אכזבה עמוקה מבוקינג

yarko

New member
אכזבה עמוקה מבוקינג

אני רשום בבוקינג , כל הבתי מלון שהזמנתי רק דרכם ולא מעט . בתאריך 20/10 בשעה 19:00 קיבלתי הודעה לנייד שהזמנה למלון בבילבאו ספרד מאושרת לאותו יום , ואני בכלל יושב לי בישראל . במיידי הרמתי טלפון לשירות לקוחות הסברתי שלא אני עשיתי את ההזמנה ואני בישראל מאחר וההזמנה היא לאותו ערב ללא אפשרות ביטול. בוקינג ניסו להשיג את המלון ולא הצליחו , המלון חייב אותי בסך 800 ש"ח , בוקינג מצידם לא מוכנים לעזור או לקחת אחריות , בשלב זה אני נתון לחסדי ויזה שיאשרו לי זיכוי( הכרטיס בוטל ) , לצערי אני מרגיש מול בוקינג אטימות של ציפיתי
סליחה על החפירה

moco10

New member
מנסה להבין

זה היה גם מהחשבון שלך (כי ההודעה הגיעה אלייך) וגם מי שעשה את זה היה עם פרטי כרטיס האשראי שלך?
האם פרטי כרטיס האשראי שמורים בחשבון שלך שם ?

yarko

New member
אכן כן , מהחשבון שלי בבוקינג עם הכרטיס האשראי הרשום שם

RonspotNL

New member
לא עשית הזמנה?

אם לא למי בדיוק יש את פרטי החשבון שלך בבוקינג ואת פרטי כרטיס האשראי שלך?

anipo10

New member
מוזר מאוד

גם אני הזמנתי כמה פעמים דרך בוקינג בשנים האחרונות ובפעם היחידה שנזקקתי לסיוע שירות הלקוחות שלהם,הטיפול היה מהיר ויעיל. אם הסיפור הוא כמו שאתה מתאר אותו,אז מדובר בהונאה שהיא גם אירוע פלילי ולבוקינג יש כאן אחריות.אין מצב שהם יתנערו. למרות שאני לא משפטן הם חשופים לתביעה. תעמוד על זה שהם יחזירו לך את סכום החיוב ולא הייתי מוותר גם על פיצוי כלשהו בגלל עוגמת הנפש.

yarko

New member
לצערי כתבתי לבוקינג לפני מספר ימים ועדיין לא הגיבו

anipo10

New member
תתקשר אליהם

במקרה כזה עדיף לדבר בטלפון עם שירות הלקוחות שלהם.

YosMan1

New member
משהו לא טוב עובר על בוקינג, פעם הם היו האתר הכי אמין שלא

מנסה לרמות אותך עם שטיקים ובלבולים.
תמיד הראו לך את המחיר כולל כל התוספות המיסים והדברים האחרים, הכריחו את כל המלונות לרשום מה גודל החדרים ועוד.
עכשיו כשאתה מזמין מלון בארהב הם לא מראים לך את המחיר האמיתי (כולל מיסים והיטלים ותוספות של המלון) אפילו בשלב התשלום בכרטיס האשראי.
המחיר המלא מוצג לרגע ---לאחר התשלום --- ובאישורים אחר כך שוב מוצג רק המחיר שלא כולל כלום.
פתאום הם מרשים למלונות לא לרשום את גודל החדרים ועוד.
הם נהפכו להיות עוד אחד מהאתרים שצריך להזהר מהם ולקחת בחשבון שעובדים עליך בכל דבר,
חבל, ממש חבל.

אספרסו2

New member
אין אמינות הולנדית

תמיד כבדהו וחשדהו.
הם מעולם לא היו אמינים,רק הייטיבו להסתיר את זה.

yarko

New member
תודה לכול המתעניינים אשמח לעדכן אם וכאשר אקבל זיכוי מבוקינג

למעלה