אך, ראיתי את האירוח של שרון ונזכרתי בעונה הקודמת...חחחח
R RiKi היחידה New member 22/6/05 #2 הו העונה הקודמת../images/Emo10.gif אני כ"כ מתגעגעת אם כבר מדברים על זה- אני רואה את האירוח של חיים כל יום ועל האירוחים האחרים חרשתי כבר מליין פעמים
הו העונה הקודמת../images/Emo10.gif אני כ"כ מתגעגעת אם כבר מדברים על זה- אני רואה את האירוח של חיים כל יום ועל האירוחים האחרים חרשתי כבר מליין פעמים
R RiKi היחידה New member 22/6/05 #4 זה ברור לא../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif * *
ט טינקרבלוש New member 25/6/05 #5 מישהו יודע מה קורה עם חיים באמת? לא שמעתי ממנו מאז סיום התוכנית בשנה שעברה...
R RiKi היחידה New member 26/6/05 #7 הו וול.... בטח כמו כל אחד אחר-חיי את החיים שלו- לומד,עובד וכ'ו וכ'ו אני יכולה לשאול את אח שלו סתם סתם
הו וול.... בטח כמו כל אחד אחר-חיי את החיים שלו- לומד,עובד וכ'ו וכ'ו אני יכולה לשאול את אח שלו סתם סתם
א א ל י ר ן נ ה ר י New member 25/6/05 #6 לכולם: ביום רביעי הקרוב ישאל ואוהד בערוץ הילדים שווה לראות לא לשכוח יום רביעי פרטים בהמשך................
לכולם: ביום רביעי הקרוב ישאל ואוהד בערוץ הילדים שווה לראות לא לשכוח יום רביעי פרטים בהמשך................