אכזבה מ-sixkiller2003 שלא שילם

אכזבה מ-sixkiller2003 שלא שילם

שתמעו, התלבטתי ארוכות אם לפרסם את זה פה או לתת צ'אנס נוסף לבחור... אבל אחרי יותר משלושה שבועות שאני לא שומעת ממנו או מקבלת תגובה עניינית, אני פשוט חייבת לספר וגם לחלוק את האכזבה העמוקה שלי. הבחור יצר איתי קשר בנוגע לשלושה דיסקים שהצעתי למכור במחיר מגוחך. ההצעה המקורית היתה בתגובה למשתתפת אחרת אבל אחרי שהיא לא חזרה אלי במשך פרק זמן מסוים, אמרתי לו שאין בעיה. הדיסקים נשלחו סביב אמצע נובמבר וב-19/11 הוא אישר קבלתם. מאותו רגע הוא לא שלח לי את הכסף, למרות כמה וכמה מסרים, ולא הגיב עניינית לנושא. ברשותי שמו וכתובתו (אני מניחה שאמיתיים, כי הדיסקים הגיעו), אני לא יודעת אם לפרסם אותם כאן כאזהרה או לא. בכל מקרה, אני מוותרת על כל רצון נוסף למכור ספרים ודיסקים דרך פורום זה. לא האמנתי שאנשים יהיו כ"כ נטולי כבוד עצמי או כבוד לזולת. אגב, אחרי שקיבל את הדיסקים נזכר הבחור לשאול האם ברשותי עטיפת הקרטון שלהם. אני מכבדת לחלוטין את רצונו לאוסף מלא, אבל אם היה מעוניין בכך מההתחלה, הרי כשאספן רציני מקובל לבדוק הנושא טרם הרכישה (ולא, זה לא מובן מאליו... עובדה). על כל פנים, זה לא נימוק מבחינתי לא לשלוח את הכסף. אם הוא אינו מעוניין בדיסקים ללא עטיפת הקרטון, זכותו המלאה להחזיר אותם בדואר אלי. בקיצור, חבל, חבל, חבל. ואם מישהו מתלבט האם הוא עומד למכור לאותו בחור משהו, אפשר לפנות אלי במסר ואעביר פרטיו המלאים.

sixkiller2003

New member
תגובה...

הילה פרסמה למכירה אוסף משולש המכירה היה מתאים סגרנו על עסקה.. אך משהגיעו אליי הדיסקים ראיתי שהם לא בעטיפת הקרטון המקורית. קודם כל להילה א. באיזה זכות את מלכלכת לגבי העסקה זה לא נכון שנעלמתי מתחת לפני השטח כפי שאת מרמזת כי לא נכון הדבר ודיברנו במסרים. ב. אני מצטט מההודעה שלך :"אחרי שקיבל את הדיסקים נזכר הבחור לשאול האם ברשותי עטיפת הקרטון שלהם. אני מכבדת לחלוטין את רצונו לאוסף מלא, אבל אם היה מעוניין בכך מההתחלה, הרי כשאספן רציני מקובל לבדוק הנושא טרם הרכישה (ולא, זה לא מובן מאליו... עובדה). " לא ניזכרתי לשאול אם את מוכרת רכב אם לרכב חסרה דלת את תקפידי לציין את הפרט השולי הזה לא?? ג. אני לא חדש בפורום הזה ולא פעם ראשונה שביצעתי עסקה כאן אז אמינותי לא עומדת בסימן שאלה. לא דבר שאני יכול להגיד עליך.

The Special K

New member
כאשר אדם לא משלם בתמורה לדבר שקיבל

אמינותו אכן עומדת בסימן שאלה אם אתה לא מביא לה כסף לפחות תחזיר לה את הדיסקים קוראים לזה הגינות, יקירי בענין הזה היא צודקת במאה אחוז

sixkiller2003

New member
אני בהחלט מסכים איתכם

אבל כאן המקרה מיוחד כי מה שביקשתי לקבל הוא לא מה שקיבלתי.. אתם נכנסים פה לויכוחאישי בלי לדעת את כל הפרטים..

sacrament

New member
אז תחזיר אותו!!!

תסלח לי, אבל לא משנה אפילו אם היא נתנה לך פיסטוק במקום הדיסקים. אם זה לא מה שרצית ואין לך כוונה לשלם על זה אז תחזיר. הרי במילא אין לזה שימוש בלי הקרטון (זה מה שטענת, לא?), אז שלא יעמוד סתם בבית... ושיהיה לך ברור שכל עוד אתה לא תחזיר לה את הדיסקים או לחילופין- תשלם לה, אז אף אחד לא יסמוך עליך פה לעשות איתו עסקים.

דנטל

New member
ההתייחסות היא נטו על מה שידוע לנו

ברור לנו שיש שני צדדים למטבע ולגיטימי שלדעתך לא קיבלת את מה ששילמת עליו, אבל קיבלת משהו ומה שזה לא יהיה - זה עדיין אצלך. הכסף, מאידך, לא אצלה. בנוסף, אישית אותי מטריד המסרים שלה שלא נענו. אם הם היו נענים, נדמה לי שהשרשור הזה היה יכול להחסך... שלא לדבר על עגמת הנפש של שניכם.

