אכזבה גדולה מיס בליל שישי ה-13!

koya1

New member
אכזבה גדולה מיס בליל שישי ה-13!

זוועה... פרדי נגד ג'ייסון פשוט הגעיל אותי... גם בפעם הראשונה שראיתי את זה.. זה פשוט סרט גרוע לא מפחיד בכלל.. סיוט ברחוב הלם.. על מה המהומה? לא הבנתי מה כל כך מפחיד בסרט הזה? אני מודה שהיו כמה קטעים מקפיצים... אבל לא יותר! ג'ייסון X... בכלל אין מה לדבר... זה נראה יותר כמו מד"ב מאשר אימה... משום מה זה נורא הזכיר לי את הסרט טרמינייטור... בקיצור מה שיש לי להגיד זה אל תתנו לבמאי אחר לסיים מה שהבמאי המקורי התחיל... לדעתי הכי טוב היה סיוט ברחוב אלם שגם זה כמו שאמרתי היה בושה...

אכן אכזבה :(

ג'ייסון אקס גרוע!!!! פרדי נגד ג'ייסון גרוע!!! אלם סטריט בסדר, זה סרט חובה עם כמה סצינות מעולות!!! יום שישי יצא חרא!!!

Ringi Bingi

New member
כנסי...

לי יש הוט, אבל אתמול גם הם שידרו פרדי נגד ג'ייסון וג'ייסון X... פרדי נגד ג'ייסון ממש אבל משמ לא מפחיד אבל זה סרט נחמד בכל זאת... ובג'ייסון X ראיתי רק את ההתחלה וזה נראה ממש משעמם!

koya1

New member
אני בן...

ונשארתי ער עד סוף ג'ייסון איקס כי חשבתי שאולי עד הסוף זה ישתפר... וזה ממש לא... פשוט חרא סרט...

הדבר הכי טוב בו היה

הסוף, כשהמסיכה שלו שקעה לה במים והזוג שם עמד למצוא אותו... אההה וגם כשהבחורה הזאת נשאבה לתוך החור הקטן הזה בחללית... כל השאר היה חרא!!!

למעלה