אכזבה

veredgf

New member
אכזבה

אני מתחבאת כאן מאחורי שפה שלא תוכלי להבין ממילא, אבל מכיוון שמעולם לא רצית לשמוע את האמת, אין זה משנה כלל. רציתי לכתוב את האמת, על הסבל שנגרם לי מהחד צדדיות של החברות הזו. מה שעצוב שאני ידעתי מראש שלא תוכלי לתת לי את אותו היחס שנתתי לך. נכון, זה אבסורד, כי לא אני ולא את מאוהבות או משהו כזה. אנו נחשבות חברות, אבל האמת היא שאת כל הזמן שופכת את הלב על מר גורלך ולעולם לא מעוניינת לשמוע אותי מספרת על סבלותי. את חיה בתחושה שכולם פוגעים בך ומעולם לא שאלת את עצמך מדוע? מעולם לא תהית על העובדה שאת כל כך מרוכזת בעצמך שאת פוגעת בסובבים אותך השכם והערב מתוך חוסר אכפתיות וחוסר מחשבה, וכשאת מגלה שאנשים נפגעים ולא מספרים לך את תוהה למה... ואת לא חושבת שאולי הם לא מספרים לך שהם נפגעו מפני את תעלבי בהם ולא תנסי לרגע לחשוב שאולי את אשמה... אז אני כואבת וכועסת ולא יכולה להגיד לך כלום כי אין לי שום תקווה לצפות להבנה. כל מה שנשאר לי לעשות זה לחתוך ולא לראות ולא לדבר, גם אם אני מאוד מאוד רוצה, כי אין טעם להרגיש צער וסבל וכאב כזה, ואין טעם להיות אובססיבית לגבי מישהו שלא מבין ולא רואה ולא רוצה לראות וכנראה מעולם לא רצה. רק אני השליתי את עצמי שטוב לי שיש לי עם מי לקשקש, אבל האמת? לך היה עם מי לקשקש... אני הייתי רק בשביל להקשיב, אבל לא בשביל להשמע...

shirkush

New member
מבינה.....

אני כ"כ מזדהה איתך....... רק לפני קצת יותר משבוע כתבתי על משהוא דומה בפורום..... אני לא חושבת שאת צריכה לחתוך..... את צריכה לספר לה מה את מרגישה ולהסביר לה שאם היא תמשיך להתנהג ככה את פשוט תתרחקי.... אולי אפילו כדאי שתשלחי לה את המכתב הזה....

ה מוזה

New member
מהי חברות ?

חברות היא מקום קסום שבו אין מותר או אסור היא משכן לנשמות תאומות האוחזות זו בזו מקום שבו קיימת רק הקשבה ופתיחות מקום בו מילים הופכות לליטוף כשצריך המילים הופכות לניעור מקום קסום בו ניתן לומר כל שעל הלב ולדעת שיתקבל בהבנה ובהקשבה מלאה מקום בו אין מסיכות והצגות שם משילים חומות והגנות מקום קסום של חברות .. להיות במקום שכזה מצריך הרבה אומץ לב לומר בפתיחות ובכנות את מה שמעיק וכואב גם אם זה קשה לפעמים אנחנו צריכים את חברי הלב שיושיטו יד מלטפת ולפעמים אני צריכים יד מכוונת ואולי ...היית שם "רק בשביל להקשיב, אבל לא בשביל להשמע... " כי בחרת שלא להשמיע ..כי בחרת לחרוץ את הדין .. על חברים שבאמת אוהבים ורוצים לא מוותרים גם אם הם טועים ולפעמים מאבדים כיוונים או מתרכזים בדברים אחרים חברות היא מקום של רצון לא של אובססיביות מקום קסום של נתינת הלב והנפש .. מקום בו לא מתחבאים מאחרי מילים או שפה אלא אומרים הכל בגלוי מתוך רצון ואהבה לחבר או לחברה בכל דרך שתבחרי אני מאחלת לך שתמיד לצידך יהיו חברי קסם ואמת

למעלה