אך מורידים חום גבוהה לתינוקת (6 ח')

H T S

New member
אך מורידים חום גבוהה לתינוקת (6 ח')

הפשושה שלי התחילה לפני שבוע עם שילשוים אח"כ דלקת בעיניים ולסיום דלקת אזניים כל זה הביא אותה ביומיים האחרונים לחום מאוד גבוהה (39.6) אנחנו עם אנטיביוטיקה ולהורדת חום אקמול ואמבטיות יש לכם רעיונות להורדת חום בצורה מהירה? אשמח מאוד לתשובות.

מסג` באזור הכתפיים ומהראש כלפי מטה

רצוי עם שמן זית. זה עלול להכאיב לה ולהציק לה אז לא להאריך מדי. אח"כ שמן זית גם על הקרקפת, כובע ולישון. אצל הבנות שלי לרוב זה מוריד חום

smady a

New member
אני ממש לא בעד שמנים כשיש חום לא.

אל תפגעי ממני חלילה. אבל שמנים ממריצים את הגוף ומזרימים הכל. החום רק יתגבר אצל הקטנטנה. ממש לא. צריך לקרר את הגוף. ויש לנו בשירשור הקודם הרבה עצות. אולי אצל ילדיך זה פעל ונהדר שכך. אבל לפי מה שאני יודעת זה לא רצוי. אפשר למרוח את הגוף בארק כן כן ולהוריד שכבת בגדים. אויר נקי, אקמול אך ורק בצורך כשבודקים בשדעון ממש 4 שעות הבדל בין מנה למנה . ואמבטיות. להוריד גרביים.

ה מוזה

New member
ברוכה הבאה

בשרשור קודם עלתה כאן שאלה על הורדת חום לתינוק בן שנה וחצי,מצרפת לך את השרשור תקראי בו,אולי כדאי לנסות את תרופת הסבתא עם החומץ בכל אופן , בזהירות עם שימוש בתרופות סבתא אצל פשושים ופשושיות כפי שכתוב בשורה בראש הפורום זהו אינו תחליף לייעוץ וטיפול מקצועי חום כדאי להוריד בהדרגה ולא במהירות ובחדות דרסטית רטיות קרירות על המצח , פינוקים של אמאאבא ותרגישו טוב

אלגה06

New member
חומץ + אלכוהול

קצת מזה + קצת מזה על צמר גפן, למרוח על המצח + אדוויל לילדים. אקמולי כבר מזמן פאסה כל רופא ילדים יגיד לך את זה אמא לשניים + אחת ממש מגיעה אוטוטו...

למעלה