אכזבה ממגזין "אופניים"

אכזבה ממגזין "אופניים"

לפני חודש בערך חזרתי ממסע אישי שערכץי, נסעתי על אופניים מקריית שמונה עד באר שבע במשך חודש. (כולל ביקורים באתרים מעניינים/חברים) רציתי לעשות את זה קצת שונה משאר מסעות האופניים, אז רכבתי על BMX ללא הילוכים. (כדי להוכיח לעצמי שאפשר) היו אמורים לעשות עלי כתבה למגזין "אופניים" ובסוף הכתב הבריז לי. אני מתאר לעצמי שהיה לו פנצ'ר:) בכל מקרה, זה לא היה כזה חשוב לי, המסע היה בעיקר בשבילי, אבל סתם כתבתי שתדעו. אשמח לשמוע תגובות עמי

BenBmx

New member
כל הכבוד.

אבל זה נשמע לי לא כל כך בריא עם בי אמ אקס. תשתמש בכלי הנכון, לעבודה הנכונה, אני אומר.

בהתחלה

תכננתי על טיול רגיל, באופני הרים עם 14 הילוכים, אבל אז הבנתי שאני עושה משהו שכבר נעשה והרגשתי שכשאני אסיים את הטיול תהיה לי הרגשה של "סוף סוף זה נגמר". אז החלטתי לעשות משהו אחר, שבסיומו אני אגיד "הצלחתי!" בגאווה. הסתכלתי על הכושר הגופני שלי ומצב הסיבולת שלי, והגעתי למסקנה (יחד עם הרופא שלי והמדריכה בחדר כושר) שזה בהחלט מקובל. ההרגשה אחר כך הייתה נהדרת.:) עמי

TheSTREETmaN

New member
כל הכבוד אח שלו...

אני רוכב קרוב ל20 קמ(טוב...15+) על הביאםאקס שלי כל יום לעבודה או לספוטים באשדוד... זה די נחמד.. אפשר לעבור מכשולים ומניואלים וכו'...

rideon

New member
ואני אומר שאתה סתם

בן זונה מניאק שלא קראת לי! נו ספר איך היה... כאילו חודש? זה המון!! כמה זמן התכוננת לזה? באיזה מסלול נסעת? כמה פעמים "כמעט" דרסו אותך? תן פרטים!

לא יודע אם אני מסוגל

לכתוב הכל פה, נסעתי בעיקר על דרכים כמה שיותר שטוחות (כאב טוטאלי לסוע על אבנים/חול).. נכנסתי להרבה אתרים מעניינים בכל רחבי הארץ, התחלתי בקניון בקריית שמונה, והגעתי עד התחנה המרכזית של באר שבע. מסוכן מאוד לסוע בכבישים מהירים עם משאיות, כשראיתי מסעית באה מרחוק, עצרתי בצד ונתתי לה לעבור. זה לא היה פשוט, אבל כח הדף אדיר.. אנשים צחקו כשראו אותי ושמעו מה אני עושה ועוד עם BMX.. אבל בהחלט נתנו פידבק.

rideon

New member
אבל זה כל היופי!לעשות כאלה

דברים משוגעים. שונים! זה סטייל. את הפגים, הורדת או שרכבת איתם?

rideon

New member
ראסמי? עם הפגים??

זה נשמע חבל על הזמן מפחיד. כאילו, כל המכוניות ששורקות לידך ורק עוד טיפה חסר שיתפסו אותך בפג ויגררו אותך עד המחלף הבא... מה הכי נהנת מזה? זתומרת, חוצממניואלים, מה עוד יש לעשות (מבחינת BMX)?

למעלה