תגובה לתגובה

אתה מוזמן לשלוח אלי חזרה הדיסקים אם אינך מעוניין בהם ללא עטיפת הקרטון. בורותי כנראה כה משוועת עד כדי כך שלא ידעתי שמדובר בעניין משמעותי, וכיוון שכך, אני מתנצלת באמת ובתמים. פעם הבאה שאתה רוצה מכונית, אנא בוא לראות אותה, או לפחות ציין מה משמעותי עבורך. מבחינתי, העובדה שחודש אחרי שהדיסקים הגיעו אליך, לא שלחת אלי הכסף או הודעת לי שאינך מעוניין בהם, אומרת הרבה. אני לא עושה תחרות ותק, אני אכן חדשה בפורום, אבל אני עמדתי במילתי. אתה לא. ובאשר לקשר בו היינו - היינו בקשר לאחר שהדיסקים הגיעו אליך, בנושא העטיפה. לאחר מכן (נאמר 19/11, שזה המסר האחרון שיש לי ממך עד השבוע), שלחתי לך 3-4 מסרים השואלים בדבר התשלום, ללא תשובה. בראשית השבוע שעבר (5/12) חזרת אלי ושאלת באיזה עניין אני יוצרת איתך קשר. השבתי לך ומאז לא שמעתי ממך.

sixkiller2003

New member
תגובה..

א. מכיוון שזה נפתח לוויכוח אני אענה פה ואח"כ אם בא לך להמשיל להתווכח ע"מ לכבד את הפורום ואת עצמנו אני מציע שנעבור לפרטי ב. הגזמה מרושעת להגיד שלא הגבתי על חוסר שביעות רצוני וגם אמרתי לך שאני מחפש מאיפה להביא את הקרטון.. אולי פה זה המקום לציין בפני חברי הפורום שנגררו לוויכוח הזה בעל כורחם שמדובר בסך הכל ב50 שקלים... וקודם כל שקר גס הוא מה שגתבת לגבי התכתובת מסרים ביננו כי הרי אמרתי לך שאלתי אותך ישר אחרי לגבי אריזת הקרטון ולשלוף מסר אחד מה5/12 שאכן נשלח ואת מוציאה אותו מהקשרו... אני אפילו לא יכבד את השטות הזו בתשובה. ג. אנא כבדי את עצמך ואת הפורום ואת המשך התכתובת נעשה בפרטי.

NimrodKAdim

New member
לא משנה מה קיבלת, אם הגבת, לא משנה

זה לא מעניין אף אחד מה קיבלת, מה ציפית, מה חשבת, אם הגבת בזמן. שורה תחתונה שלחו לך משהו שהתחייבת לשלשם עבורו. ברגע שקיבלת אותו היית צריך לשלם עבורו או להחזירו. מיד! כל יום שאתה משתהה זו גנבה! אם יש לך טיפה כבוד לעצמך, תכבד את העסקה הזו בצורה הוגנת. או שתחזיר לך את הדיסקים או שתשלם עבורם. נתנו בך אמון, וקרדיט מבלי להכיר אותך. תכבד את זה לפחות. אני לא חושב שאתה מתכוון לגנוב או לרמות, כי הרי אתה טורח להגיב כאן. אם אתה מרגיש מאוכזב, או לחילופין מרגיש מרומה, אתה יכול לפתור את בצורה אחרת. בכל מקרה זו לא סיבה להצדיק גניבה.

kkarinn

New member
המלצה לפעם הבאה...

פעם הבאה תחכי לקבל את הכסף, ואז תשלחי את מה שאת צריכה לשלוח... עד היום מכרתי מס' ספרים (לא בפורום זה, אך זה לא משנה), חיכיתי לקבלת הצ'ק ורק כשקיבלתי את הצ'ק שלחתי את הספר...

diego5

New member
זו חשדנות שמתאימה כאשר מוכרים דירה

מכירת ספרים משומשים באינטרנט לא נמצאת גבוה בסדר העדיפויות של העולם התחתון. אני קונה הרבה מאוד ולרוב משלם במזומן ועוד לא נתקלתי בבעיה. הרי אי אפשר להסתיר את הכתובת למשלוח. ויפה עשתה הילה.

kkarinn

New member
ממש לא....

מה הקשר לעולם התחתון? מספיק סתם אנשים שלא משלמים... אולי הם לא מתעשרים מכך, אבל זה גורם לעוגמת נפש למוכר. במקרים שאני מכרתי, הקונים הם אלו שאמרו שאשלח להם לאחר שאקבל את הכסף... שמעתי על מספיק מקרים שאנשים לא קיבלו כסף... בכל מקרה, כל אחד ואיך שנוח לו...

פּלפּל

New member
בבקשה תמשיכו בפרטי

הודעות נוספות בעניין תמחקנה. אמנם הפרטים הטכניים לא מעניינים את פורום, אך נשמח לשמוע עד סוף השבוע שהפרשה הסתיימה לשביעות רצון שני הצדדים. בהצלחה!

למעלה