אכזבה

Daniel4567

New member
אכזבה

מאוכזבת, הפעם לא מעצמי, להפך התעלתי על עצמי ואני זאת שיזמתי הפעם. שמתי את הביישנות והאי נעימות בצד כדי לעשות משהו עם הלבד הזה, עד שמצאתי מישהו ששווה את זה נעצר במקום. לא יכולה לתאר כמה זה היה קשה לי וזה לא מרגיש לי טוב עדיין.
מאוכזבת, אפילו לא יודעת להסביר איך וכמה,פשוט לא הולך לי, אין לי כל כך ציפיות אני פשוט רוצה להרגיש נאהבת, ולדעת מה זה זוגיות כי עד עכשיו לא היה לי את זה.
לקח לי הרבה זמן להשתנות, לבנות את הביטחון העצמי שלי, לאהוב את מי שאני ואת איך שאני נראת, להיפתח לאנשים. התחלתי תקופה חדשה שבאמת אני מרגישה הרבה יותר טוב עם עצמי אבל הקטעים האלה לאט לאט מפרקים את זה. מרגישה שכל צעד קדימה שאני עושה אני חוזרת שניים אחורה ומהרהרת.
אני צריכה להתקדם ולהמשיך כי מה שלא הורג מחשל, אבל זה שוב תהליך שבו אני צריכה לעודד את עצמי, ולא לשקוע באכזבות, לחזק את הביטחון ולהיות אופטימית. אבל זה קשה, כי עכשיו אני מרגישה כלום, אפס. לא רוצה לשדר את זה לסביבה, רוצה לצאת מהמצב הזה ולהמשיך את השינוי שהתחלתי.

קראתי את זה כמה פעמים

וגם בפעם השלישית זה מרגיש לי כאילו כתבתי את המילים שלך, חייתי עם התחושות שלך והתאכזבתי איתך. איתי, מעצמי, מהם..

אני אעבור (וטיפהלה אחפור:) על כל אנקדוטה בנפרד. אמנם כתבת מעט שורות אבל הן מכילות המוןןן

את אומרת שעברת עם עצמך תהליך. העלית את הערך העצמי שלך בעינייך וזה אומר הכל. זה אומר גם שלא היית ככה בעבר, שחיית עם משקעים, חוסר אמונה וחוסר ביטחון ולאט ועם הזמן השתנית. ואני מאמינה לך שהשתנית, אפילו בלי עזרה מקצועית ובלי גורם ספציפי שיעורר אותך להתחיל מחדש.. לפעמים פשוט נמאס לנו מעצמינו, אז אנחנו מחליטים להתקדם. וזה מעורר הערכה.
אבל
המילים שלך מכסות אמת שונה. ואולי זו הבעיה.. אולי את חושבת ככה ואומרת ככה ועמוק בפנים עדיין מרגישה אחרת. אולי עם המילים את קצת משלה את עצמך, או יותר נכון מכריחה את עצמך להיות בנקודה שעדיין לא באמת הגעת אליה.
את כותבת משפטי אמונה\מה צריך להגיד: "אני צריכה להתקדם ולהמשיך כי מה שלא הורג מחשל" "אני צריכה לעודד את עצמי, ולא לשקוע באכזבות" "כל צעד קדימה שאני עושה אני חוזרת שניים אחורה"
אבל מה קורה בפועל? את מרגישה חזקה? מעודדת? את מתקדמת באמת?
אם היה לך בסיס אמיתי ומשמעי למילים האלו, גבר אקראי (ובאקראי אני מתכוונת לא אהבת חייך אלא מישהו ששיחק תפקיד מאוד קטן יחסית בחיים שלך), אותו גבר לא היה מסוגל להחזיר אותך ככה מהר ולהביא אותך למצב של סף שבירה.
על מה את מרימה ידיים? כי ניסית ונכשלת? זו רק ההתחלה! אם היה קל כל כך להתאהב ולהחזיק זוגיות את חושבת שהעולם היה נראה ככה? או אפילו לא זה, נלך קטן יותר, את חושבת שהפורום הזה היה קיים?

את כותבת שאין לך הרבה ציפיות.
זהו שיש לך יותר מידי ציפיות, מעצמך, מאהבה, מגבר שיבוא ואולי אז תהיי שלמה.. בכל השאר אני עלולה לטעות. בנקודה הזאת, אני לא טועה.
שאומרים ציפיות אולי את חושבת שמתכוונים ל יודע לבשל, עושה כסף טוב, יש לו רכב וכו.. אבל זה בולשיט. ואת לא מחפשת הא ודה את מחפשת את הדברים הבאמת נדירים, אלו שבאמת קשה למצוא.
לא נתת בכלל רקע על מה הלך עם הבחור, אז אולי אסטה פה ושם אבל -בגדול- הכרת מישהו, החלטת לבחון את התאוריה שאת אדם חזק יותר מבפנים, קיבלת דחייה, חזרת ברגרסייה. כי אפילו עם הכאב זה יותר קל ונוח לחזור אחורה מלהתקדם.
אז אל תצפי מעצמך ליותר מידי, אל תצפי מהגבר ליותר מידי. ציפיות מקומן רק שאת כבר מצאת מישהו, ורק שאת יודעת שזה הדדי.. ציפיות מגבר שלא נתן לך ודאות זה להכין את עצמך מראש לנפילה.
אל תחשבי שגבר זה מה שישלים אותך. אל תתני לאף אחד את הכוח הזה עליך. תהיי שלמה עם עם הלבד שלך וחוסר הניסיון שלך ותגידי תודה על גברים כמו זה שהיה לך עכשיו, כי הם אלו שיגרמו לך להעריך באמת את האחד שישים אותם בכיס הקטן.. ויגרום לך להרגיש כל מה שאת מצפה להרגיש..

