אכזבה!!!!!

Sea Cat

New member
אכזבה!!!!! ../images/Emo5.gif

אנשים, אתמול, שזה יום שני, הלכתי בצהריים ללשכת העבודה... זה הזמן לבני הנוער... זאת הייתה חוויה טראומטית במיוחד... עשרות אנשים נדחפים בדלתות שאפילו לא פותחים להם, מוכנים שם לרמוס אחד את השני, מסריחים ומזיעים... וכל זה בשביל כרטיס עובד מסריח שבסוף קיבלו אותי לעבודה בלעדיו??? פחחח... פרשתי ויצאתי מהטור, נאלצתי לעשות סטרפטיז וללכת ברחוב בלי חולצה, אני מזועזע מבני גילי שהתנהגו כמו חיות והשתלבתי ביניהם אגב, ואני דורש פיצויים מהממשלה על זה שיש לי הפרעה נפשית וכי אני סובל מעצם העובדה שהתהלכתי ברחוב ללא חולצה ויש לי רגשי אשמה
נ.ב. - אני ממליץ לכל מי שילך לשם לבוא בנעליים סגורות, רצוי אפילו נעלי מגן עם כיפות מתכת, מי שבא בכפכפים יבכה... ראיתי אנשים כאלה מסביב וגם דרכתי עליהם קצת, ועוד משהו, לכבוש
!!!!

al-x

New member
באמת היה באלגן, בסוף הצלחתי להיכנס

והחבר´ה שם הגזימו, כמה פעמים צעקנו לדפוקים ליד הדלת לזוז אחרוה כדי שהשומר יפתח אבל הם לא הקשיבו, בעיה שלהם. פעם הבאה אני נדחק לאזור של הבנות לפחות יוצא מזה משהו

Sea Cat

New member
נו, אתה לא היית ה ה...

אתה היית הראשון שנכנס בכלל, לא? אני נמחצתי שם עוד איזה שעה ליד הדלת ובסוף פרשתי... טוב מה זה משנה עכשיו, אני כבר עובד מחר :)

al-x

New member
לא בדיוק, נכנסתי ברבע לארבע, למרות

שהם היו אמורים לסגור בשלוש וחצי

רותם6

New member
בני הנוער בלישכה../images/Emo24.gif

אני הייתי שם משתיים עשרה וחצי בסביבות אחד התחילו להגיע מלא ילדים וכולם עמדו ליד הדלת רק בשתיים ועשרים פתחו תדלתות בגלל שהם רצו שנלך 2 מטר אחורה וזה היה בלתי אפשרי כי כל אחד רצה להיכנס ראשוןוהיה מלא אנשים בסוף פתחו עוד דלת לבנות ועדיין היו דחיפות ובאלגנים וכולם היו מזיעים וזה היה ממש מגעיל

למעלה