אך, סדרה גאונית...

אך, סדרה גאונית...

שלום לכולם! גם אני חדשה, וגם אני מכורה לסדרה... אני רואה עכשיו את העונה הראשונה ומשתדלת לעקוב
יש לי כמה שאלות קטנות- הסדרה הייתה מועמדת\זכתה באמי באיזה קטגוריה? בכלל, היא מצליחה בחו"ל? יש ביקורות טובות? (אני שואלת כי בארץ בקושי אנשים מכירים אותה, וגם אני הגעתי אליה בטעות...) ובנושא אחר- נכון שיו לאורי בריטי? אז יש סרטים או סדרות שהוא מדבר בהם במבטא בריטי?

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לפי מה שכתבו פה בפורום, פרק 21 [
] מהעונה הראשונה, זכה בפרס אמי על התסריט. יותר מזה אני לא יודעת. תהני

pink panther 8

New member
היא מצליחה מאוד

אחוזי הרייטניג בחו"ל עולים על הגג הסידרה הזאת הביאה לערוץ FOX את מייטב הרייטניג ויש האומרים יותר מ4400 ויותר מאבודים.. אני רק מקווה שישדרו את העונה השנייה כי אחרת חבל מאוד!

בקשר למועמדויות...

כמו שכבר אמרו, הזדרה זכתה באמי על תסריט לפרק מס' 21 (דווקא אחד הפרקים שהכי פחות אהבתי) ויו לארי (האוס) היה מועמד לאמי על השחקן הכי טוב בסדרת דרמה. השנה הוא גם מועמד לגלובוס הזהב באותה קטגוריה. בקשר ליו לארי, אני יודע שהוא שיחק בסרט "סטיוראט ליטל" (1+2+3) אבל הוא לא דיבר שם במבטא בריטי. ד"א, ג'ינה דיויס שיחקה לצידו יחד עם מייקל ג'יי פוקס (דיבב את סטיורט) ויחד עם סטיב זן (דיבב את אחד החתולים) סתם בשביל ידע אישי...

יו לורי

שיחק ב"עלילות הפתן השחור" (בלקאדר) אחת הקומדיות הבריטיות הכי טובות שיש. חוץ מזה, הוא עבד הרבה עם קומיקאי בריטי אחר בשם סטיבן פריי (שהוא גם חבר טוב מאוד שלו) וביחד הם יצרו תוכנית מערכונים מצחיקה מאוד בשם A bit of Fry & Laurie וגם השתתפו ביחד בתכנית בשם ג'יבס ו-ווסטר שבדיוק קניתי לעצמי ספר מסדרת הספרים שהסדרה מבוססת עליה, אבל אני סוטה מהנושא.

למעלה