אכזבה!

תמרה311

New member
אכזבה!

שירים בלי תוכן מעניין לא מרגישה את החיבור של הצלילים באוזן הלהיטים הראשונים שלה היו מדהימים לדעתי הדיסק הזה ליידי הלכה לסגנון אחר שלא התחברתי ולא אהבתי. אאחל לה בהצלחה בהמשך ואני מקווה שהיא תחזור לעשות להיטים יפים כמו שעשתה.

UnderTHE Bridge

New member
אני נמנע מלדבר על האלבום..

בשביל לא להרוס למחכים שבינינו, סה"כ - חסרי תוכן זה הדבר האחרון שאפשר להגיד על האלבום הזה, הוא מפוצץ באידאולוגיות ומסרים ממוחה האפלולי של גאגא :) בשורה התחתונה, גאגא כן שינתה את הכיוון סה"כ והפסידה קהל מסוג אחד והרוויחה סוג אחר, כאלה הם החיים

וואו, כל כך לא מסכים.

אמנם לא שמעתי את כל האלבום, אבל שמעתי את שלושת הסינגלים ושאר השירים שהיא הוציאה ממנו ואני יכול לנחש מה תהיה האווירה באלבום. ליידי גאגא השתפרה המון מאז 2008, הסינגלים מ-The Fame, פרט לפוקר פייס ופאפאראצי, הרבה פחות טובים מבורן דיס וואי וג'ודאס, היא התחילה להכניס תוכן אמיתי לשירים שלה, יותר מ-בא לי לרכב על מקל הדיסקו שלך... מי שאוהב מוזיקה טובה יגיד שגאגא השתפרה, מי שאוהב מוזיקה זבל יתאכזב וילך לשמוע ריהאנה וקייטי פרי וכל החרא האחר

שמעתי את האלבום במשחק של הפייסבוק ואהבתי

במיוחד את השיר שהיא שרה בגרמנית

חשבתי שאני אשנא לשמוע אותה שרה בגרמנית

אבל היא עושה את זה כזה סקסי!!!!! אהההה

LilyKat

New member
גם אני הרגשתי ככה בהתחלה,

אבל אחרי כמה שמיעותשל האלבום ממש התחלתי לאהוב אותו :) הוא שונה, זה נכון...אבל עדיין מלא להיטים XD

GM1988

Well-known member
ואווו אהבתי את החוברת של האלבום החדש../images/Emo45.gif

ישנן כמה תמונות לא משו, אבל בעיקרון החוברת יפה עם כל הליריקס של השירים ותמונות של גאגא.

GM1988

Well-known member
Scheiße

את השאר כבר תראו בחוברת בעצמכם : ) ישנם 20 עמודים.

למעלה