אכזבה

הדס100

New member
אכזבה ../images/Emo31.gif

עד שמצאתי צימר נחמד, החלטתי ללכת על המלצות פה, ראיתי שנוף ההר מישהו כתב שביקשו ממנו 350. טוב, התקשרתי, קודם כל השארתי הודעה בבקר ולא חזרו אליי, כעת התקשרתי שוב, ולמרבה הפלא המחיר עלה ל550. ניסיתי לשאול אם אין הנחות לסטודנטים, אולי אם אני לוקחת שני לילות, אבל כלום. אפילו לא באה לקראתי ב10 אגורות. זה לא שאני מנסה לעשוק אותה ולקבל את הצימר ב400 ש"ח ללילה, אבל באמת, את רואה שאני רוצה לסגור עיסקה, לפחות תעשי כאילו את רוצה לבוא לקראתי...

הדס100

New member
זהו, מצאתי והזמנתי, בשעה טובה

"קסם היער" במושב ביריה. נראה יפה מאד בתמונות ובעלת הבית נשמעה ממש נחמדה. אספר לכם איך היה...

בקורת צריכה להיות הוגנת

350 ש"ח מדובר על בקתת העץ שלהם 550 על בקתה משולבת עץ ואבן,וגם זה תלוי בתקופה ,בהצע ובביקוש,בימים בשבוע (אמצע שבוע סוף שבוע)יש תקופות שהביקוש נמוך ובעלי הצימרים שהם לא מזוכיסטים בהגדרה ומעוניינים לעבוד,ימכרו בזול יותר,וישנם תקופות שהביקוש גבוהה במיוחד,ואם היו לנו באותו שבוע 100 בקתות היינו מוכרים אותם ב-550 ללילה ולכן טיבעי הוא שיבקשו יותר,מה זאת אומרת רציתי לסגור עיסקה רוב האנשים שמתקשרים אני מניח רוצים לסגור עיסקה (חוץ מבעלי צימרים שרוצים לדעת את המחירים)גם לא מקובל עלי שהיא צריכה לעשות עצמה כאילו היא באה לקראתך,הנוהל צריך להיות את שואלת מחיר היא עונה מה המחיר שהיא מבקשת את מחליטה אם את קונה או לא קונה,בכל אופן קראתי שכבר מצאת משהוא, אני מאחל לך שתהני

הדס100

New member
באינטרנט כתוב שהמחיר הוא 350,

ושיש מבצע לשני לילות ב600 ש"ח, אז קצת מוזר לי שפתאום בטלפון היא דורשת 550 אבל לא משנה, מצאתי צימר מדהים ברמה אחרת לגמרי, ב500...

drtrip

New member
הי הדס../images/Emo140.gif

היקר שמצאת מקום ואת מרוצה, נשמח לשמוע חוויות, שתהיה לך חופשה נעימה!

ShirShir

New member
הצצתי באתר שלהם והצימר נראה מקסים!

איזה לקחתם? סוויטה או צימר זוגי? תבלו ותהנו
ואנחנו מחכים כאן לשמוע חוויות

למעלה