והכי חשוב, אל תאבדי אמונה בעצמך כל כך מהר. דחייה אחת לא תפיל אותך וגם לא עשרים. ובואי נקווה שלא תגיעי לזה :)
תאמיני במה שכתבת, שאת שווה את זה.

לא יוצא לי לכתוב הרבה תגובות עידוד, אני יותר אוהבת לתת את האמת הקשה בפנים. אבל מה שאהבתי בהודעה שלך זה שאת לא זקוקה להכוונה או לעין אובייקטיבית. את רק צריכה עוד קצת חיזוק, מישהו ומשהו שיגיד לך מה שאת כבר יודעת
ושלא יהיה לך ספק, את בדרך הנכונה
ואת תגיעי בדיוק לאן שתרצי להגיע.

בהצלחה.

Daniel4567

New member
:)

נתת לי כמה נקודות למחשבה, ובאמת תודה רבה

כנראה שאני באמת צריכה את העידוד וזה ולהמשיך מאיפה שהפסקתי בלי ציפיות ועם יותר ביטחון. פשוט את הדברים הקטנים האלה קשה לי כרגע להכיל...

ציפיות וביטחון

את צריכה למצוא אדם שתאהבי בגלל הערכה למעלות אופיו. כשיהיה לך קשר של אהבה, תיהנו ממנו ותתרכזו בקלות בהווה ולא בציפיות. ביטחון תרכשי בכך שתאהבי את עצמך, ותזכרי שתמיד חשוב להיות טוב וככל שתיטיבי ותעזרי לאחרים יאהבו אותך יותר. אדם שיאהב אותך ידע להעריך את מעלותיך, ולכן חשוב שגם את תדעי להעריך אותן.

רואה 6 6

New member
אה,זה הכל? נו, די,אל תדאגי.

אין פה הרבה הסברים לתת,זה יקרה לך. את לא יושבת על התחת,זה מספיק. באמת מספיק.

אני יודעת שזה

ישמע לך מגוחך, אבל זה ממש לא-
להתחיל עם בנים זה כמו לרכב על אופניים.
בהתחלה יש המון חששות וחוסר ביטחון, מרגישים שעוד רגע נופלים ושכל סיבוב של הפדלים הוא מאמץ.
ככל שמתאמנים משתפרים.
פתאום אחרי תקופה מסויימת של אימונים את מוצאת את עצמך פשוט עולה על האופניים ונהנת מכל רגע, הרוח נושבת לך בפנים, וזה הכי כיף בעולם.

אז ככה את צריכה לראות כל התחלה עם בחור

Berethor

New member
עשית דרך ארוכה, זה מספיק טוב לעכשיו

בתור אדם מופנם הדברים האלה לא באים לך בקלות, בנוסף את גם בחורה ויש אפילו בחורות לא מופנמות שמפחדות/לא רוצות ליזום ורק מחכות שהצד השני יעשה את זה תמיד. כל עוד את מעוניינת בזוגיות, כל עוד אתה מנסה, את עושה מה שאת יכולה לעשות, לפעמיים המטרה היא לא להצליח אלא להשתדל ואת עושה כל מה שביכולתך כרגע. אולי עם עוד קצת מאמץ, מזל והאדם הנכון זה היה מצליח. חוץ מזה זכרי את לא היחידה שיש לה קשיים בקטע של הכריות, יש גם אנשים יותר מבוגרים ממך שזה לא קל להם. את גם יכולה להוריד מעצמך את רף הקושי הזה, במקום להכיר אנשים זרים למטרה זוגית, תכירי אותם באופן נטרלי יותר, ושם כבר תראי מה יצא או לא יצא מזה, בנוסף את יכולה להכיר אנשים גם דרך הרשת שזה יותר קל מאשר במציאות. חוץ מזה תלמדי להסתכל גם על היתרונות של המצב שלך ולא רק על החסרונות, לזה שאת אדם מופנם ולזה שהקשר הראשון שלך עוד לפניך יש גם יתרונות, וגם זה שאת מעוניינת בזוגיות למרות כל הקושי זה סימן טוב לדעתי. עוד לא אמרת נואש, ונראה שאת באמת מעוניינת. השלב הבא הוא הרבה יותר קשה זה למה קשה לך להמשיך לכוון הזה.

אייבורי

New member
זה נחמד שאת מדברת עם עצמך

ממליץ ללמוד לעשות שקט בראש.

ובנוגע לבחורים, אל תדאגי זה עוד יסתדר

שלום

קודם-כל, העריכי את עצמך ודעי שאת חשובה. הכירי הרבה אנשים במסגרות, וכך לאט תמצאי עוד ועוד קשרים. בסוף תמצאי את האחד.

יקירתי, קודם כל בא לי לחבק אותך

כי אני מזדהה... כשהייתי בת גילך הרגשתי אותו דבר.
כיום כפליים מגילך, התחתנתי כשהייתי בת 31, התגרשתי כעבור 6 שנים. כל חיי כולה חייתי עם 3 בני זוג עד כה וזה כאשר התחלתי להיות בזוגיות באמת רק בגיל 28, לא לפני.
כיום טפו טפו בזוגיות הכי טובה של חיי, בשנתיים האחרונות.
תאמיני לי את עוד ילדה. לוקח זמן עד שמכירים את מי שעושה לך טוב ומתפתח איתו קשר רציני. לא צריך לרוץ לשום דבר.
אבל את כן צריכה לשנות גישה, להעריך את עצמך יותר.
הייתי ממש ממש כמוך בגילך. לא יאומן איך באמת השנים והניסיון נותנים לך לראות דברים אחרת. תני לנו בעלי הניסיון וה"זקנים"
לעזור לך להבין דברים שמבינים ממרומי גילנו

למעלה