אכזבה לאחר ניתוח

rozi51

New member
אכזבה לאחר ניתוח

היתכן שלאחר ניתוח קטארט בשתי העיינים גדל לי מספר המשקפיים בשני מספרים? אין פה איזו שהיא פשלה בניתוח?

אכזבה לאחר ניתוח

מצב בו צריך משקפיים לרחוק או קרוב או לשניהם לאחר ניתוח קטרקט הוא מצב רגיל ואין בכך שוב פשלה כמובן.
יתכן שהשתילו עדשה עם מספר לא נכון, אך זה נדיר, על אחת כמה וכמה אם אתה טוען שהשתילו עדשות עם מספרים לא נכונים בשתי עיניים - לא נשמע לי סביר. כמובן ללא בדיקה ובלי לדעת את הנתונים לפני ואחרי הניתוח אינני יכול לקבוע במאה אחוז.
בברכה,

rozi51

New member
אכזבה לאחר ניתוח המשך

היו לי משקפיים מולטיפוקל, לקרוב ורחוק, אחרי ניתוח קטרט אמרו שעלי להחליף משקפיים, בוצעה לי בדיקה לקבוע את מספר המשקפיים ואז נודע לי שגדל לי המספר בעין שמאל היה לי מספר מינוס אחד וחצי וכעת מינוס שלוש וחצי. האם נעשתה פה טעות או פשלה, כי לא יכול להיות המצב הזה, ישנם אנשים לאחר ניתוח קטארט הורידו לחלוטין את המשקפיים, ולי בדיוק ההפך המספר גדל, אודה לך באם תענה לי מה עלי לעשות?
בתודה וברכה

אכזבה לאחר ניתוח המשך

הבנתי. אז מדובר על כך שבעין אחת לאחר הניתוח יצא -3.5. זה לא שכיח אמנם אך יתכנו לכך כמה הסברים:
יתכן ומראש המנתח כיוון למינוס כדי שבעין השניה תראה טוב לרחוק ובעין הזאת תראה לקרוב (מספר מינוס נותן אפשרות לראות לקרוב ללא משקפיים). אפשרות אחרת היא שלמרות שהשתילו את העדשה הנכונה עדיין יצא מינוס וזה מסיבות שלא תמיד ברורות לנו ואנו לפעמים מקבלים תוצאה כזאת ללא הסבר ברור.
אפשרויות אחרות זה שהשתילו עדשה עם מספר לא נכון (שוב, די נדיר שזה קורה) או שהעדשה בתוך העין זזה מעט קדימה ולכן נותנת מינוס (גם זה נדיר).
עליך לחזור למנתח, להיבדק על ידו ולשאול אותו.
בברכה,

למעלה