אכזבה קטנה שמנעה אכזבה גדולה

PRINCER

New member
אכזבה קטנה שמנעה אכזבה גדולה

טוב שהשליחים לא עקפו את היוונים בגמר באליפות אירופה.
מתברר שהקזחים והניו-זילנדים עקפו את היוונים ולכן גם היוונים לא יהיו בלונדון.
משום מה התוצאה של השליחים שלנו לא עודכנה באתר פינ"א אבל היא שווה מקום 19 בעולם.

ובעניין דירוגים אחר - אליס שלזינגר עלתה כצפוי למקום ה3 בדירוג העולמי. זה נחמד אבל יכול בהנחה שהיא תגיע בדירוג דומה ללונדון, התקשורת צפוייה לשים עליה לחץ נוסף שאולי עלול לפגוע בה.

PRINCER

New member
ניסית להבין ולא הצלחת?

טוב כי זה היה משמח אותנו ואת השחיינים ובסוף זה היה נגמר באכזבה שעל רקע השמחה המוקדמת הייתה גדולה יותר.

nitsansh

New member
זה מזכיר לי מקרה בשנות ה-70 כשאסתר רוט

הישוותה את השיא העולמי ב-60 מ' משוכות באולם (במדינה ידנית) ולמחרת התברר שאתלטית אחרת שברה את השיא באותו זמן (שעה יותר או פחות, אני לא זוכר בדיוק)

ברוכי2

New member
לא מדוייק

מקום 17 משמעותו להיות ראשונים ברזרבה, כלומר אם נבחרת מבטלת את הופעתה או שמבטלים לה (סמים וכו') הרי שנבחרת ישראל הייתה נכנסת, כרגע באמת שהסיכוי לא קיים.

דורון ד

New member
צודק! לגבי ניו-זילנד ההעפלה שלהם צפוייה,רק

שהתחרות נערכה לפני חודשיים,אבל פינ"א עידכנה רק היום.
את המפח נפש חטפו היוונים.
עוד דבר מוזר שאמרי גניאל רשום כמייצג את ארה"ב אבל קבע את
התוצאה ב 100 מטר חזה באליפות אירופה...
זה מה שמשפיע כנראה על אי רישום תוצאת השליחים.

עדי פרג

New member
אתם מסתכלים על הבעיה בקטן !!

זה באמת לא חשוב אם ניו זילנד יוון או קזחסטן עלו במקומנו לגמר. מה שחשוב הוא העובדה שהיה לנו צ'אנס !! ואיגוד השחייה לא התייחס אליו בצורה נכונה: במסגרת התירוצים למה לא לקחת את קופטי הם טענו (בכתובים - בפני ביה"ד !) שמאז 2010 החליטה הועדה המקצועית שממילא אין סיכוי בשליחים ללונדון ועדיף להתרכז במשחים האישיים. האיגוד טען בפני ביה"ד שהשליחים בדברצן זה משחה "על הדרך". בסוף זה נגמר בכמה עשיריות לכאן או לשם, ואגב במשחה 4X200 זה נגמר בלי קרב - כניעה מראש !!
אחת משתיים: או שהועדה שקוראת לעצמה "מקצועית" איננה מבינה מה היא שחה (חשבו שאין לנו צ'אנס וויתרו על הזדמנות פז להעלות את הרמה של השחייה הישראלית כולה) או שגרוע יותר: הועדה המקצועית שקלה את השיקול המוכר של אדון צבי :
אסור! שתהיה נבחרת שליחים אם יש בה 50% מירושלים רבתי.
כך או כך - זה מזעזע !
ולפני שהחוכמולוגים המוכרים (פר/אלכס) יגידו לכם שזה הכל בגלל נמרוד - ומראש אני מודיע לכם: אף אחד בנבחרת השליחים לא התעלה:
טומרקין - 8 עשיריות משיאו בבוקר, 5 עשיריות משיאו בערב,
אמרי - כמו השיא בבוקר וגם בערב (בשליחים מצופה לשחות חצי שניה מהר יותר בגלל ההחלפות בזנוקי fly )
אלון - מצויין בערב אבל חלש בבוקר.
נמרוד - טוב מאד בבוקר, אבל חלש בערב.

בקיצור:
לאמרי אין לבוא בטענות כי הוא נתן אליפות ג-דו-ל-ה ובסה"כ היה די קרוב לשיאו (בהתחשב בזינוק שליחים) גם בבוקר וגם בערב.
אלון ונמרוד - עדיף שיתעלו ביחד (לא אחד בבוקר ואחד בערב...)
וטומרקין - טענות אין לי - קורה בספורט ששוחים פחות טוב, אבל בכל זאת משאיר טעם קצת חמצמץ.
לעומת זאת ליואב ברוק יש לי טענות כי הוא דאג לפרסם את דעתו שרק נמרוד לא היה בסדר.
הלו - אנחנו לא נולדנו אתמול וזוכרים שלמרות ה48.99 שלו המזהיר בשליחים מוקדמות באטלנטה (כבוד ותהילה!!)- בגמר זה היה 49.6 . אז בכל פעם יואב כשאתה מצביע על מישהו יש 3 אצבעות מופנות אליך וקצת צניעות לא תזיק (ולא נרחיב מה אמר על כך פלג בטור שלו מהיום - המתעניינים יחפשו בynet ).
אני מדגיש שלכל השחיינים - למרות שלא התעלו אני לא בא בטענות: קשה (אך לא בלתי אפשרי) לייצר מצב של התעלות בו זמנית במיוחד לאחר 7 ימי תחרות. על ההנהלה אני בהחלט כועס כאשר המסר של האיגוד הוא - בואו נשחה "על הדרך" ממילא אין סיכוי.
כאשר המסר לשחיינים שהשליחים הם "על הדרך" - ככה זה נראה בסוף !!
יאלל'ה פר/אלכס תתנפלו עלי עכשיו, אבל יש לי בקשה קטנה - בואו נתרכז בעובדות - יש משהו שכתבתי והוא לא נכון ????

למעלה