אכזבה!!

just2click

New member
אכזבה!!

די התאכזבתי היום כשרמי ירושלמי לא הודח. אינני יודע אם ג'ני הייתה יותר טובה, פחות או יותר כמו או פחות טובה ממנו, היה לי די קשה לבסס דעה. מה שבטוח, רמי עדיין שומר באדיקות על עניין השובניזם. הדבר היחידי שחסר במדינה הזו היא עוד שדרן שובניסטי שגם מביע את הדעות הללו בשידור!! לפי מה שזכור לי מהשיחות המקדימות הבנות של רמי גם הן זכו לשמוע את נחת קולו כשלא היה מרוצה ממה שאמרו עליו בשידור. בתור דמות שרוצה להיות ציבורית ובמיוחד לאור העובדה שההתחלה שלך היא כזו אתה חייב להיות נקי וזך כטלית ומה שאני שומע ומרגיש לא עושה לי חשק לקבל דווקא את רמי כשדרן של המדינה. הראיון של רמי היום היה אסון, קיבלת גונג, תעצור לשניה, תפנים ותחליף הילוך. במקום זה הלך רמי להרגיע את המרואיין שאין מה להתייחס לגונג כי זה בשבילו. אותי כמאזין לא מעניין מה הפריע לך, אתה מראיין - תצמד לראיון! גם קטע הקריאה של רמי היה די מזעזע ואני אסביר למה. קודם כל רהיטות העברית היתה כלא היתה, אולי יש לך קול רדיופוני אבל אם אתה רוצה ל"הביא את האישיות שלך" כמו שהצהרת בתחילת התכנית הייתה מקפיד לקרוא את הקטע מאתים פעם לפני מצד אחד (ולא סומך על זה שאם אתה כתבת אתה גם תדע איך לקרוא) - תתפלא כמה אנשים לא מסוגלים להקריא בקול רם (לא כל שכן לקריין) טקסט בלי חזרות, אפילו אם זה טקסט שלהם. נקודה שניה, לפי אופי הקטע שבחרת, הגם שלא "גמרת" אותו היה ברור לאיפה זה הולך - למכנה המשותף הנמוך ביותר. כולנו קשורים למין ומתעניינים במין אבל כשאדם כמו רמי פעמים באותה התכנית הולך לכיוון הזה - זה אומר דרשני. ישנן מספיק תכניות שמשלבות בתוכן רמיזות מיניות שלא לומר מעבר לזה לפעמים אין צורך בעוד שדרן שמדבר עם ה"מיקרופון" שלו! אני מקווה שרמי יודח בשלבים הבאים!!

רמי 103

New member
תודה על הפירגון, אהבתי.

אמרתי שאהבתי? ואשר ל"פיטבק" ה"מצדד" שלך בי - צודק לגמרי על עניין9 השובניזם כבר התנצלתי לשירשור למעלה, ההקראה שלי הייתה נוראית (היה לי 1 שעה להתכונן) וגם את הראיון הייתי צריך לסגור שניה לפני הגונג (נסחפתי, ולא ראיתי ת'שעון) אבל אלו דברים שאני אתקן עם הזמן. עניין של ניסיון. קצת לא נעים לשמוע שמישהו מייחל לכישלונך, אבל אני לא ילד (כמו שאת/אתה בודאי יודעים) וברור לי שתמיד יהיו גם כאלו, ושהטעמים שלהם לא תמיד יהיו נקיים מאינטרסים אישיים. אני לוקח את הביקורת, תודה. אני משאיר לך את התקוות לכישלוני, כי מי שמקווה בפומבי למפלתו של מישהו אחר - מסבך את עצמו באנרגיות שליליות. אוהב ר.

just2click

New member
בבקשה רמי

רציתי להבהיר רק נקודה אחת. אין לי, לא היה לי, וככל הנראה גם לא יהיה לי קשר לאף אחד מהמתחרים. אני לא מרגיש שום צורך להתפרסם או להיות מקורב למישהו מפורסם. בפעמים היחידות בחיי שיצא לי להפגש עם אנשים מפורסמים לא ממש התייחסתי לעובדת היותם מפורסמים, זה פשוט לא נראה לי חשוב. המוטיבציה היחידה שלי להצבעה, לכתיבה בפורום או לכל קשר אחר לתחרות היא העובדה שאני צורך רדיו ודי הרבה ולכן אם ניתנת בידי האפשרות להשפיע על איכות הרדיו שאני מאזין אליו אני משתדל לנצל אותה. אולי אני טיפה "מרובע", מודה. התגוררתי מספר שנים בארה"ב ושם זכיתי להאזין לרדיו ציבורי באיכות וברמה גבוהה ביותר. הייתי רוצה שנושא הפוליטקלי קורקט כמו גם הקפדה על שפה עשירה והגיה נכונה יהיו נר לרגלי מי שמעוניין להיות שדרן. לעיתים (וגם כתבתי את זה בפורומים של שמוליק) יש לי ביקורת גם על שמוליק בנושאים האלו - במיוחד לגבי העברית. לא שאני חושב שכל הקריינות ברדיו צריכה להיות עברית כבדה וארכאית מחד, ומאידך רק סלנג כל הזמן ומילים גסות רק ירחיקו אותי (ואני מקווה שלא רק אותי) מתחנות שמשדרות בצורה שכזו. אני אב לילדים קטנים ואני מאוד מוטרד מהאלימות (כולל המילולית) הנהוגה בכלי התקשורת בארץ. אני מאוד מקווה שילדי יגדלו להיות בני אדם סובלניים שיכולים להקשיב ולא רק להשמיע. אני סבור שתקשורת יותר מוקפדת ואולי טיפה יותר ממלכתית יכולה בהחלט לתרום. רמי, אם תזכה בתחתרות אקבל אותך באהבה. כולי תקווה שתאמץ ולו חלק מהדברים עליהם דיברתי או לפחות תחשוב עליהם בפעם הבאה שאתה משדר.

רמי 103

New member
הנה באה האהבה

אתה רואה. יש דברים שקורים. כתבת עניתי כתבת ועכשיו הכל נעים יותר אני מקבל את הביקורת שלך לגבי האישיות שלי, ולגבי אישיות של שדרנים ישראלים לעומת אמריקאים. גם אני מכיר את ההבדל, והוא ניכר לא רק במדיה אלא גם ברחוב, בחנויות, בכל מקום - האמריקאים הרבה יותר מנומסים מישראלים, הרבה יותר נותני ספייס וכבוד, וחבל שבעניין הזה, שלא כמו בכל השאר, איננו מצליחים לחקות אותם. אבל מה לעשות? פה זה הלבנט, המידל איסט כמו שקוראים לזה שם. פה חם. מזג האויר, בני האדם, הכל חם, בוער. זה גורם לחלק להיות קצרי רוח, או בוטים מעט יחסית לארץ ממוזגת אבל זה גם היופי של המקום - אין פורמליות הכל לא אמצעי - אני אוהב אותך - אהי מת שתעוף מהתחרות - יורים מהמותן. ככה זה אצלנו. ונראה לי שאתה מתאקלם לא רע.. אשר לילדיך - הרי גם אני אב לשתי בנות (13, 18 ) הרשה לי לעוץ לך עצת הורה להורה - שמור רק על הבריאות שלהם, לכל השאר ידאגו כבר החיים. הם יקחו מהם מה שהם יבחרו אם תסכים או תתנגגד, אז רק שמור על בריאותם (הנפשית כלולה) ותן להם את כל האהבה שאתה יכול לתת. שלך.

למעלה