אכזבה

ענמית17

New member
אכזבה

הסרט איכזב אותי ממש..יצאתי ממנו בהלם..כולם אמרו לי שהסרט ענק וממש יפה אז הייתי חייבת ללכת לראות אותו..מדד הציפיות שלי לסרט היה ברמה מאוד גבוהה,ואולי בגלל זה התאכזבתי..חיכיתי במשך כל הסרט ל"וואו",לרגע השיא של הסרט,והוא פשוט לא הגיע..אני במגמת תקשורת,ושם למדנו שרטוט שמתאר עלילה של סרט/סדרה,שבו יש קו שהולך ישר בהתחלה,באמצע הוא עולה-רגע השיא,ובסוף,כשהכל נפתר הוא יורד למטה וממשיך ישר..בסרט הקו היה ישר כל הזמן..לא היה שום רגעי שיא..הוא תיאר בדיוק את מה שקרה לחיילים במוצב..ציפיתי יותר מדי מהסרט,וכשהוא נגמר הייתי בהלם..חיכיתי כל הסרט לרגע שיא כלשהו-שבסופו של דבר לא היה.. לכן,אני אומרת לכל מי שהולך לסרט הזה-אל תצפו ליותר מדי,כי תתאכזבו...

DanDan54

New member
לידלה הלא חכמה הזאת

1. בופור זה סרט מעולה 2. זה סיפור אמיתי אולי בסרט דימויני או סתם קומדיה יש רגעי שיא, הסרט והספר מבוססים על סיפור אמיתי..., ואת לא מצפה שפשוט ימציאו כל מיני דברים שם, וחוץ מזה הסיפור מאד מעניין, ואם את לא מבינה מזה חיילים שנהרגים, את פשוט צריכה להגיד שלא התחברת לסיפור... ולא שהוא לא מעניין

ענמית17

New member
אין מה..

נשמה אין לך מה להתקיף אותי ובטח ובטח שלא להוציא לי מילים מהפה..לא אמרתי שהסרט לא מצא חן בעיניי..ברור שזה סרט יפה והכל,אבל עשו ממנו משהו שהוא לא..עשו ממנו משהו ענקי,והאמת היא שזה לא הסרט הכי טוב של השנה..אני לא אומרת שזה לא סרט יפה,אני פשוט אומרת שיש סרטים יותר טובים ממנו,זה הכל..ציפיתי יותר מדי כנראה ובגלל זה התאכזבתי.. ברור שלא ביקשתי שימציאו שם דברים,ותאמיני לי שאני מבינה טוב מאוד מזה חיילים שנהרגים אז אל תעשי אותי מטומטמת..ותאמיני לי שגם בסרטים שמבוססים על סיפורים אמיתיים יש רגעי שיא-אחרת אין מה לעשות על זה סרט. אני לא קראתי את הספר האמת היא,אבל ממה ששמעתי-כל מי שקרא את הספר התאכזב נורא.. טוב אני לא יריב איתך על זה,זו דעתי וזהו..שאנשים לא יצפו לסרט ענק,כי הם סתם יתאכזבו..ברור שהסרט סיפר את המצב האמיתי שהיה,אבל אם כבר עושים סרט-אז עד הסוף..ושכן יהיו רגעי שיא..

מיכל שב

New member
../images/Emo58.gifאני דווקא מצאתי לא מעט

רגעי שיא בסרט
הראיון הטלויזיוני עם אבא של זיו, למשל, הוא רגע שיא מצמרר בעיני. הפיצוץ של הבופור הוא רגע שיא נוסף. אם היית מביימת את הסרט - מה היית עושה שונה? איזו סצינה היתה חסרה לך?

ענמית17

New member
בגלל זה..

בשביל זה אני לא התסריטאית מתוקה!הייתי עונה לך אבל אני לא תסריטאית..

eliana1roni

New member
../images/Emo207.gif הזמנה לקומנה שלי

כנסו לקומנה של אליענה בקייר ורן דנקר! http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=25873 *סורי שאני לא יודעת לעשות קישור לקומנה*

אף פעם לא כדי לצפות ליותר מידי מנסיון תמיד

מתאכזבים , בופור זה סרט מעולה , ובמגמת הקולנע בתיכון לומדים מבנה קלאסי של סרט זה לא בהכרך נכון לכול סרט חוץ מזה הסרט מבוסס על הרבה מקרים הסטורים אז אני לא כול כך מבינה מה ציפית ?

Rockamora

New member
יש הבדל בין תקשורת לקולנוע.

אני במגמת קולנוע. רוב השיעורים שלנו הם עיוניים. כלומר רואים סרטים ומנתחים אותם, יורדים לפרטי פרטים, כאלה שאפילו הבמאי או התסריטאי לא שמו לב אליהם. וכשאת רואה את בופור דרך ראש שכבר למד מושגים קולנועיים ויודע להבחין בדברים קצת יותר מהצופה הרגיל, את רואה הרבה דברים ואת מבחינה ברגעי שיא בצורה יותר מאסיבית. אני לא אומר שסרטים נועדו רק לכאלו שמבינים. אני אומר שעל סרט צריך להסתכל מעבר לדבר הזה שמרצד לנו על המסך, לחפש את האקשן ומה שיעשה לנו טוב. כי לפעמים סרטים אל עושים לנו טוב. לי בופור עשה רע! רע מאוד! חודש הוא לא יצא לי מהראש, והוא עדיין פה איפה שהוא, אני עדיין חושב עליו ומשתגע. קל וחומר כשמדובר בסרט היסטורי.

NeVeRtheLeSs

New member
חחח פעם גם אני הייתי ככה....

עכשיו זה כבר עבר לי. :/ מעניין אותי לדעת איזה דברים למשל יותר שמת לב אליהם, בתור תלמיד קולנוע.

למעלה