אכזבה

pazi66

New member
אכזבה

בוקר טוב לYAELI ציפיתי לקבל איזה סימן חיים לבקשתי להגיע לפגישה הבוקר אך כנראה אתם לא כל כך ששים לקבל אנשים חדשים לחברתכם הסגורה חבל אתם עלולים להפסיד חברים טובים וזה חבל אני מקווה שפגישתכם היתה מוצלחת ונהנתם

misu007

New member
צהריים טובים לכלם PAZI לא נכון|כלני

PAZI אני מתנצל בשם הפורום למרות שלא השתתפתי בפגישה ,אני מכיר כמעט את כולם אנשים אחד אחד כנירה ,לא שמו לב לבקשתך . אנא קבלי ממני את דברי ולסלחי לכולם שיהיה לך יום טוב ושבת שלום לכולם

pazi66

New member
תודה

תודה על המילים החמות מקווה מאד שאת צודקת

dani 123

New member
ברוך המצטרף פצי

אנו מעונינים לקבל חברים חדשים. במקרה זה היתה אי הבנה ובעית תקשורת בין אישית. נשמח לראותך במפגש הבא שיתקיים בקרוב. יעלי מארגנת מפגשים על בסיס כמעט שבועי/דו שבועי

maxima

New member
ברוך הבא PAZ....../images/Emo140.gif

נשמח לראות אותך עימנו אנשים לא נמצאים מול המחשב 24 שעות ביממה ולכן לא ראינו את הודעתך מאחלת לך המשך חברות נעים אצלינו

yaely2

New member
מנהל
אכזבה כפולה ומכופלת../images/Emo7.gif

אכזבה כפולה ומכופלת
צר לי מאוד מר פזי שלא קיבלתי את בקשתך לבוא לפגישה. בשמחה הייתי עונה לך. הפגישה הייתה נפלאה וחבל מאוד שלא השתתפת בה. אנחנו אוהבים אנשים נחמדים ושמענו שאתה אחד כזה יעלי

נֵנָה

New member
שלום לכל החברים המקסימים ../images/Emo24.gif

אני שמחה מאד שהיה לכם כיף היום ונהניתם ביחד. הלוואי ויכולתי להיות אתכם. אך לצערי, ביליתי עד הצהריים בבי"ח בילינסון
ויצאתי עם טיפול מתאים. גופי היה כאן, אבל מחשבותי ולבי היו אתכם כל הזמן
מצפה למפגש הבא שיהיה במהרה. ו-pazi, אשמח מאד להכירך במפגש הבא, כנ"ל לגבי ניצו וסבתא חיננית. ומה קורה עם מישו שנעלם לנו? העיקר שתמשיכו לכתוב בפורום, תשתלבו אתנו בכיף ונהנה ביחד מהאווירה הנעימה ששורה אצלנו תמיד
חושבת עליכם המון ומתגעגעגעת לראותכם. שלכם
לייצ'יק

emmy5

New member
גם אני כבר בבית ...פאזי..אכזבה שלי

פאזי אכזבה שלי היתה כפולה העיניים שלי הסתכלו לכל גבר ואישה שנכנסו לבית קפה... חה חה חה .. כבר היתי מרוצה שאישתך מצטרפת ... כולם אמרו לי שהיתה אי הבנה ...אתה היתה איתנו אפילו שלא הגעתה .. היום היה לי יום כייף , חבל שננה ,בימבו רדרדאולה ואורה לא באו..היתם חסרים לי... סבאאורי,מישו ..כולכם היתם חסרים לי ...נסיעה ברכבת זה גם כייף ,הרגשתי בת 20 חוזרת הביתה מהצבא .תודה רבה לחונה ויעלי שרצו לקחת אותי לרכבת ..אני יצאתי ברווח שנסעתי עם חונה .היה לי הזדמנות להכיר את בעלה ..אולי פעם הצטרף ל פגישה שלנו ..אני גם היתי מאוד מרוצה שחברה לאינטרנת חמש שנים ...הצטרפה לנו ... לכולם שבת שלום

emmy5

New member
SHABATH SHALOM!!!!../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

מספיק לישון,עוד מעט שבת מי מברך על היין?

מנורה

New member
ערב טוב חברים יקרים שלי רק כרגע

הצלחתי להכנס לפורום היתי ביום הולדת של נכדי חן בן ה- 6. קודם כל תודה בשמי ובשם בעלי לאמי החביבה על המתנה לדירה החדשה והמתנה לחג. מאד ריגשת אותנו ושמחתי לראותך ולהכיר את חברתך. ליעילי תודה על ארגון המפגש. לדני שהיגיע למרות העיסוקים הרבים שלו. אופי, חונה ומקסימה היה לי כיף בחברתכם טוב שהחלפנו מקומות כך הצלחנו לדבר עם חברים שלא דיברנו בפגישות אחרות ולהכיר אותם טוב יותר.
שבימבו וננה לא היו איתנו בגלל מחלה. מכל ה
החלמה מהירה. רדרדול מקווה שהכל אצלך בסדר כי ציפיתי לבואך. סבתא חיננית מצפה להכיר אותך בקרוב. לחבר החדש פז רק אי הבנה גרמה לקצר בתקשורת.
חם ופתוח לכולם בשימחה. שבת שלום וערב טוב

emmy5

New member
מנורה,מזל טוב ליום הולדת של נכדך

כמו מכורה אמיתית , אני כותבת לך מהבית של הנכדה שלי ...
הרבה נחת \אתם מקסימים שניכם ..

emmy5

New member
מנורה,מזל טוב ליום הולדת של נכדך

כמו מכורה אמיתית , אני כותבת לך מהבית של הנכדה שלי ...
הרבה נחת \אתם מקסימים שניכם ..

למעלה