נראה לי חייבים יחף, לא?

muaythai

New member
מה המידה שלך ?!

יש לי נעליים של טאקוונדו (מיוחדות ומיועדות למזרן בלבד). נוחות מאד, ורכות בבעיטות. אם אתה רוצה יש לי מידה 44\45 אם זה אקטואלי מבחינתך. בכל אופן, אפשרות נוספת היא גרביים אלסטיות (מגן קרסול). או האופצייה עם המגבת או סופגי הזיעה ;) בהצלחה. בברכת יום טוב, ארז שוקרון.

ETZ301

New member
תודה ארז!

אני אנסה בהתחלה עם הגרביים האלסטיות. מקווה שזה יפתור לי את הבעיה. אני מקווה באיזה שהוא שלב לעשות קצת אינטרקלאבים, או אולי תחרויות לגרוטאות כמוני, מאמין שלא יתנו לעלות לתחרות מואי-תאי או קיקבוקס עם נעליים.

CRAZY BOLI

New member
שיהיה בהצלחה בתחרויות :)

ואתה צודק לא עולים לתחרויות אגרוף תאילנדי או קיק בוקס עם נעליים .

למעלה