אכזבה קשה מהמין האנושי

אכזבה קשה מהמין האנושי

קם בבוקר. מקדיש חצי שעה לבחירת המגבת הנכונה ביותר. נוסע לעבודה על הקטנוע עם המגבת מתנפנפת, מסתובב קצת ברחוב ומסדרונות. ו...

כלווווום !!!!. אף תגובה, ואף מגבת.

מה קורה אנשים???

זו הבעיה, קמת בבוקר.

הרבה יותר מדי מוקדם. חוץ מזה, ידוע שאנחנו לא ה*מין* ביקום, נכון?

זו הבעיה? באמת? *זו* הבעיה?

רואים בן אדם מסתובב חצי יום עם מגבת, ואף אחד לא שם לב שיום המגבת זה בכלל בשבוע הבא?

MonicaF

New member

לא רק שצודק, אלא גם אני שכחתי בכלל מיום המגבת, שזה ממש עצוב.
התרחקתי קצת מהרשת והפייסבוק - וזו התוצאה.
אני כבר רושמת לי ביומן לשנה הבאה.

בתור הפתיחה של טרילוגיית הפנטזיה הבאה,

זה קצת מאכזב.....

שפר בכדי לעורר בנו עניין.....

כמעט צודקת

אני מזכיר שמגבת, שימושית ככל שתהיה, בפני עצמה, חשובה לא פחות לצורך ביסוס קשר שימושי עם יקבועים.
&nbsp
מה ערך למגבת, ומה תקווה לטרמפיסט, כאשר היקבוע אינו מבין את המסר, אפילו אם חובטים את המגבת בפניו (ולא תאמינו לאילו תובנות זה כן מביא את היקבוע הארץ הישראלי המצוי).

טרמפיסט לטרמפיסט זאב?

לא הספיקה הפדיחה שגיליתי שחצי יום הייתי סתם דביל עם מגבת, ולא טרמפיסט מזניב שיודע איפה המגבת שלו, שצריך לדרוך עלי עוד קצת?
קרא את החתימה שלך עצמך, ועזור לי להמציא תירוץ שישכנע גם אותי (כמו - "היום כן 25/5, ביקום מקביל שבו המפץ הגדול היה 5 ימים קודם". וכאלה...).

yossin

New member
תרגיע

היית חצי יום סתם דביל?
אני כל החיים דביל, אז מה?

ולגופתו של ענין: יום המגבת נקבע ל- 25/5/2001 שהוא היה ג' סיוון בחו"ל (כלומר בישראל חוגגים יום קודם [לפרטים: יום טוב של גלויות])

מאחר והיום זה ב' סיוון, זה אומר שחגגת על פי הלוח העברי כהלכתו ואפילו היית יהודי יקר שמדקדק במצוות מגבת

איך גאוותך הרמוסה מרגישה כעת?

MonicaF

New member
והנה באתי לרשום ביומן כדי לגלות

שזה ב-25/5.
אז למה שנינו זכרנו שזה ב-17?
(לא בדיוק זכרתי השנה, אלא זכרתי בכללי)
מעניין.
בכל מקרה כבר רושמת ל25/5!

pix37

New member
אחרת בלמעלה מ- 30 שנה

אתה יודע שמלמדים היום את המדריך בבתי הספר כך שהוא הפך לאחד מהספרים האלה שרק זקנים קוראים -הכי ההפך ממגניב

למעלה