אכזבה.

אכזבה.

אף אחד לא התקשר אלי חוץ מטלטל ויעל... יעל הודיעה לי שלא תוכל לבוא וטלטל אמרה שהיא עוד מעט יוצאת, אמרתי לטלטל להשאר בבית.. הן היחידות שהתקשרו.. מזה הבנתי שחבל שרק אני וטלטל נשב.. וגם הבנתי שלטלטל לא יהיה טרמפ הביתה.. בכל אופן.. אני די מתפלא על החבר'ה כאן.. כאילו, חלק חוגגים עם המשפחה.. סבבה.. למרות שתמיד יכלו לעשות את זה בכל החמשוש הקרוב.. שמעו, אני דחיתי הצעות של חברים אחרים לשבת על בירה איתם, לעוד יום יומיים כדי שיהיה לי זמן לשבת עם החבר'ה מהפורום, אני קניתי בירות וכיבוד.. יצאתי די מרושש.. אני לא בא להכניס בכם רגשות אשם או משהו.. אני רק רוצה לחשוב על זה שוב, כדאי לי לנסות ולדחות את מה שהיה אמור להיות הערב...? אם נקבע ליום חמישי בערב? או שישי בצהריים?.. אנשים יגיעו? אם לא, אני מקסימום אזמין את החברים שלי להערב בקום למחר ונרד על הבירות.. אבל אם אתם מעוניינים לדחות את זה ביומיים ומבטיחים את בואכם, אז הבירות ישארו במקרר.. בכל אופן, אני מחכה לתגובות. עמי

Dizen

New member
../images/Emo4.gif

אוף, אני מצטערת. רק היום בבוקר התברר לי שלא אוכל לבוא... (אפילו שזה לא משנה אם אני באה או לא, כי אני לא מתגייסת בכלל
) לדעתי כדאי שתזמין את חברים שלך, וננסה להתארגן בזמן אחר, עם קצת יותר התראה מראש, וזה פשוט יהיה מפגש פורום ולא מסיבת גיוס. מה אתה אומר
השינוי תוכניות הזה היה מאד לא מוצלח מהרבה בחינות

Dizen

New member
אגב |סנילית|

מי זאת יעל
ושוב- |סנילית|
אתם יודעים שאני סנילית, נכון? לא זוכרת אם אמרתי

לא רוצה להגיד "אמרתי לך"

אבל זה היה ברור שיום רביעי לא יתאים. מחר ניפגש כולנו ואז נוכל לקבוע או משהו... לפני שהכרנו לא שווה תהנה אחי, תזמין חברים, תעשה חיים, אני בטוח שהתבאסת קצת(כל-הכבוד על היוזמה שלקחת) נקווה שזה יסתדר פעם אחרת

Starving Marvin

New member
אבל איך נזהה אחד את השני?

כל מי שמהפורום, שיעשה צלליות של יונה על הרצפה?

סיונתו

New member
או ש...

תקבעו- כל חברי הפורום שמתגייסים מחר בשעה 07:45 ליד המכונה של השתיה.......

סיונתו

New member
ותארגנו תמונה של כולכם

במדים!!! לפורום....
וחוצמיזה אתם מתגיסים מחר (לא שאני מנסה להלחיץ אף אחד חחח) מה אתם לחוצים כ"כ אפשר לחשוב שמחכים לכם עכשיו חודשיים טירונות בטח בחדר אוכל כולם יזהו אז אהה... כל חברי הפורום שולחן שלישי משמאל שלכם
בהצלחה לכולם מחר! תחקו יומנים תכתבו חוויות תצלמו המון המון תמונות... שיהיה עם המדים.... ואל תשכחו מי גידל אתכם
פורום מתנדבים... אהה ואל תשכחו לאן לחזור!
U ALL
WE

סיונתו

New member
אבל...

זה סוף עונת התפוזים.... חחחחחחח יווו איך אני מחכה לשמוע מכולם איך היה! יווו איך אני מחכה ליום הזה שאני אהיה שם! יווו איך אני מחכה שתחזרו כבר! מקווה שיהיה לכם את הגיוס הכי קל בצה"ל (נוו...טוב...אתם יודעים למה אני מתכוונת....)
איזו התרגשות! ו...תראו לכולם מי הבוס
(כמו לדוגמא ל@$$%$#%#$&* שהיו פה אתמול...) אחרי הכל...שמתנדב נהיה קצין זה הרבה יותר מכל אחד אחר...אתמול ראינו את זה בעצמנו...., בכל מקרה ב-ה-צ-ל-ח-ה ו..תפרסמו את הפורום...שלכל המתנדבים יהיה לאן לחזור לשתף חוויות

פעם היו כרטיסי ביקור

שלכל מנהל פורום היו כאלה, פשוט כרטיס ביקור של הפורום הספציפי.. אני תוהה אם עדיין תפוז מוציאים כרטיסים כאלה.

newKiticat

New member
אני אישית לא יכולה בימי שישי.

המשפחה שלי דתית ואני לא יוצאת בימים כאלו. אבל טוב שמי שתיכנן חשב על זה. והעובדה שבסילבסטר אנשים מעדיפים להיות עם הבני זוג שלהם. בקיצור- יום שישי הזה, זו בחירה לא טובה....

אם יהיה משהו בתחילת מרץ אני אגיע.

גם בין ה21.01 לבין ה27.01 אני אהיה יחסית פנוי... אם תארגנו משהו, אני אבוא בכיף
. אגב, כל הכבוד על היוזמה!

למעלה