אכזבה..

אכזבה..

אני אוהבת אותו,הוא אותי,הוא מתוק,אומר הרבה מילות חיבה..וכותב שאוהב הרבה מאד!! כרגע אני חולה במיטה,לא קיבלתי ממנו אף לא טלפון אחד שדרש בשלומי...רק כמה SMS בודדים...למה הוא לא מתקשר??למה?חברות היתקשרו ודורשות בשלומי וממי שאני הכי מצפה לא מיתקשר.. מאוכזבת עד עמקי נשמתי...בכלל רוב הקשר הזה בהודעות פחות בטלפון..אלא אם כן אני יוצרת,או מבקשת שיתקשר אליי...למה זה ככה?? זה קמצנות???שהרי ההודעות הם חינם... תענו בבקששששה.. תודה!!רע לי ועצוב!

בהחלט מאכזב

חסרים לי כמה פרטים,כמו כמה זמן נמשך הקשר? בן כמה הבחור,עובד/לומד? בכל מקרה,זו יכולה להיות קמצנות,או שהוא באמת לא מספיק אוהב,על מנת להשקיע בקשר,או שתי האפשרויות גם יחד. אני מציעה וחושבת שכדאי יהיה להפנות אליו את השאלות הללו, ולתת לו להשיב עליהן. <בלי עזרה מצידך,כלומראל תכניסי לו מילים לפה.> תני לו להתפתל ולהתמודד. בהצלחה.

אכזבה גדולה -אבל כנראה זה אופיו

הוא לא מרגיש או לא מודע או חוסר רגישות חבל מאוד . כדאי שתדברי איתו כשתחלמי ותבהירי לו זוגיות מה זה בבריאות ובחולי ... לעצם העניין אפשר להכין לך כוס תה לימון משהו מגניב.
החלמה מהירה ..

היא צריכה לרמז ?

זה לא אלמנטרי? הכי אנושי וטבעי שיש. אם גם על זה צריך לרמז, מה נשאר?

magenta73

New member
את צודקת

אבל הצעירים של ימינו... SMS מבחינתם זה אלמנטרי... זה באמת משהו אחר... יש לי בת דודה בת 19, יש לה חבר כבר שנתיים, נראה לי, הם כל הזמן באסאמאסים... כל היום... רק אמרתי... שדברים השתנו... ואנחנו בוחנים את זה מנקודת הראות שלנו... ואולי זה לא נכון...

אולי אני לא

אבל אני יודעת,שככל שיתקדמו הזמנים, וככל שהדור הצעיר יתעדף בהתאם לטכנולוגיה, עדיין,יש דברים ו/או מעשים,שכוחם יפה בכל זמן. ואחד שלא מבין ויודע את זה,אומר דרשני. איך יכול להיות תחליף למלל אנמי,לעומת ווקאליות? לשמוע אותה,לעודד אותה,האינטונציה הרי עושה את כל ההבדל, מעולם לא היה,וכנראה גם לא יהיה לה תחליף. ערב טוב

למעלה